Biletul zilei Cota 2 – 22.09.2021

biletul zilei cota 2

Dubla de azi va fi una speciala, una pe cornere si ne aduce o cota extraordinara. Nu va fi usor dar eu am incredere maxima in cele 2 pronosticuri.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 22.09.2021

St. Gallen – Basel – (ora 21:30)

Daca multi ar miza pe goluri in aceasta partida, eu am ales sa merg de aceasta data pe cornere. Cele doua echipe care se vor duela in aceasta seara, au avut un debut diferit in acest sezon, prima reusind sa obtina doar 6 puncte din 6 etape, in schimb oaspetii reusind sa aduca 12.

In 5 din cele 7 runde parcurse de St. Gallen, aceasta a avut cel putin 6 cornere, impresionand de fiecare data pe benzi foarte mult.

De asemenea, in ultimele 5 dueluri directe echipa gazda, din aceasta seara, a avut 4 in carene-a delectat cu peste 5.5 cornere, si nu cred ca ne va dezamagi de aceasta data.

Antwerp – Genk (ora 21:45)

Prima liga din Belgia ne pregateste pentru aceasta zi, un duel intre locul 10 si ultima de pe podium, unul care cu siguranta va fi unul palpitant, amandoua practicand un fotbal „placut ochiului” in acest debut.

Precedentele 6 partide disputate de Antwerp, s-au soldat pentru aceasta cu minim 5 cornere, in ultima runda avand chiar 10.

In 6 din ultimele 7 confruntari directe, gazdele din aceasta seara au indeplinit lejer baremul de cel putin 5 cornere.