5 calități pe care trebuie să le aibă un parior de succes (2021)

Pariurile sportive trebuie privite drept o investiție pe termen lung. În pariuri n-are nicio semnificație o perioadă de 1-2 săptămâni, ci trebuie să privim în ansamblu dacă vrem să avem succes pe termen lung. Fiecare dintre noi poate prinde o perioadă mai bună sau mai slabă, însă în final se va face diferența dintre un parior de succes și unul care pierde. În continuare îți voi prezenta cele mai importante 5 calități pe care trebuie să le aibă un parior pentru a câștiga pe termen lung.

calități pe care trebuie să le aibă un parior

1. Răbdare

Răbdarea este după părerea mea cea mai importantă calitate a unui parior, fără de care nu cred că se poate obține profit. Mă refer aici la faptul că oricine joacă ponturi pariuri trebuie să țintească un profit pe termen lungsi n-o îmbogățire imediată.

În alegerea evenimentelor bune de jucat intervine și răbdarea. Un parior începător va alege chiar și într-o zi săracă în evenimente ceva de jucat, pentru că-n mintea lui “trebuie” neapărat să parieze. Un profesionist, însă, are răbdarea necesară de a aștepta doar evenimentele ce merită cu adevărat jucate, acolo unde va găsi pariuri de valoare.

2. Perseverența

Drumul spre succes este anevoios și greu, iar pentru a-ți atinge obiectivul ai nevoie de perseverență. Atunci când treci printr-o perioadă slabă, în care pariurile plasate efectiv ies doar pe dos trebuie să-ți păstrezi calmul și să continui în aceeași manieră. Așa cum ai trecut printr-o formă de moment proastă, la fel de bine ai toate șansele să ajungi într-o situație favorabilă.

Psihicul contează foarte mult în pariuri sportive și dacă reușești să gestionezi corect situațiile dificile ai toate șansele să fii un parior de succes.

3. Disciplina

O calitate care este, din nou, foarte importantă în pariuri este disciplina. Aici ne referim la money management și la target, 2 dintre aspectele care trebuie stabilite de la început. Un parior disciplinat nu se va abate niciodată de la strategia adoptată, nu va modifica brusc mizele indiferent de situația în care se află și va respecta target-ul impus.

Sunt mulți pariori care, trecând printr-o perioadă slabă, măresc mizele în încercarea de a recupera banii pierduți sau unii care, deși și-au atins obiectivul stabilit, își forțează norocul și pariază în continuare. Astfel de atitudini vor conduce inevitabil la bani pierduți, așa că disciplina trebuie să fie la ordinea zilei dacă vrei să câștigi la pariuri.

4. Inteligența

La prima vedere probabil că-ți sună ciudat, dar un parior de succes trebuie să fie și inteligent. Acest lucru este evident, deoarece pentru a reuși să scoți profit pe termen lung din pariuri trebuie să fii un bun matematician, să poți calcula corect șansele de reușită ale unui pariu, să-ți gestionezi cum trebuie bugetul și nu-n ultimul rând, să înveți din propriile greșeli.

Acesta este singurul mod în care poți progresa în pariurile sportive. De asemenea, controlul emoțiilor în momentele cheie, lucru atât de necesar în pariuri, ține tot de inteligeța individului.

5. Curaj

Nu-n ultimul rând, în pariuri ai nevoie de curaj, în sensul de a avea încredere în analiza făcută deși cotele și restul pariorilor merg în direcția opusă. Spre exemplu, dacă analiza făcută de tine asupra unui meci conduce către un pronostic fotbal de tipul “peste 2.5 goluri” atunci nu trebuie să mai stai pe gânduri, chiar dacă la casele de pariuri ai o cotă prea mare care te “sperie” sau vezi multe păreri diferite.

Mulți pariori sunt influențați fie de cote, fie de părerile celorlalți jucători, iar aceasta este o mare greșeală. Un parior de succes este suficient de curajos încât să-și asume analiza și să aleagă pariul conform acesteia.

Un parior de succes pariază la casele de pariuri online de top și una dintre ele este ACEASTĂ AGENȚIE!

Acestea ar fi principalele 5 calități pe care un parior de succes trebuie să le aibă. Dacă ești în posesia tuturor, ai toate șansele să devii un parior care face profit pe termen lung. Însă, dacă vreuna dintre ele îți lipsește, lucrează la acest capitol pentru a-ți îmbunătăți și mări șansele de reușită la pariuri sportive.

Leave a Comment: