Biletul zilei Cota 2 – 16 ianuarie 2020 – propus de Alin

Forma Cota 2: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Cota 2
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: -4

biletul zilei cota 2

Din pacate Simona Halep a facut o partida foarte proasta si a pierdut duelul cu Sabalenka in 2 seturi. Biletul zilei cota 2 – 16 ianuarie 2020, este format din doua sporturi diferite. Am mizat pe o intalnire spectaculoasa in Euroliga, intre Maccabi si Milano, ambele formatii stau bine pe faza de atac.

Ponturi pariuri Ferencvarosi – Koln II(ora 17:00)

  • Astazi de la ora 17:00 Ferencvarosi va intalni pe teren propriu pe Koln II, intr-o partida amicala ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa.
  • Aceste doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata.
  • Ferencvarosi a mai disputat 3 partide amicale, nu a reusit sa castige nici o partida, in timp ce Koln II a disputat o singura partida amicala contra unor necunoscuti Bergisch, pe care a reusit sa-i invinga 3-1.
  • Mizez pe o intalnire cu goluri deoarece Koln II are probleme pe faza de aparare, dar si din prisma faptului ca Ferencvarosi joaca deschis in meciurile de la pregatire.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.42; Click aici si adauga-l pe bilet!

Ponturi pariuri Maccabi Tel Aviv – Olimpia Milano (ora 21:05)

  • In aceasta seara de la ora 21:05 Maccavi Tel Aviv va intalni pe teren propriu pe Milano, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 20 -a din Euroliga.
  • Maccabi ocupa in acest moment locul 3, in timp ce oaspetii se afla pe locul 7.
  • Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor, Maccabi a reusit sa castige toate meciurile.
  • Mizez pe un duel frumos deoarece Maccabi este o forta pe teren propriu, dar si din prisma faptului ca se simte foarte bine pe teren propriu.
Pont: peste 154.5 puncte, cota 1.47; Click aici si adauga-l pe bilet!

Cota 2 la pariuri 16.01.2020

Vezi mai multe Bilete Pariuri azi AICI!

Ma gasesti pe grupul de facebook Ponturi Alin Gabriel pentru discutii, proiecte si bilete!

Leave a Comment: