10 lucruri care te vor ajuta să câștigi biletul zilei la pariuri în 2021

În acest articol o să-ți prezint 10 lucruri care să te ajute să câștigi biletul zilei la pariuri. Citește cu atenție și pune sfaturile în aplicare și foarte probabil vei avea succes pe termen lung.

lucruri care te vor ajuta să câștigi biletul zilei

1. Prima și cea mai importantă regulă este să nu pariezi pe un bilet mai mult decât îți permiți. Pariurile nu sunt făcute să te îmbogățească, mai ales într-un timp scurt. Există riscul, după ce ai pierdut banca, să efectuezi o nouă depunere în speranța că vei recupera banii pierduți. Încearcă să iei pariurile ca pe o activitate extra, de unde poți obține un posibil profit și să nu te afecteze în viața de zi cu zi dacă pierzi.

2. Încearcă să pui bine la punct o strategie încă de la început. Este important să ai un money management și un obiectiv clar stabilit de care să ții cont. Este foarte simplu să-ți aloci o bancă de care poți dispune, din care să spunem că vrei să pariezi pe fiecare bilet 5% din ea, iar în timp de o lună să dublezi banca. Nu încerca să trișezi trecând peste anumiți pași pentru a reuși să îndeplinești obiectivul mai repede sau după primul bilet pierdut să mărești miza doar din dorința de a recupera pierderea.

3. Joacă doar pariuri single, deoarece așa ai șanse mai mari să-ți îndeplinești obiectivul, mai ales dacă ai aplicat o strategie pe termen lung. O să fii tentat să joci mai multe meciuri pe bilet pentru un câștig mai mare, dar cu cât adaugi mai multe meciuri pe biletul zilei, cu atât șanse tale de câștig scad.

4. Este bine să intri pe diferite site-uri care propun biletul zilei, ca să vezi recomandările lor la meciurile alese de tine, dar încearcă să faci o analiză cât mai completă a partidelor alegând pronosticul care crezi că are cele mai mari șanse de reușită.

5. Joacă doar pe sporturile pe care le cunoști și încearcă să te axezi doar pe competițiile mai importante, unde poți obține mai ușor informațiile necesare despre echipe și jucători. N-are rost să te apuci să alegi pronosticuri din tenis dacă tu nu cunoști acest sport și cel mai probabil o să pariezi doar pe favoriți.

Majoritatea pariorilor români joacă biletul zilei AICI deoarece au cele mai bune cote!

6. Evită să pariezi pe echipele pe care le susții, deoarece n-o să gândești limpede în alegerea pronosticului. Cel mai probabil o să pariezi cu sufletul, fără să faci o analiză reală a meciului, aducând numai argumente pro echipei favorite.

7. Evită să joci ponturi pariuri pe derby-urile de tradiție sau de clasament deoarece aceste meciuri au o miză mult mai mare, intervine și orgoliul, iar rezultatul este unul imprevizibil.

8. Încearcă să eviți meciurile din cupe interne, deoarece pot exista multe surprize, chiar dacă are loc un duel între echipe între care diferența de valoare este foarte mare. De obicei echipele mari introduc jucătorii care n-au prea jucat până atunci și n-ai informații despre forma fizică a acestora.

9. Nu uita să iei o pauză dupa o zi proastă, deoarece sunt și zile în care pariurile nu merg așa cum vrei tu. Dupa o zi de pauză, în care nu te-ai gândit deloc la pariuri, o să-ți limpezești gândurile și vei putea să iei decizii mai bune la următoarele pronosticuri.

10. Încearcă să înveți din greșeli pe care cu siguranță le vei face. Cea mai întâlnită greșeală este să încerci să recuperezi banii imediat după ce ai pierdut.

Sper să te ajut cu aceste sfaturi și să reușești să faci profit cu biletul zilei la pariuri.

Leave a Comment: