Ponturi tenis – Roberto Bautista Agut – Juan Martin Del Potro – ATP Auckland – 13.01.2018

Ponturi tenis - Roberto Bautista Agut - Juan Martin Del Potro - ATP Auckland - 13.01.2018 1

Doi dintre cei mai spectaculosi jucatori pe hard se lupta pentru cecul in valoare de 89.400 dolari si cele 250 puncte ATP puse in joc in cadrul finalei turneului masculin de la Auckland, Australia. Cei doi au confirmat deja statutul de favoriti, Bautista Agut fiind cap de serie numarul 5 inaintea turneului, in timp ce Del Potro pornea cu sansa a doua.Meciul este programat a se disputa la ora 3.30 si poate fi gasit in oferta acestei case de pariuri.

Roberto Bautista Agut

 • Spaniolul vrea sa repete performanta buna reusita aici in 2016, cand a castigat turneul, insa nu va avea o misiune usoara impotriva lui Del Potro. In 2017 nu a fost in stare sa isi apere trofeul ca urmare a unei imbolnaviri.
 • Ocupant al pozitiei nr. 22 ATP, Roberto a avut parte de un megi lung si obositor in semifinale, acolo unde a trecut de Haase dupa 3 seturi decise in tie break. Aceasta uzura fizica isi va spune clar cuvantul, timpul de recuperare fiind foarte scurt.
 • A avut un procentaj foarte bun pe primul serviciu in semifinala, 74%, insa nu cred ca va reusi sa mentina aceste statistici si in partica cu Del Potro.

Juan Martin Del Potro

 • Gratie evolutiei sale bune de la Auckland, va reintra in top 10 la inceputul saptamanii viitoare, exact inainte de debutul la Australian Open.
 • Si argentinianul este fost castigator al trofeului, bifand in dreptul sau victoria decisiva in anul 2009.
 • Detinator a 20 de trofee la simplu, ar fi putut obtine mult mai multe victorii daca nu ar fi fost afectat foarte des de accidentari. Din 2014 si pana in prezent a fost supus la 4 interventii chirurgicale, recuperandu-se destul de greu dupa fiecare.
 • Ultimul trofeu obtinut a fost chiar anul trecut la Stockholm, unde a dispus in finala de Grigor Dimitrov.

Intalniri directe

 • Finalistii acestei partide s-au mai intalnit pana acum de 4 ori, argentinianul bifand in dreptul sau 3 victorii. In 2017 cei doi si-au disputat doua partide, la turneele de la Basel (hard) si respectiv U.S Open (hard), Del Potro adjudecandu-si ambele partide.

Roberto Bautista Agut – Juan Martin Del Potro cote pariuri 12: 3.25 1.33
CLICK AICI oferta de pariuri pentru acest meci

Pronostic Roberto Bautista Agut – Juan Martin Del Potro

 • Ambii jucatori sunt extenuati fizic dupa partidele lungi din semifinale, astfel incat nu sunt sigur ca meciul va fi transat in minim de seturi de catre niciunul dintre ei.
 • Argentinianul se bazeaza in continuare pe forehand-ul devastator, iar daca va fi la fel de precis ca si in semifinala, cu siguranta ii va pune probleme spaniolului.
 • Rareori Del Potro rateaza vreo finala, asigurandu-si 20 din cele 29 disputate, iar Bautista Agut nu este tocmai genul de jucator care sa ii stea in cale.
 • Merg pe o victorie a favoritului in acest meci, insa preconizez un meci destul de lung.

Pont: Juan Martin Del Potro -2.5 game-uri @1.70 la aceasta casa de pariuri.

Leave a Comment: