Caută
Close this search box.

Predictii PSG vs Monaco 12.01.2020

psg - monaco - pronosticuri pariuri 21022021

Va reusi PSG sa spulbere si acest adversar din Ligue 1? Eu cred ca da si pe asta mi-am bazat pronosticul pe care il puteti vedea putin mai jos. Intalnirea de pe Parc des Princes va fi oficiata de Antony Gautier si se anunta una demna de un derby.

Predictii PSG vs Monaco
PSG.

Asa cum era de asteptat se indreapta spre un nou titlu, avansul fata de locul 2, ocupat in acest moment de Marseille, fiind de 7 puncte. In plus, gruparea din capitala Frantei mai are si o restanta de jucat.

Pare de neoprit, ea venind acum dupa 8 succese la rand, singura din ultimele 12 confruntari care a incurcat-o fiind Real Madrid, pe Bernabeu. Acasa doar o data nu a reusit sa se impuna, atunci cand a primit vizita surprinzatoarei Reims, cu care a pierdut, scor 0-2.

Atacul functioneaza senzational, mai ales acum cand Neymar, Mbappe, Icardi si Cavani sunt cu totii bine din punct de vedere fizic. Thomas Tuchel a pus la punct si defensiva, care rar primeste gol.

Predictii PSG vs Monaco

Monaco.

Dupa un start de sezon ratat si-a revenit, iar acum se afla pe pozitia a 7-a, aproape de obiectivul care cel mai probabil este sa mearga in Europa League.

In locul lui Leonardo Jardim, pe banca a fost numit fostul selectioner al Spaniei, Roberto Moreno. Acesta a debutat sambata trecuta, cu o victorie in in Cupa Frantei, 2-1 cu Reims. Formatia monegasca are 4 succese in ultimele 6 dispute, deci e intr-o forma buna.

Ofensiva este una de calitate, in runda precedenta de Ligue 1 inscriind de 5 ori in poarta lui Lille. Apararea insa este una destul de modesta si e depasita cu usurinta.

Vezi și pontul propus la Real Madrid vs Atletico Madrid, cota 1.75!

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

PSG (4-3-3): K. Navas – Dagba, T. Silva, Kimpembe, Kurzawa – Verratti, Paredes, Draxler – Mbappe, Cavani, Neymar.
Monaco (3-5-2): Lecomte – Jemerson, Glik, Maripan – G. Martins, A. Silva, Bakayoko, Golovin, G. Dias – Slimani, Ben Yedder.

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru PSG vs Monaco[/thrive_link]

Absenti.

  • PSG: Abdou Diallo.
  • Monaco: Willem Geubbels, iar Pietro Pellegri este incert.

Istoric Confruntari Directe.

In ultimele 9 astfel de intalniri s-a impus PSG, deci putem spune ca prefera acest adversar. La precedenta vizita pe Stade Louis II a facut spectacol, castigand cu scorul de 4-0. Uruguayanul Cavani reusea atunci o tripla, iar Neymar inchidea tabela dintr-un penalty.

Pronosticuri PSG vs Monaco – Releu.

PSG de ceva timp spulbera cam orice adversara ii sta in cale in Ligue 1. Are un buget imens, asadar si jucatori cu mult peste cei cu care da piept in campionat. Greu de crezut ca Monaco o va opri. Eu ma astept la un succes clar al gazdelor, care cel mai probabil vor conduce inca din prima repriza.

Neymar si compania au pofta de joc si asta se vede. In ultimele 6 dispute au facut spectacol, impunandu-se de fiecare data la minim 4 goluri diferenta. Totodata, in toate aceste 6 confruntari, ei erau in avantaj dupa primele 45 de minute.

Gruparea monegasca va merge la Paris ca sa se apere, asta este destul de evident. Daca nu va pune problema in ofensiva va avea insa soarta pecetluita. In precedentele 6 intalniri cu aceasta oponenta a pierdut si au fost minim 3 goluri, iar dupa prima parte a jocului era condusa.

Pronostic & Cota: 1/1 si peste 2,5 goluri – 2.00

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici![/thrive_link]