Betano – Noul sponsor principal al Ligii 1 !!

0
53

Una dintre cele mai bune case de pariuri licentiate pe piata din Romania este cu siguranta Betano.com, un operator preocupat continuu pentru fidelizarea clientilor si imbunatatirea platformei. De astazi Betano devine sponsorul principal al Ligii 1, iar tu nu trebuie sa uiti ca poti profita de bonusul pentru clientii noi in valoare de 500 RON (Click aici pentru a-l obtine).

Comunicat  Betano.com

Betano.com operator internațional de jocuri  online și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și au anunțat astăzi, 17 iulie 2017, încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care se va numi „Liga 1 Betano” pentru următoarele două sezoane, 2017/2018 și 2018/2019.
Ediția 2017/2018 marchează sezonul cu numărul 100 din istorie, o bornă importantă pe care LPF o va sărbători alături de Betano.com și fanii fotbalului.
Ca urmare a parteneriatului dintre LPF și Betano.com, „Liga 1 Betano” aduce în România o nouă identitate vizuală a campionatului național de fotbal,  dar păstrând, în același timp, patrimoniul unic al ligii. Astfel, noul logo este special creat să rezoneze cu „microbiștii” de toate vârstele, având integrat stindardul de luptă al strămoșilor noștrii, dacii.
Betano.com este mândru că poate participa activ pe prima scenă a fotbalului românesc, ca sponsor al Ligii Profesioniste de Fotbal. Așa cum se știe, recent Betano.com a devenit și partener principal al Universității Craiova.
De pe urma acestor colaborări solide din sportul românesc, considerăm că au de câștigat cluburile de fotbal, suporterii lor și, bineînțeles, imaginea și mândria României de a fi competitivă în fotbal pe plan intern și internațional.
Să ne bucurăm împreună de noul sezon care tocmai a început!

Acest parteneriat nu poate fi decat unul de bun augur pentru fotbalul romanesc, iar cu siguranta noi, pariorii avem de castigat de pe urma lui. Asa cum Betano a introdus in oferta pariuri speciale pentru Universitatea Craiova, cu siguranta ca vor urma si altele pentru intreaga Liga 1.

Pariaza AICI la Betano.com, noul sponsor al Ligii 1 !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here