14 sfaturi pentru a câștiga la pariuri în 2021

În acest articol îți prezint 14 sfaturi pentru a câștiga la pariuri în acest an. Sunt convins că îți vor fi de folos și vei putea profita de ele pentru a-ți spori considerabil șansele de a câștiga bani.

sfaturi pentru a câștiga la pariuri

Oricine începe să joace la pariuri sportive online trebuie să cunoască o serie de reguli și sfaturi. Fără acestea nu va reuși niciodată să învingă agenția și să obțină câștiguri pe termen lung. Prin urmare, propun să trecem direct la sfaturile pe care ți le-am promis:

1. Alege casa de pariuri potrivită

Chiar dacă la prima vedere nu prea contează casa de pariuri online la care joci, trebuie să fii atent la alegerea ei. De exemplu, anumite opțiuni de pariere nu se găsesc la toate casele de pariuri (handicap asiatic, rezultat & total goluri, pariuri pe cornere etc.). De asemenea, oferta de pariuri live diferă mult de la o agenție la alta.

Astfel, înainte să te apuci de pariuri studiază atent casele de pariuri online recomandate și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

2. Stabilește un buget lunar pentru pariuri

O greșeală pe care mulți dintre pariori o fac este să joace sume prea mari, pe care nu-și permit să le piardă. Sfatul meu este să-ți propui un buget lunar pentru pariuri, maxim 10% din veniturile lunare, pe care să nu-l depășești indiferent de situație. Nu intra niciodată în banii de chirie, întreținere, mâncare sau alte cheltuieli strict necesare.

3. Propune-ți un obiectiv realizabil

Orice acțiune trebuie să aibă o finalitate, un scop. La fel este și în pariuri. Trebuie să-ți propui un obiectiv realist în comparație cu bugetul tău. Altfel vei juca în continuu până la epuizarea banilor. Nu vei fi niciodată mulțumit cu câștigurile obținute și vei continua să pariezi până când vei pierde toți banii.

Sfatul meu este să te gândești cu ce câștig lunar ai fi mulțumit din pariuri. Totuși să nu-ți propui mai mult de dublarea banilor într-o lună de zile.

Pariază online AICI la casa de pariuri recomandată de 10pariuri.ro!

4. Adoptă o strategie de joc

Majoritatea pariorilor joacă haotic, fără să aibă un plan de joc, o strategie pe care s-o aplice. Acest lucru va duce inevitabil la pierderi. Pentru a avea succes în pariuri și a obține profit trebuie să alegi o strategie pe care să te bazezi.

Avem pe site multe strategii explicate: Easy money, Martingale și altele. Studiază toate aceste sisteme de joc, eventual îmbunătățește-le și începe să pui în aplicare strategia care ți se pare cea mai de succes.

5. Pariază informat

Dacă te-ai uitat câteva minute peste statisticile și meciurile directe dintre 2 echipe sau 2 jucători nu înseamnă că te-ai informat. Pentru a câștiga bani din pariuri trebuie să aprofundezi analiza fiecărui eveniment. Ia în calcul forma sportiva de moment a echipelor, jucătorii indisponibili, situația financiară, vremea etc. Sunt o mulțime de factori importanți care trebuie luați în considerare atunci când analizezi un meci.

Găsești pe 10pariuri.ro articole despre cum se analizează un meci de fotbal, de tenis, de baschet sau alte sporturi. Pariază doar pe sporturile pe care le cunoști, nu are rost să mizezi pe ponturi baschet dacă nu ai nici o legătură cu fenomenul.

6. Urmărește evenimentele în direct

Agențiile de pariuri online oferă servicii de live streaming prin intermediul cărora poți urmări în direct majoritatea evenimentelor sportive. Sfatul meu este să profiți de acest aspect, să urmărești cu atenție desfășurarea unui eveniment. Abia după aceea să plasezi pariuri. Astfel îți vei face o idee asupra evoluției jocului și impreună cu analiza făcută de tine pre-meci vei putea trage concluziile necesare și vei alege pariurile câștigătoare.

Dacă evenimentele pe care vrei să mizezi nu sunt transmise la TV sau prin live streaming de casele de pariuri, încearcă și alte surse de a vedea meciuri live pe net. Dă click pe imaginea de mai jos și citește articolul nostru.

meciuri live pe net

7. Nu juca niciodată la recuperare

Este unul dintre cele mai importante sfaturi pentru a câștiga la pariuri! Fiecare parior trece prin perioade mai bune și mai slabe. Diferența dintre un parior începător și unul profesionist se face în gestionarea perioadelor mai proaste.

Un profesionist va lua întotdeauna o pauză. În respectiva perioadă va analiza ce n-a mers bine și va reveni mai pregătit și mai bine informat. În schimb, un parior novice va începe să joace la recuperare, adică să mărească mizele în speranța că va recupera imediat pierderile inițiale. Este o mare greșeală, care duce inevitabil către pierderi și mai mari.

8. Profită de promoțiile caselor de pariuri online

Mulți pariori încă sunt reticenți cu privire la promoțiile de la casele de pariuri online. Nu înțeleg de ce, deoarece ofertele vin în ajutorul pariorilor și dacă joci responsabil și informat ai toate șansele să fii avantajat de pe urma acestora. Bonusurile la prima depunere, pariurile gratuite sau pariurile fără risc sunt întotdeauna binevenite și trebuie să profiți de aceste oferte.

De exemplu, dacă ai un buget redus pentru pariuri poți profita de bonusul de 100% la prima depunere oferit de betano.com. Astfel vei începe să joci cu de două ori mai mulți bani.

9. Plasează bilete cu puține pronosticuri

Cel mai întâlnit stil de joc printre pariorii din România este reprezentat de bilete la pariuri cu foarte multe evenimente. Trebuie să reții că șansele de câștig ale unui bilet scad cu cât adaugi mai multe pronosticuri pe acesta. Știu că mirajul unui câștig mare este la tot pasul, însă rămâi cu picioarele pe pământ și alege mai puține meciuri. Vei vedea că în final vei fi mult mai câștigat!

10. Ai răbdare și fii perseverent!

Orice lucru bun necesită timp, astfel că și în pariuri trebuie să fii răbdător și perserverent dacă vrei să ai succes. De exemplu, atunci când începi o strategie n-o abandona după 2-3 zile mai slabe, deoarece o perioadă atât de scurtă nu înseamnă nimic în pariuri.

Privește pariurile ca pe o investiție pe termen lung, ai răbdare, învață din greșeli și perfecționează-te în fiecare zi.

11. Ține evidența pariurilor jucate

Majoritatea pariorilor nu-și țin evidența pariurilor plasate pentru că nu-i văd scopul. Ți-l spun eu: atunci când vei monitoriza pariurile vei putea trage multe concluzii, cum ar fi: tipurile de pariuri pe care câștigi / pierzi cel mai des, echipele / campionatele care-ți aduc cele mai multe câștiguri etc.

Fără o evidență a pariurilor jucate nu poți progresa, deoarece aceasta te ajuta să înveți din greșeli și să fii întotdeauna la curent cu parcursul tău.

12. Fii foarte atent la pariurile live

Platforma de pariuri live a operatorilor de jocuri de noroc online reprezintă un mare avantaj. Pentru unii dintre pariori se poate dovedi o mare capcană. Așa cum poți câștiga bani rapid la pariuri live, la fel de bine poți să și pierzi.

Fii atent la mizele plasate și la evenimentele pe care le joci. Nu plasa pariuri pe orice meci îți iese-n cale și nu te lăsa prins în plasa întinsă de oferta bogată de pariuri live.

13. Profită de funcția Cashout

Alege întotdeauna un câștig mai mic, dar sigur, în detrimentul unui eventual câștig mai consistent. Acest lucru îl poți face prin intermediul funcției Cashout, care-ți permite să închizi pariul plasat înainte ca acesta să fie decis.

De exemplu, dacă ai pariat un bilet cu mai multe evenimente și ai rămas într-un singur meci sfatul meu este să închizi pariul și să te mulțumești cu un câștig mai mic. Se poate întâmpla orice în acel meci și astfel poți pierde întregul bilet.

14. Nu paria doar în funcție de cote

Este adevărat, cotele influențează foarte mult deciziile pariorilor și acesta nu-i un lucru prea bun. O cotă mai mică nu înseamnă neapărat un pariu mai sigur. Nu uita nici că ponturi sigure nu există, oricât de bine ar arăta o cotă. Evident că-n cele mai multe dintre cazuri cotele reflectă foarte bine șansă de reușită a unui pariu, dar ele nu trebuie să te determine să-ți schimbi alegerea.

Dacă în urma analizei tale ai ajuns la un anumit pariu, atunci joacă-l, indiferent de cota pe care acesta o are. Bineînțeles, aici nu vorbesc de fantezii de genul 1 pauză / 2 final, scor corect etc., ci de pariuri realiste, cum ar putea fi remizele la fotbal (pariuri-X).

Descoperă AICI ce bonus oferă agenția de pariuri online recomandată!

Ți-am prezentat toate cele 14 sfaturi pentru a câștiga la pariuri. Dacă vrei să devii un parior de succes ține cont de aceste lucruri și rămâi întotdeauna calculat, lucid și informat.

Leave a Comment: