Argentina – Uruguay ponturi pariuri 19.06.2021

argentina uruguay ponturi pariuri

Argentina si Uruguay se vor infrunta sambata in cadrul Copa America. Pentru Argentina este al doilea meci, in timp ce Uruguay va sustine prima reprezentatie in Brazilia.

Estadio Nacional de Brasilia va fi gazda partidei care se va desfasura fara spectatori si va incepe la ora 03:00, ora Romaniei.

Urmariti pontul propus pentru aceasta partida care se anunta foarte spectaculoasa si cat si alte ponturi pariuri Copa America propuse de tipseri.

argentina uruguay ponturi pariuri

Argentina

Argentina va disputa a doua partida la Copa America, venind dupa egalul cu Chile, scor 1-1, pentru Argentina marcand Messi un gol superb din lovitura libera.

Argentinienii au dominat partida cu Chile, din punct de vedere statistic, avand 18 ocazii de gol fata de doar 5 ale chilienilor care insa au fost mai pragmatici. Messi si compania se confrunta cu aceleasi greutati in a obtine rezultate mari cu echipa nationala, desi au un lot atat de valoros, intampinand probleme cu adversarii care se apara, contraataca si dau dovada de pragmatism.

Cu siguranta, Lionel Scaloni va efectua si cateva modificari in primul 11, Di Maria si Joaquin Correa subtituindu-i pe Gonzalez si Lo Celso.

Argentina nu traverseaza o perioada foarte productiva din punct de vedere al victoriilor obtinute, in ultimele 5 partide disputate, castigand abia una si 4 egaluri. Totusi, ultima infrangere dateaza din iulie 2019, un 2-0 in compania gazdei acestei Copa America, Brazilia.

Uruguay

Uruguay va juca prima ei partida la aceasta Copa America, evoluand pentru a obtine un rezultat pozitiv, dorindu-si o clasare cat mai sus in grupa, in vederea unui joc mai facil in sferturile competitiei.

Azurii nu traverseaza o perioada foarte buna, in ultimele 5 meciuri inregistrand o singura victorie, 2 infrangeri si 2 egaluri.

Oscar Tabarez se va putea baza in acest meci si pe super-golgheterul Edinson Cavani, care a devenit proaspat tatic si are toate motivele sa lupte si sa aduca echipa celestilor cat mai departe in aceasta competitie.

Uruguay este echipa cu cele mai multe Copa America castigate (15 titluri), iar in acest an se numara printre favorite datorita lotului de care dispune, in lot aflandu-se vedete de rang international, cum ar fi: Luis Suarez (Atletico Madrid), Edinson Cavani (Man. Utd.), Federico Valverde (Real Madrid), Matias Vecino (Inter) sau Jose Gimenez ( Atletico Madrid).

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile:

Argentina (4-3-3): Martinez – Montiel, Lucas Martinez, Otamendi, Tagliafico – De Paul, Paredes, Correa – Di Maria, Lautaro Martinez, Messi.

Uruguay (4-4-2): Campana – Caceres, Godin, Gimenez, Gonzalez – Nandez, Valverde, Torreira, Bentancur – Cavani, Suarez.

Absenti:

Argentina: Ocampos.

Uruguay: niciunul notabil.

Istoric confruntari directe

Ultimele doua partide disputate intre cele doua echipe s-au terminat la egalitate 0-0 si 2-2.

Uruguay nu a mai castigat in fata Argentinei din 2013 si in acest meci pumele fiind favorite in a obtine un rezultat pozitiv.

Ponturi pariuri Argentina – Uruguay – Paul0722

Argentina pleaca ca favorita in aceasta partida, dar ultimele evolutii nu au convins, avand in acest an calendaristic 3 egaluri inregistrate, fiecare dintre ele cu gol primit.

Uruguay, in ciuda prestatiilor slabe in cele doua jocuri disputate in acest an, in care au inregistrat doua remize albe, avand in vedere faptul ca este un meci oficial si au la dispozitie un lot foarte valoros, cat si doi dintre cei mai eficienti atacanti din lume in acest moment, prin Cavani si Suarez, cu siguranta vor avea o sansa foarte mare de a inscrie si a obtine un rezultat pozitiv.

O sa merg in aceasta partida pe o desfasurare in care ambele echipe vor marca datorita calitatii pe care fiecare combatanta o are in compartimentul ofensiv, iar in defensiva sud-americanii fiind recunoscuti ca avand mereu probleme si primind destul de usor gol.

Pronostic Argentina – Uruguay: Ambele echipe marcheaza – COTA 2.06!