Biletul zilei Cota 2 – 13.10.2021

biletul zilei cota 2

S-au terminat cele 2 etape din preliminariile Cupei Mondiale si am ramas pentru miercuri cu o oferta extrem de slaba, dar am reusit totusi sa identific 2 partide in care voi miza pe goluri. Dubla aleasa de mine ne aduce o cota de 2.13.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 13.10.2021

Magallanes – U. De Concepcion (ora 18:00)

Chile Primera B a propus mereu partide spectaculoase, cu multe goluri si multe rasturnari de scor. In ciuda faptului ca este un campionat destul de slab, tot timpul ne-a oferit cote bune pe goluri si de multe ori am profitat de acestea, atat pre-match, cat si pe live. Partida dintre Magallanes si U. De Concepcion este intre doua echipe pe care le separa doar 3 puncte in clasament.

Oaspetii se afla pe locul 11, si au un golaveraj echilibrat cu 30 de goluri marcate si 31 incasate. Nici gazdele nu stau prea bine, situandu-se cu 2 pozitii mai sus, dar cu un golaveraj putin mai slab, cu 28 de goluri reusite si 30 primite.

Toate cele 5 confruntari directe au avut parte de cel putin 2 goluri, in 3 din acestea depasind chiar acest barem

Rosenheim – Illertissen (ora 20:00)

Duelul din Regionalliga Bayern este unul interesant, chiar daca se intalnesc lanterna rosie a clasamentului si locul 7. Avem in fata doua echipe cu parcursuri diferite, prima cu sanse doar teoretice de a mai ramane in aceasta liga, iar cea oaspete lupta sa ajunga pe o pozitie cat mai sus.

Rosenheim detine atat cel mai slab atac cu doar 13 goluri marcate, cat si cea mai slaba aparare cu 53 de goluri primite. Acest golaveraj dezastruos ma incurajeaza sa cred ca vom avea parte si in aceasta seara de o partida spectaculoasa.

Illertissen vine dupa 4 meciuri la rand in care s-au marcat cel putin 4 goluri si nu concep sa fie altfel de aceasta data. In 2 din precedentele 3 confruntari directe am avut scoruri incredibile cu 7, respectiv 8 goluri reusite.