5 motive care te împiedică să câștigi la pariuri sportive în 2021

Dacă ai ajuns la acest articol înseamnă că norocul nu-ți surâde la pariuri și nu reușești să câștigi. Să fie de vină doar ghinionul sau sunt și alți factori pe care trebuie să-i iei în considerare? În cele ce urmează îți voi prezenta principalele 5 motive pentru care cei mai mulți dintre pariori nu reușesc să câștige bani din pariurile sportive.

motive datorită cărora nu câștigi la pariuri

1. Lăcomia

Majoritatea pariorilor visează la un câștig care să le schimbe viața peste noapte. Este o mentalitate greșită, deoarece pariurile n-au fost făcute pentru a ne îmbogăți noi. Vei spune că există cazuri de jucători care au dat lovitura. Da, dar ce procent reprezintă aceia din totalul pariorilor? Îți spun eu, sub 1%! Așa că este greu să te numeri printre ei. Șansele de a da “lovitura” la pariuri sportive sunt asemănătoare cu cele de a câștiga la loterie.

Odată ce vei înțelege că-n pariuri nu trebuie să fii lacom șansele tale de reușită vor crește considerabil. Trebuie să ai un obiectiv realist în comparație cu bugetul de care dispui. Lăcomia este cel mai mare defect al pariorilor, care plasează bilete cu multe meciuri în speranța că vor da cândva lovitura. S-ar putea să aștepte mult și bine acel moment.

Vrei mai mulți bani pentru pariuri? Dă CLICK AICI și ia bonusul oferit clienților noi!

2. Lipsa de informare

Cea mai simplă întrebare la care trebuie să-ți răspunzi este: cât timp dedic analizei unui eveniment? Cea mai mare parte dintre pariori își construiesc biletul în 5-10 minute. Doar citesc numele echipelor / jucătorilor și aleg varianta pe care o consideră cea mai potrivită. Este o strategie “sinucigașă”, deorece sunt mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când ne informăm despre un eveniment sportiv.

Spre exemplu, la un meci de fotbal, cei mai mulți pariori se uită-n câteva minute doar pe clasament și pe întâlnirile directe și deja cred c-au toate informațiile necesare pentru a câștiga. Clasamentul și întâlnirile directe sunt poate cele mai nesemnificative criterii atunci când alegi pronosticuri fotbal. Sunt alte puncte mult mai importante care trebuie atinse-n analiza unui meci de fotbal, cum ar fi: problemele de lot ale echipelor, problemele financiare, motivația echipelor, forma de moment, programul meciurilor viitoare, condițiile meteorologice etc.

3. Jucatul la recuperare

O greșeală care este foarte des întâlnită-n rândul pariorilor este jucatul la recuperare. Cu siguranță fiecare dintre noi a trecut prin perioade slabe, în care orice am fi jucat ieșea pe dos. Diferența între un parior începător și unul profesionist vine-n momentul în care trebuie luată o decizie. În timp ce un profesionist va lua o mică pauză și va analiza motivele pentru care a avut rezultate atât de slabe, începătorul va începe să mărească mizele, în speranța că va recupera tot ce a pierdut înainte.

Este o mare prostie, deoarece în momentul în care pierdem bani la pariuri în creierul nostru este indusă o stare de nervozitate, deși nu suntem conștienți că o avem. Acest aspect ne face să nu mai gândim logic și nu mai putem lua deciziile potrivite. Astfel, nu doar că nu vei recupera pierderile inițiale, dar vei continua să pierzi și mai mulți bani.

4. Managementul defectuos al banilor

În vocabularul unui parior începător nici măcar nu există acest termen de management al banilor. La o primă vedere vei spune că nu este important, dar gestionarea eficientă a bugetului reprezintă una dintre regulile de bază-n pariuri. În funcție de stilul tău de joc sau de strategia adoptată trebuie să calculezi corect și mizele plasate.

De exemplu, un parior profesionist care joacă doar ponturi pariuri single pariază mereu între 3% și 5% din bugetul inițial și nu se abate de la această miză indiferent de câștigurile sau pierderile înregistrate. În schimb, un novice în ale pariurilor n-are stabilit un management al banilor și dacă azi pariază 10% din bancă pe un bilet, mâine este posibil să joace 50%, lucru care va duce, evident, spre eșec.

5. Parierea haotică

Cei mai mulți dintre pariori joacă după cum bate vântul, în sensul că nu se bazează pe o anumită strategie și nici măcar n-au un stil propriu de joc. Ei pariaza efectiv pe orice meci le iese-n cale și combină fel și fel de evenimente pe bilete cu șanse mici de reușită. De asemenea, mulți cad și-n plasa pariurilor live, acolo unde se și pierd cei mai mulți bani la pariuri, deoarece oferta bogată te atrage să joci, chiar dacă n-ai nici măcar informațiile de bază asupra unui eveniment ce este-n desfășurare.

Sfatul pe care ți-l pot da este să pariezi doar pe sporturile și echipele pe care le cunoști. Aceasta este singura șansă de a câștiga la pariuri. Dacă te arunci la evenimente despre care n-ai habar sunt șanse mari să pierzi bani. Poate vei câștiga în 2-3 zile din întâmplare, însă pe termen lung te asigur că n-ai cum să ieși pe profit jucând astfel.

Vezi AICI care este una casele de pariuri preferată de pariorii români!

Ți-am prezentat principalele 5 motive pentru care mulți dintre pariori nu pot obține profit. Dacă te regăsești în unul sau mai multe dintre punctele atinse în acest articol încearcă să remediezi această problemă și te asigur că vei avea numai de câștigat, iar șansele tale de câștig la pariuri vor crește considerabil.

Leave a Comment: