3 scheme care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani la pariuri în 2021

  • 24 octombrie 2019
  • / By Bmg

În acest articol îți voi prezenta 3 scheme cu ajutorul cărora șansele tale de a câștiga mai mulți bani la pariuri sportive vor crește. Nu sunt scheme care să-ți garanteze succesul, deoarece nu există așa ceva. Ele au fost aplicate cu succes de foarte mulți pariori, iar dacă le vei utiliza “ca la carte” și vei fi inspirat în alegerile făcute ar putea să-ți aducă și ție câștiguri mai mari.

scheme pariuri care te vor ajuta să câștigi

Pariuri live pe outsideri în meciurile de tenis

Schema are la bază strategia Martingale. Aceasta presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Este foarte simplu de aplicat dacă ai cunoștințe în ceea ce privește tenisul.

Se analizează dimineața meciurile din ziua respectivă și se țintesc cele mai bune de aplicat pentru strategie. Cele mai bune sunt acelea în care crezi că jucătorul outsider va fi capabil să facă un break. Te bazezi pe stilul de joc al tenismenilor, dar și pe rezultatele lor recente, dacă acestea sunt edificatoare. După aceea, când va începe meciul, se pariază în sistem Martingale pe break-ul outsider-ului până ce acesta-l va reuși, moment în care nu se va mai continua.

Miza inițială trebuie aleasă în funcție de banca avută la dispoziție, astfel încât să poți acoperi până la 8 pariuri pierdute. De exemplu, dacă se începe cu 10 RON ar trebui să ai cel puțin 2.550 RON disponibili pentru a-i juca pe meciul respectiv (10+20+40+80+160+320+640+1.280).

Problema schemei este că dacă se pierde o serie lungă, atunci va fi destul de greu de recuperat acea pierdere pe viitor. De aceea contează foarte mult să alegi cele mai bune meciuri ale zilei pentru strategie și să te orientezi ca valoarea cotei pentru break-ul nefavoritului să fie de cel puțin 2.

Începe AICI această strategie cu un bonus de până la 500 RON!

Schema fără 1:0 și 0:1 la fotbal

După cum îi spune și numele, această schemă aduce pierderi doar dacă meciul pe care s-a pariat se va termina cu exact un gol marcat.

Se joacă pronosticuri fotbal inițial pe peste 2.5 goluri. Atenție trebuie avut în vedere ca valoarea cotei acelui pariu să fie de cel puțin 2.10. Ulterior se plasează un pariu pe faptul că-n meci scorul va fi par. Atenție și aici la cotă, deoarece ea trebuie să fie de 1.90 (unele agenții dau și cota 1.85 și nu trebuie luate în calcul).

Astfel, dacă scorul va fi 0:0, 1:1 sau 2:0 / 0:2 se va câștiga datorită faptului că s-a pariat pe număr par de goluri. Dacă scorul va fi impar, dar cu minim 3 goluri, se va câștiga pariul pe total goluri, iar dacă-n meci se vor înscrie 4, 6, 8 sau 10 goluri atunci câștigul va fi mai mare, deoarece vor fi prinse ambele bilete.

Pariuri pe favorite cu handicap -1 în meciuri relativ dezechilibrate

O schemă pe care am citit-o în trecut pe un forum străin și cu care lumea câștiga sume destul de consistente. Se caută 3 meciuri în care există favorite, dar acestea nu sunt excesiv de favorite, dacă se poate spune așa. Adică nu se alege Barcelona – Getafe sau Manchester City – Swansea. Se pot alege, de exemplu, meciuri precum Voluntari – CFR Cluj, Everton – Huddersfield și Caen – Lyon.

Se va paria pe un bilet pronosticul handicap x la fiecare dintre cele 3 meciuri. Pentru ca biletul să fie câștigător trebuie să câștige fiecare dintre cele 3 echipe alese la diferență de exact un gol. Cota pentru o astfel de triplă este, în general, de peste 35. Prin urmare un singur bilet câștigat din 30 jucate îți va aduce profit. La 3 bilete din 30 câștigate profitul ar fi de cel puțin 70 de unități.

Cu o analiză bună se pot găsi 3 astfel de meciuri, în special în weekend, atunci când sunt partide și-n ligile inferioare și ne putem uita și acolo.

Pariază online ACUM – primești bonusuri până la 500 RON!

Am prezentat în acest articol 3 dintre schemele cu care mai mulți pariori reușesc să câștige mai mult la pariuri sportive online. Dacă ai și tu o astfel de schemă cu care reușești să faci profit o poți împărtăși și celorlalți cititori, explicând-o în secțiunea de comentarii de mai jos.

Leave a Comment: