• Home »

Admiral Pariuri – recenzie si bonusuri

Chiar dacă în momentul de față agenția de pariuri online Admiral nu este printre cele mai cunoscute din România, trebuie să știi că acest operator are în spate peste 25 de ani de experiență pe piața jocurilor de noroc.  Vorbim despre este o casă de pariuri austriacă, care are sediul în Malta și care pe teritoriul țării noastre deține multe locații stradale.

În cele ce urmează îți voi prezenta 13 lucruri pe care trebuie să le știi despre Admiral înainte de a începe să pariezi la această agenție, printre care și cum obții bonus oferit clienților noi.

1. Bonus Admiral 150 RON pariu gratuit după primul pariu jucat

Dacă nu ai mai plasat până acum niciun pariu la agenție te anunț că o dată cu primul bilet vei fi recompensat cu un pariu gratuit de 150 RON. Dacă vrei să profiți de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. Înregistrează-te la Admiral!
 2. Efectuează o primă depunere de cel puțin 30 RON.
 3. Plasează primul pariu online (orice miză și orice cotă dorești).
 • După ce ai parcurs cei 3 pași, indiferent de rezultatul pariului, vei primi 150 RON. Acest pariu gratuit va fi creditat în cont în cel mult 24 de ore de la stabilirea primului pariu.
 • Pariul gratuit va trebui jucat în maxim 72 de ore de la creditatre pe un bilet multiplu cu cel puțin 3 pronosticuri și cu cota minimă 1.50 per pronostic. 

Ce mai trebuie să știi?

 • Se califică pentru ofertă doar depunerile în valoare de minim 30 RON.
 • Pariul gratuit nu este eligibil pentru biletele de tip sistem și nu poate fi închis cu opțiunea Cash out.
 • Retragerea minimă este de 50 RON și poate fi solicitată după ce depozitul a fost rulat cel puțin o dată.

2. Profit 200% la primul pariu plasat

profit boost

O altă ofertă foarte interesantă face referire tot la primul pariu jucat pe această platformă. Câstigi cu 200% mai mult la primul bilet jucat pe Admiral România.

Mai jos ai condițiile complete ale acestei oferte:

 • Miza maximă eligibilă pentru această promoție este de 50 RON.
 • Câștigul maxim suplimentar este limitat la 300 RON.
 • Se iau în considerare doar pariurile plasate cu bani reali.
 • "Profit boost" este valabil doar pentru pariurile simple și multiple.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate imediat în cont sub formă de bani reali.

3. Caracteristici cheie

 • Pariu gratuit de 150 RON
 • Cash Out
 • Profit dublu la primul pariu
 • Aplicație pentru mobil
 • Pariuri live
 • Casino online

4. Metode de depunere și limite

Metoda

Minim

Maxim

Timp Procesare

Taxe

card bancar

30 RON

4 500 RON

instantaneu

2%

Skrill

30 RON

4 500 RON

instantaneu

2%

PaySafeCard

30 RON

4 500 RON

instantaneu

2%

Neteller

30 RON

4 500 RON

instantaneu

2%

bonus admiral


30 RON

4 500 RON

instantaneu

2%

5. Metode de retragere și limite

Metoda

Minim

Maxim

Timp Procesare

Taxe

card bancar

50 RON

fără limită

2-5 zile

1%

Skrill

50 RON

fără limită

1-2 zile

1%

Neteller

50 RON

fără limită

1-2 zile

1%

bonus admiral


50 RON

fără limită

24 ore

1%

Calificative Admiral

Bonusuri și promoții - 8.7
Pariuri de pe mobil - 8.4
Pariuri live - 8.7
Oferta sportivă - 9.1
Valoarea cotelor - 8.4

De ce să alegi această agenție?

 • bonusuri atractive la primul pariu - Click AICI și obține bonus 150 RON!
 • ofertă de pariuri foarte bogată
 • platformă foarte ușor de utilizat și care se mișcă rapid
 • check
  cote valoroase
 • check
  posibilitatea de a închide pariurile cu opțiunea Cash out

6. Informații despre agenția de pariuri Admiral

Casa de pariuri Admiral și-a făcut apariția pe piața pariurilor sportive online din România in iulie 2017. Această agenție și-a atras clienții în special prin bonus dublu la primul pariu plasat, dar în același timp și prin oferta de pariuri foarte bogată, care acoperă aproape toate sporturile și evenimentele de interes.

Faptul că acest operator deține multe locații stradale (atât Admiral, câț și Tip&Cash) pe întreg teritoriul României i-a conferit un grad ridicat de încredere încă din primul moment al intrării pe piață. Până acum nimeni nu s-a plâns de serviciile oferite de operator, semn că agenția este de încredere și cu siguranță merită luată în considerare.

7. Avantaje și dezavantaje

Avantaje

 • bonus dublu la primul pariu plasat.
 • oferta de pariuri bogată.
 • se pot efectua retrageri și depuneri din agențiile stradale.
 • se pot închide pariuri cu Cash out.
 • sunt oferite cote valoroase.

Dezavantaje

 • oferta de pariuri live este uneori modestă.
 • nu este disponibil suportul prin live chat.
 • nu sunt transmise în direct evenimente sportive.

8. Pariuri de pe mobil

În ceea ce privește pariurile de pe mobil, Admiral online pune la dispoziția clienților o aplicație atât pentru telefoanele cu Android, cât și pentru cele cu iOS. Pentru a descărca aplicația trebuie să accesezi site-ul operatorului. În partea de jos vei găsi butoane de descărcare pentru ambele versiuni disponibile.

Prin urmare vei putea juca ponturi pariuri în cele mai bune condiții, direct de pe telefon, oriunde te-ai afla.

9. Oferta de pariuri este aproape identică cu cea de la Unibet

Probabil ai auzit de Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din acest moment. Atunci trebuie să știi că oferta de pariuri sportive este identică cu cea de la Unibet. 

Ce înseamnă acest lucru?

La Admiral online vei găsi exact aceleași opțiuni de pariere ca la Unibet. Vei beneficia, de una dintre cele mai bune oferte de pariuri, care cuprinde, printre altele și handicapuri asiatice ajustabile și pariuri pe cornere sau cartonașe la meciurile de fotbal. .

10. Cea mai bună ofertă de pariuri asiatice

Pariurile asiatice sunt la mare căutare și au devenit foarte populare în ultima vreme. Aici mă refer atât la handicapul asiatic clasic, cât și la piețe asiatice pe goluri. Dacă te interesează aceste tipuri de pariuri, atunci trebuie să știi că la Admiral vei găsi cea mai bună ofertă. Prin urmare la acest capitol fii sigur că agenția ocupă primul loc pe podium.

11. Închizi pariurile oricând dorești cu Cash out

Ne putem da seama de faptul că este o agenție de pariuri serioasă și prin faptul că oferă pariorilor posibilitatea de a închide pariurile prin opțiunea Cash out. Astfel poți "scoate" banii din joc în orice moment dorești, chiar dacă pariul nu a fost finalizat.

Închiderea pariului îți permite fie să reduci pierderile, în cazul în care biletul zilei nu merge în direcția potrivită, fie să îți asiguri profit, scăpând astfel de emoțiile finalului de meci. În ziua de astăzi consider că orice parior trebuie să joace la o agenție care să îi permită închiderea biletelor prin Cash out.

12. Pariuri și streaming live

Chiar dacă oferta de pariuri pre-meci este identică cu cea de la Unibet, deci una foarte bună, dar atunci când vine vorba despre pariurile live, lucrurile stau puțin altfel. Sunt destule situații în care la Admiral România nu se găsesc toate evenimentele sportive pe platforma de pariuri live, dar oricum pe cele mai importante meciuri din toate sporturile vei putea juca în timp real.

Dacă te interesează meciurile transmise în direct, atunci din păcate trebuie să îți spun că agenția nu oferă streaming live în acest moment. Sunt sigur însă că în viitorul apropiat operatorul va introduce și această opțiune, iar jucătorii vor putea urmări în direct evenimentele sportive preferate.

13. Părerea noastră despre agenție

Părerea noastră despre Admiral
Echipa 10pariuri
logo 10pariuri

Cu câteva îmbunătățiri la nivel tehnic (implementarea live chat-ului, transmiterea meciurilor în direct), Admiral cu siguranță se poate bate cu ușurință cu cele mai bune case de pariuri din acest moment. Chiar și în situația de față este o alegere potrivită pentru cei care sunt interesați, în primul rând, de un bonus atractiv la primul pariu plasat și de o ofertă bogată în ceea ce privește pariurile pre-meci.