5 lucruri de stiut despre biletul zilei in 2021

Multi pariori aleg sa parieze biletul zilei fara sa tina cont de anumite lucruri esentiale care pot sa faca diferenta dintre un parior profesionist si un parior care spera sa castige si el la pariuri. In general acestia joaca mai mult cu gandul sa se imbogateasca intr-o perioada scurta de timp. In continuare o sa-ti prezint cateva lucruri bune de stiu daca vrei sa obtii profit la biletul zilei.

lucruri importante despre biletul zilei

  1. Biletul zilei nu trebuie sa contina prea multe evenimente, chiar daca esti tentat de castigul foarte mare, dar o sa scada sansele de castig. Sunt persoane cu bilete castigatoare care au si cate 20 de selectii pe biletul zilei, cu siguranta nu vor prinde prea multe bilete de acest fel si vor pierde bani in timp.
  2. Cota totala de la biletul zilei trebuie sa fie una cu sanse reale de castig. Eu recomand sa joci o cota de maxim 3-3.5, formata din 2-3 ponturi pariuri. Este important ca aceste cote sa le joci dupa o analiza cat mai complexa despre jucatori si echipe. Trebuie sa eviti sa joci pronosticuri pe unele cote doar pentru ca sunt mici. Orice cota are sansa sa de reusita atata timp cat este una rezonabila si vine in urma unei analize bune.
  3. Trebuie sa ai un money management bine pus la punct, de care sa te tii pe tot parcursul proiectului propus de tine. Este foarte important sa nu cedezi dupa o serie de cateva zile mai proaste si sa incerci sa recuperezi cat mai repede pierderea la casele recomandate de 10pariuri, deoarece acest lucru te va aduce si mai aproape de faliment.
  4. Evita sa joci pe biletul zilei meciuri din mai multe sporturi. O sa fie mai greu sa faci o analiza a acestora, urmarind mai multe sporturi iar pe termen lung te va afecta. Totusi, daca vrei sa faci acest lucru iti recomand sa urmaresti doar anumite campionate sau turnee, astfel incat sa ai timp sa te documentezi despre ele cand formezi biletul zilei.
  5. Este bine sa urmaresti si recomandarile unor tipsteri de pe site-urile de pariuri dar in final iti recomand sa te bazezi doar pe analiza ta chiar daca este diferita. Este tentant sa joci biletul zilei la pariuri oferit de un parior care este pe plus cu un castig foarte bun, dar orice parior trebuie sa mai si piarda si este posibil tocmai atunci sa alegi si tu dintre pronosticurile lui.

Tine cont de aceste 5 lucruri prezentate mai sus si sansele tale de a obtine castiguri constante la biletul zilei vor creste.

Pariaza AICI biletul zilei si primesti bonus la prima depunere!

Leave a Comment: