3 lucruri la care trebuie să fii foarte atent atunci când pariezi live în 2021

Pariurile live nu sunt pentru oricine! Dacă joci pariuri în timp real șansele de a obține câștiguri rapide sunt destul de mari, dar mult mai mari sunt șansele să ajungi cu banca pe 0.

lucruri la care să fii atent la pariuri live

Pentru a nu risca să ajungi la fundul „sacului” trebuie să ai în vedere foarte multe lucruri. N-o să insist foarte tare asupra celor care depind efectiv de meciurile pe care pariezi și de analiza lor, ci pe detalii extra la care trebuie să fii foarte atent.

1. Informațiile de pe platforma de pariuri live a casei de pariuri au rol informativ

La majoritatea agențiilor de pariuri este specificat destul de clar că informațiile despre meciuri au caracter informativ și că n-au rol oficial. Astfel există riscul, mai ales la meciuri de mâna a treia sau a patra, să dai de o greșeală care să-ți strice pariul.

Vezi pe platforma agenției că la un meci din liga a treia finlandeză s-au executat 9 cornere până în minutul 60 și te gândești că se vor mai executa încă 3 până la final și pariezi peste 11.5 cornere. Doar că, de fapt, au fost 8 cornere executate până la momentul respectiv, nu 9.

De aceea este foarte important să joci la pariuri sportive live doar pe evenimente pe care le vizionezi sau la care verifici statistica din 2-3 surse înainte de a plasa pariul.

2. Atenție la modificările de cote

Dacă ai pariat până acum live cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să alegi un pronostic cu cota 1.60 și până să apuci să plasezi pariul cota respectiva să scadă.

În condițiile în care cel puțin la modul teoretic ar trebui să plasăm doar pariuri ale căror cote considerăm că au valoare este foarte important să ne uităm de 2 ori la posibila modificare a cotei pentru a nu risca o scădere a acesteia în acele câteva secunde din momentul în care selectăm pronosticul și până-l pariem.

3. Posibilele pronosticuri selectate anterior și neșterse de pe bilet

În peste 10 ani de când joc ponturi pariuri mi s-a întâmplat nu o dată să selectez un anumit pronostic (să zicem pentru meciul Real – Barcelona), dar să nu-l joc imediat, să mai aștept câteva minute (pentru o creștere a cotei sau pentru a vedea cum se mișcă echipele în următoarele minute de după pauză etc).

Ulterior schimbam meciul de pe pagina de pariuri live și găseam la altul (să zicem FCSB – Dinamo) un alt pronostic pe care voiam să-l joc imediat.

Din graba de a nu rata pariul de la FCSB – Dinamo se întâmpla să scriu miza și să se vreau să plasez biletul, uitând că mai aveam și pronosticul de la Real – Barcelona pe el. Am fost aproape de câteva ori s-o „pățesc” astfel și de aceea recomand celor care pariază live să fie atenți și la acest aspect.

Bineînțeles, pe lângă aceste sfaturi trebuie avute în vedere și cele generale:

  • nu varia foarte mult miza – nu joci acum 10 RON și imediat plasezi alt pariu cu 500 RON.
  • nu prelungi foarte mult sesiunea de pariuri live  – deja după 3-4 ore de urmărit meciuri și posibile pariuri concentrarea nu va mai fi la același nivel.
  • încearcă să analizezi cât mai bine pariul pe moment – chiar dacă-n pariurile live orice secundă contează nu și-aș recomanda să te „arunci” pe un pronostic doar pentru că așa-l „simți”, ci să încerci să arunci o privire și peste trecut, pentru că poate vei fi tentat să joci peste 2.5 goluri în minutul 70 la un meci în care scorul este 1:1, dar dacă te-ai uita puțin la statistici ai vedea că cele 2 echipe primesc foarte greu gol pe final de joc.

Sper că ți-a fost util acest articol și cu ajutorul lui vei reuși să-ți crești mai mult șansele de a câștiga la pariuri live.

Joacă AICI ponturi pariuri live la cea mai bună casă de pariuri online!

Leave a Comment: