Sfaturi ca să câștigi la pariuri – 15 trucuri de pe forum

sfaturi utile pentru a câștiga la pariuri

În acest articol îți prezint 15 sfaturi pentru a câștiga bani din pariuri sportive în acest an. Am cules aceste trucuri, dacă vrei să le spui așa, inclusiv de pe forumuri pe care activau pariori cu experiență.

500 RON Bonus Oferit de

Casa de Pariuri Recomandată!

Sunt convins că îți vor fi de folos și vei putea profita de ele pentru a-ți spori considerabil șansele de a câștiga bani.

 

Oricine începe să joace la pariuri sportive online trebuie să cunoască o serie de reguli și sfaturi. Fără acestea nu va reuși niciodată să învingă agenția și să obțină câștiguri pe termen lung. Prin urmare, propun să trecem direct la sfaturile pe care ți le-am promis:

1. Alege casa de pariuri potrivită pentru tine

Chiar dacă la prima vedere nu prea contează casa de pariuri online la care joci, trebuie să fii atent la alegerea ei. De exemplu, anumite opțiuni de pariere nu se găsesc la toate casele de pariuri (handicap asiatic, rezultat & total goluri, pariuri pe cornere etc.). De asemenea, oferta de pariuri live diferă mult de la o agenție la alta.

 

Astfel, înainte să te apuci de pariuri studiază atent lista cu case de pariuri online recomandate și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

 

Acordă atenție și promoțiilor oferite de casele de pariuri! Ofertele vin în ajutorul pariorilor și dacă joci responsabil și informat ai toate șansele să fii avantajat de pe urma acestora.

 

Bonusurile la prima depunere, pariurile gratuite sau pariurile fără risc sunt întotdeauna binevenite și merită să profiți de aceste oferte.

500 LEI
bonus la depunere
500 LEI
bonus la depunere
50 LEI
bonus fără depunere

500 LEI
bonus la depunere

200 LEI
bonus la depunere
500 LEI
bonus la depunere

2. Stabilește un buget lunar pentru pariuri

O greșeală pe care mulți dintre pariori o fac este să joace sume prea mari, pe care nu-și permit să le piardă.

 

Sfatul meu este să-ți propui un buget lunar pentru pariuri, maxim 10% din veniturile lunare, pe care să nu-l depășești indiferent de situație.

 

Dacă l-ai pierdut să nu mai depui niciun ban până trece acea lună calendaristică. Asta ne spune orice manual de gestionarea mizelor la pariuri!

 

La fel de important este să nu joci niciodată banii care nu sunt alocați pentru pariuri. Nu intra în banii de chirie, întreținere, mâncare sau alte cheltuieli strict necesare.

 

Apoi, evită jucarea unui procent mare din buget pe un singur pariu sau bilet!

 

Se întâmplă, mai ales când vrei să recuperezi banii pierduți, să joci un procent mare (40-50%) din bugetul pentru pariuri pe un singur pariu. Este greșit!

 

Chiar dacă este un pariu simplu, cu doar 2 rezultate posibile, tot poți să pierzi, pentru că nimic nu este sigur în viață, și cu atât mai puțin la pariuri. Și tu ai crezut că acela este pariul zilei, care te va aduce pe linia de plutire, când de fapt mai rău te-a afundat.

 

Joacă doar 5% din bugetul de pariuri, chiar dacă ai perioade bune sau chiar dacă ai perioade catastrofale. Trebuie sa ai un plan bine stabilit pentru a nu paria haotic, niște reguli clare, pe care să le respecți și la finalul unei anumite perioade să termini pe plus!

 

Stabilește de la început mizele cu care vei juca!

 

La pariurile live poți să pierzi foarte ușor noțiunea banilor. Sfatul meu este să stabilești mizele pe care le vei juca în concordanță cu bugetul total de care dispui. Indiferent de rezultatul pariurilor tale și de perioadele prin care treci, nu modifica aceste mize!

 

Asumă-ți eventualele pierderi și țintește profit pe termen lung. Mizele trebuie ajustate corect, în funcție de banca disponibilă și de stilul tău de joc: bilete simple sau bilete multiple.

 

În cazul în care joci un singur eveniment pe bilet ar fi bine să pariezi între 5-10% din banca totală, în timp ce pe biletele multiple nu este indicat să riști mai mult de 5% din bani.

3. Propune-ți obiective realizabile

Unul dintre principalele motive pentru care pariorii își pierd toți banii la pariuri este acela că nu-și propun un target, un obiectiv zilnic (pentru cei care pariază mult live) sau lunar pe care să-l atingă.

 

Majoritatea pariorilor joacă fără să aibă un plan bine pus la punct și chiar dacă ajung să câștige ceva bani, nu vor fi mulțumiți și vor dori întotdeauna mai mult. Acesta este o mare greșeală, care de cele mai multe ori duce la pierderea întregului buget!

 

Orice acțiune trebuie să aibă o finalitate, un scop. La fel este și în pariuri. Trebuie să-ți propui un obiectiv realist în comparație cu bugetul tău. Altfel vei juca în continuu până la epuizarea banilor. 

 

Sfatul meu este să te gândești cu ce câștig lunar ai fi mulțumit din pariuri. Dublarea băncii la finalul lunii este un obiectiv mai mult decât fericit!

 

Sau, poți să stabilești clar un obiectiv zilnic care, odată atins să te facă să nu mai pariezi în ziua respectivă. De exemplu, un target de 50 RON profit zilnic cred că ar fi foarte bun pentru început.

 

Bineînțeles, acest obiectiv trebuie să fie unul realist raportat la bugetul fiecăruia. Dacă ai buget 1.000 RON n-are logică să-ți propui 10 RON zilnic.

4. Adoptă o strategie de joc

Cei mai mulți pariori joacă haotic, fără să aibă un plan de joc, o strategie de pariuri pe care s-o aplice. Acest lucru va duce inevitabil la pierderi. Pentru a avea succes în pariuri și a obține profit trebuie să alegi o strategie pe care să te bazezi.

 

Avem pe site multe strategii explicate: Easy money, Martingale și altele. Studiază toate aceste sisteme de joc, eventual îmbunătățește-le și începe să pui în aplicare strategia care ți se pare cea mai de succes.

 

Nu juca mai multe strategii în același timp!

 

Se poate întâmpla să încerci diferite strategii în aceeași zi, cu gândul că astfel vei putea să pariezi diversificat și s-ai mai multe șanse de reușită. Dacă faci acest lucru nu vei mai putea controla exact mizele.

 

Poți să alegi pronosticuri proaste sau să pariezi mai mult decât îți permiți, iar dacă ești și-n zilele mai slabe ca inspirație o să greșești des, o să pierzi bani mulți și o să stai trist ore întregi. Ai ales o strategie, te ții de ea și o perfecționezi!

5. Pariază informat

Dacă te-ai uitat câteva minute peste statisticile și meciurile directe dintre 2 echipe sau 2 jucători nu înseamnă că te-ai informat.

 

Pentru a câștiga bani din pariuri trebuie să aprofundezi analiza fiecărui eveniment. Ia în calcul forma sportiva de moment a echipelor, jucătorii indisponibili, situația financiară, vremea etc. Sunt o mulțime de factori importanți care trebuie luați în considerare atunci când analizezi un meci.

 

Găsești pe 10pariuri.ro articole despre cum se analizează un meci de fotbal, de tenis, de baschet sau alte sporturi.

 

Pariază doar pe sporturile pe care le cunoști, nu are rost să mizezi pe ponturi baschet dacă nu ai nici o legătură cu fenomenul.

6. Urmărește evenimentele în direct

Există case de pariuri online cu streaming live, unde putem urmări în direct o mulțime de evenimente sportive.

 

Sfatul meu este să profiți de acest aspect, să urmărești cu atenție desfășurarea unui eveniment. Abia după aceea să plasezi ponturi la pariuri.

 

Oricât de bine te-ai informa înainte de începerea unui eveniment, nici o informație nu este mai importantă decât cea pe care o obții urmărind în direct evoluția meciului. Astfel, îți vei face o idee asupra evoluției jocului și împreună cu analiza făcută de tine pre-meci vei putea trage concluziile necesare și vei alege pariurile câștigătoare.

 

Vei putea lua contact direct cu ceea ce se întâmplă pe teren, vei fi sigur de jucătorii introduși de fiecare antrenor, de condițiile meteo în care se desfășoară meciul, precum și de stilul de joc adoptat de echipe.

 

Mai ales atunci când joci live, este obligatoriu să urmărești în direct evenimentele pe care pariezi. Fără să iei contactul cu ceea ce se întâmplă pe teren nu vei fi capabil să faci alegerile bune și să joci doar pariurile cu adevărat valoroase.

 

Dacă evenimentele pe care vrei să mizezi nu sunt transmise la TV sau prin live streaming de casele de pariuri, încearcă și alte surse de a vedea meciuri live pe net.

sfaturi pariuri live direct
Meci de tenis transmis prin live streaming de Superbet

7. Nu juca niciodată la recuperare

Știu ce-ți trece prin minte atunci când ai pierdut o sumă importantă într-o anumită zi. Vei spune în sinea ta că poți să recuperezi suma pierdută până la 12 noaptea și că după ce vei reuși nu vei mai juca la recuperare… Dar ce-ți dorești tu nu este egal cu ce se va întâmpla în realitate.

 

Vei pierde mai mult, vei risca mai mult și te vei trezi peste câteva ore că ai o gaură mare în buget. O să dublezi, chiar o să triplezi suma de bani de pe bilete la pariuri în speranța că vei recupera ce ai pierdut.

 

Nu trebuie să joci la recuperare indiferent ce se întâmplă-n ziua respectivă. Trebuie să te ții de strategia ta de pariere și să accepți că pierderile fac parte din viața de parior.

 

Nu este un capăt de țară dacă ai pierdut o sumă de bani într-o zi. În schimb este o problemă majoră dacă-ți pierzi controlul și începi să pariezi haotic, fără nicio regulă de bază (de exemplu joci numai pariuri 1 solist sau pariuri x sau alte asemenea).

 

Este unul dintre cele mai importante sfaturi pentru a câștiga la pariuri! Fiecare parior trece prin perioade mai bune și mai slabe. Diferența dintre un parior începător și unul profesionist se face în gestionarea perioadelor mai proaste.

 

Un profesionist va lua întotdeauna o pauză. În respectiva perioadă va analiza ce n-a mers bine și va reveni mai pregătit și mai bine informat.

 

În schimb, un parior novice va începe să joace la recuperare, adică să mărească mizele în speranța că va recupera imediat pierderile inițiale. Este o mare greșeală, care duce inevitabil către pierderi și mai mari.

8. Plasează bilete cu puține pronosticuri

Cel mai întâlnit stil de joc printre pariorii din România este reprezentat de bilete cu foarte multe evenimente. Trebuie să reții că șansele de câștig ale unui bilet scad cu cât adaugi mai multe pronosticuri pe acesta.

 

Știu că mirajul unui câștig mare este la tot pasul, însă rămâi cu picioarele pe pământ și alege mai puține partide din programul de meciuri azi. Vei vedea că în final vei fi mult mai câștigat!

9. Ai răbdare și fii perseverent!

Orice lucru bun necesită timp, astfel că și în pariuri trebuie să fii răbdător și perseverent dacă vrei să ai succes. De exemplu, atunci când începi o strategie n-o abandona după 2-3 zile mai slabe, deoarece o perioadă atât de scurtă nu înseamnă nimic în pariuri.

 

Ni se întâmplă și nouă să nu prindem un bilet câștigător mai multe zile la rând sau să nu avem mereu profit la un anumit proiect. Totuși, dacă avem încredere în acel proiect, vom merge în continuare cu el, așa cum facem de ani de zile cu proiectul cota 2+!

 

Privește pariurile ca pe o investiție pe termen lung, ai răbdare, învață din greșeli și perfecționează-te în fiecare zi.

 

Nu ești în formă? Fă o pauză de câteva zile!

 

Dacă ai intrat într-o perioadă de slabă inspirație la pariuri fă o pauză de cel puțin 2 zile și nu mai paria deloc. Nici măcar nu te mai duce cu prietenii atunci când acestia merg să pună un bilet la agenția de pariuri de la colț de stradă.

 

Nu mai intra deloc pe site-urile caselor de pariuri online, nu mai depune niciun ban în această perioadă. Peste câteva zile te vei întoarce cu chef, relaxat și parcă totul va începe să-ți iasă.

 

Poți să apelezi și la casa de pariuri online la care ai cont să te excludă o perioadă scurtă de timp (o zi, o săptămână sau mai mult). Astfel nu mai poți să pui niciun pariu și ai scăpat de tentație. Trebuie să știi când să te oprești și să protejezi bugetul de pariuri.

10. Ține evidența pariurilor jucate

Majoritatea pariorilor nu-și țin evidența pariurilor plasate pentru că nu-i văd scopul. Ți-l spun eu: atunci când vei monitoriza pariurile vei putea trage multe concluzii, cum ar fi: tipurile de pariuri pe care câștigi / pierzi cel mai des, echipele / campionatele care-ți aduc cele mai multe câștiguri etc.

 

Fără o evidență a pariurilor jucate nu poți progresa, deoarece aceasta te ajuta să înveți din greșeli și să fii întotdeauna la curent cu parcursul tău.

 

Avantajul pe care îl ai dacă joci la case de pariuri online este și acela că evidența pariurilor este ținută automat, așa cum poți vedea în imaginea de mai jos, extrasă din secțiunea ”Biletele mele” dintr-un cont Superbet.

evidenta pariuri jucate

11. Sfaturi pentru a face bani cu pariuri live

Pariurile live au devenit în ultimii ani foarte populare și-n rândul românilor, deoarece reprezintă o modalitate mai facilă de a câștiga bani din pariuri. În același timp, însă, dacă nu ești un parior calculat poți ajunge și la pierderi importante.

 

Oferta de pariuri live a agențiilor de pariuri online este foarte diversificată. În mod normal, acesta reprezintă un avantaj pentru pariori, deoarece se pot găsi astfel mai ușor ponturi pariuride valoare.

 

Pentru un parior începător, însă, o ofertă bogată poate reprezenta o capcană și poate conduce la pierderi substanțiale de bani. Din acest motiv trebuie să fii foarte atent pe ce pariezi.

 

Sfatul meu este să nu mizezi pe pariuri care țin exclusiv de noroc, cum ar fi: “Următoarea aruncare de la margine”, “Următorul eveniment în meci”, “Următorul corner” etc.

 

Urmărește cu atenție evenimentul respectiv și alege doar pariuri cu șanse mari de reușită. Nu te lăsa prins în capcana întinsă de cotele mari pentru pariurile amintite anterior, deoarece și șansele acelor selecții sunt reduse.

 

Platforma de pariuri live a operatorilor de jocuri de noroc online reprezintă un mare avantaj. Pentru unii dintre pariori se poate dovedi o mare capcană. Așa cum poți câștiga bani rapid la pariuri live, la fel de bine poți să și pierzi.

 

Fii atent la mizele plasate și la evenimentele pe care le joci. Nu plasa pariuri pe orice meci îți iese-n cale și nu te lăsa prins în plasa întinsă de oferta bogată de pariuri live.

12. Profită de funcția Cashout

Alege întotdeauna un câștig mai mic, dar sigur, în detrimentul unui eventual câștig mai consistent. Acest lucru îl poți face prin intermediul funcției Cashout, care-ți permite să închizi pariul plasat înainte ca acesta să fie decis.

 

De exemplu, dacă ai pariat un bilet cu mai multe evenimente și ai rămas într-un singur meci sfatul meu este să închizi pariul și să te mulțumești cu un câștig mai mic. Se poate întâmpla orice în acel meci și astfel poți pierde întregul bilet.

13. Nu paria doar în funcție de cote

Este adevărat, cotele influențează foarte mult deciziile pariorilor și acesta nu-i un lucru prea bun. O cotă mai mică nu înseamnă neapărat un pariu mai sigur. Nu uita nici că ponturi sigure nu există, oricât de bine ar arăta o cotă.

 

Evident că în cele mai multe dintre cazuri cotele reflectă foarte bine șansă de reușită a unui pariu, dar ele nu trebuie să te determine să-ți schimbi alegerea.

 

Dacă în urma analizei tale ai ajuns la un anumit pariu, atunci joacă-l, indiferent de cota pe care acesta o are. Bineînțeles, aici nu vorbesc de fantezii de genul 1 pauză / 2 final, scor corect etc., ci de pariuri realiste, cum ar putea fi remizele la fotbal (pariuri-X).

14. Nu schimba sportul tău preferat la pariuri

Ghinionul și norocul te pot vizita pe rând, mai ales dacă pariezi des. Se poate întâmpla să faci bilete simple sau multiple cu pronosticuri din fotbal, care este sportul tău preferat, dar să nu mai fii inspirat în alegerea lor.

 

Crezând că ești lovit de ghinion vrei să treci la tenis, să pariezi pe turnee unde nu cunoști nici măcar suprafața de joc, vremea din zona respectivă, accidentările celor 2 jucători din acel an, statistica ultimelor meciuri și multe altele. Crezi că dacă vei schimba sportul se va schimba și norocul. Este FALS!

 

Ai câștigat la pariuri pe fotbal pentru că urmărești des meciurile echipelor preferate, ști multe despre antrenori și arbitri, cunoști statistica din ultimele 10 meciuri ale multor echipe.

 

Ai avut informații de bază și ai fost inspirat. Acesta este motivul datorită căruia ai câștigat des. Norocul face parte din joc, dar la pariuri ca și-n viață, sunt foarte puțini cei care câștigă-n fiecare an bani mulți pentru c-au control și nu se bazează doar pe zeița Fortuna.

15. Sfaturi ca să câștigi bani la pariuri pe fotbal

Închei cu câteva sfaturi de pe forumuri care te vor ajuta să faci profit la fotbal. Sigur că se aplică și celelalte 14 de mai sus, dar îți recomand să mai fii atent și la următoarele aspecte:

 

  • întâlnirile directe nu contează atât de mult pe cât ai crede;

 

Atunci când se informează și analizează un meci de fotbal cei mai mulți pariori se orientează, în mod deosebit, după întâlnirile directe dintre echipe. Îți spun din start că acest lucru nu este unul prea important, iar în unele situații se poate dovedi chiar inutil.

 

De ce spun acest lucru? În primul rând, multe echipe de fotbal fac schimbări importante de lot sau chiar de antrenor de la un sezon la altul. Astfel se schimbă obiectivele și stilul de joc al echipei.

 

Mai mult, întâlnirile directe din urmă cu 3-4 sezoane aproape că nici nu trebuie să le luăm în considerare. Este foarte probabil ca echipele să difere în proporție foarte mare, ținând cont de perioada lungă de timp.

 

Sfatul meu este să iei în considerare doar meciurile directe din sezonul precedent, dar acesta să nu fie un aspect prioritar în alegerea pronosticului.

 

  • ține cont de forma de moment și de motivația jucătorilor;

 

Forma de moment a unei echipe joacă și ea un rol important atunci când vorbim de ponturi fotbal. Moralul jucătorilor și motivația acestora pot juca un rol vital în desfășurarea unei partide.

 

De asemenea, este important să cunoști informații despre primele de joc oferite de unele cluburi înaintea meciurilor mai importante, lucru care ar putea să-i motiveze suplimentar pe jucători și să-i conducă către un rezultat bun.

 

  • condițiile meteo influențează mult desfășurarea meciului;

 

Majoritatea pariorilor nu dau importanță acestui aspect, care foarte probabil nici măcar nu există pe lista lor de puncte care trebuie atinse în analiza unui meci. Vremea are, însă, o importanță foarte mare într-un meci de fotbal.

 

Atunci când meciurile se desfășoară în condiții dificile de joc (teren înghețat, ploaie torențială, caniculă etc.) diferențele dintre formații sunt mai mici, iar deznodământul partidei este foarte greu de pronosticat.

 

Atunci când te informezi cu privire la un meci de fotbal ia în considerare și prognoza meteo pentru orașul în care se joacă respectivul meci și eventual intervalul orar potrivit, deși chiar și o ploaie puternică ce s-a abătut asupra terenului cu ore bune înainte de startul jocului poate influența performanța jucătorilor.

 

  • urmărește doar câteva campionate/echipe.

 

Cei mai mulți dintre pariori aleg meciuri din toate campionatele puternice, dar acesta nu este tocmai un lucru pozitiv. Este foarte greu să fii expert pe toate campionatele de fotbal. De aceea sfatul meu este să te axezi numai pe 1-2 competiții interne sau pe anumite echipe pe care să le urmărești cu atenție.

 

Astfel vei avea șanse mai mari să obții profit la pariuri, deoarece vei dobândi informații prețioase legate de stilul de joc al fiecărei formații și nu te vei baza doar pe statistici sau pe știrile apărute în presă.

 

Nu în ultimul rând:

  • evită derby-urile;
  • evită pariurile pe echipa ta preferată.

500 RON Bonus Oferit de

Casa de Pariuri Recomandată!

Ți-am prezentat toate cele 15 sfaturi pentru a câștiga la pariuri, obținute de pe forum sau din experiența proprie. Dacă vrei să devii un parior de succes ține cont de aceste lucruri și rămâi întotdeauna calculat, lucid și informat!