3 lucruri de care țin cont când aleg meciurile pentru biletul zilei în 2021

În acest articol îți voi prezenta cele mai importante 3 lucruri de care țin cont atunci când aleg pronosticurile pentru biletul zilei, la care îți recomand să nu pariezi mai mult decât îți permiți să pierzi.

alegerea meciurilor pentru biletul zilei

  1. Cel mai important lucru pe care-l fac atunci când aleg pronosticurile pentru biletul zilei este să nu mă “arunc” la un bilet cu multe evenimente. În principiu sunt genul de jucător care aleg să joc bilete single, mai ales când îmi permit să joc mize mai mari, dar joc și bilete cu mai multe evenimente atunci când oferta-mi permite. Totuși, nu aleg mai mult de 3-4 evenimente pentru biletul zilei, pentru a avea șanse mai mari de câștig.
  2. Un alt lucru de care țin cont este că nu aleg un pronostic în funcție de cota acestuia ci-n funcție de analiza mea.  Când alcătuiesc biletul zilei joc cote de 1.50-1.80 la biletele single, iar la biletele cu mai multe evenimente țin cont să joc o cotă totală de maxim 3. Pentru mine este important să obțin un câștig constant, chiar dacă este mic, și să fiu mulțumit pe o perioadă lungă, să nu mă amăgesc cu posibile câștiguri substanțiale peste noapte.
  3. În final am lăsat un alt lucru important de care țin cont, anume analiza foarte atentă a evenimentelor pe care vreau să pariez. Încep prin a analiza forma echipelor în funcție de situația acestora în clasament și ultimele rezultate, unde analizez doar ultimele 3-4 rezultate deoarece consider că n-are relevanță analiza ultimelor meciuri pentru o perioadă lungă. Apoi mă interesez despre situația jucătorilor, încerc să obțin informații dacă există accidentați, suspendați sau pur și simplu jucători excluși din lot. Aceste informații le adun de pe diferite site-uri, precum cele oficiale ale echipelor, de știri sportive și de pe diferite forumuri ale fanilor.

Cam acestea sunt cele mai importante 3 lucruri de care țin cont atunci când aleg ponturi pariuri pentru biletul zilei. Te aștept și pe tine să spui de ce ții cont atunci când îți alegi meciurile.

Eu pariez biletul zilei AICI, la cea mai bună casă de pariuri online din România!

Leave a Comment: