5 sfaturi ca sa nu-ti pierzi toti banii la pariuri sportive in 2021

Cele mai multe dintre persoanele care depun bani la casele de pariuri online joaca pana la epuizarea totala a acestora. Daca ai ajuns aici inseamna ca ai patit cel putin o data asta si vrei sa nu se mai intample pe viitor. In cele ce urmeaza iti voi da 5 sfaturi care te vor ajuta sa nu-ti mai pierzi toti banii la pariurile sportive.

Vezi AICI care este casa de pariuri unde pariaza cei mai buni pariori!

sfaturi ca să nu pierzi bani la pariuri

1. Aloca un buget lunar strict pentru pariuri!

O regula foarte importanta in pariurile sportive este sa aloci o banca strict pentru pariuri. Ideal ar fi sa nu joci la pariuri mai mult de 10% din veniturile lunare. Trebuie sa te gandesti, practic, la ce bani poti renunta intr-o luna de zile. Nu trebuie sa intri in banii de chirie, intretinere sau alte cheltuieli strict necesare.

Pariurile sportive reprezinta un joc complex in care trebuie sa fim foarte calculati. O regula de aur in pariuri spune asa: “nu paria niciodata mai mult decat iti poti permite sa pierzi”. Dac-o respecti nu vei intampina niciodata probleme cauzate de pariurile sportive.

2. Stabileste un obiectiv lunar sau zilnic!

Principalul motiv pentru care pariorii isi pierd toti banii la acest joc este acela ca nu-si propun un target, un obiectiv zilnic (pentru cei care pariaza mult live) sau lunar pe care sa-l atinga. Majoritatea pariorilor joaca fara sa aiba un plan bine pus la punct si chiar daca ajung sa castige ceva bani, nu vor fi multumiti si vor dori intotdeauna mai multi.

Acesta este o mare greseala, care de cele mai multe ori duce la pierderea intregului buget!

Sfatul meu este sa-ti stabilesti clar un obiectiv zilnic care, odata atins sa te faca sa nu mai pariezi in ziua respectiva. De exemplu, un target de 50 RON profit zilnic cred ca ar fi foarte bun pentru inceput. Bineinteles, acest obiectiv trebuie sa fie unul realist raportat la bugetul fiecaruia. Daca ai buget 1.000 RON n-are logica sa-ti propui 10 RON zilnic.

Unul dintre cele mai bune bonusuri oferite pariorilor romani este AICI!

3. Alege mizele in functie de buget!

Daca vrei s-ai succes la pariuri trebuie sa fii foarte atent la mizele plasate. Acestea trebuie calculate corect in functie de banca de start si nu trebuie modificate indiferent de situatia in care te afli.

In functie de strategia ta de joc – bilete simple sau multiple – mizele nu trebuie sa depaseasca 10%, respectiv 5% din bugetul disponibil. Majoritatea pariorilor daca prind o perioada buna si reusesc sa faca ceva profit maresc brusc mizele crezand ca vor continua in aceeasi maniera. Este o abordare evident gresita, deoarece fiecare parior are perioade mai bune si mai slabe.

De aceea mizele trebuie sa fie constante pe parcursul unei luni de zile. Abia apoi, in functie de castigurile sau pierderile inregistrate, acestea pot fi din nou ajustate.

4. Fii informat!

Cei mai multi jucatori pierd bani la pariurile sportive deoarece nu sunt informati cu privire la evenimentele pe care mizeaza. Inainte sa plasezi un pariu asigura-te ca esti foarte bine informat cu privire la respectivul eveniment, pentru ca altfel, pe termen lung, n-ai nicio sansa sa castigi la pariuri.

Incearca sa te limitezi doar la sporturile pe care le cunosti si ia in calcul toate variabilele care intervin in ecuatie. Gasesti pe site articole folositoare despre cum se analizeaza corect un meci de fotbal, tenis, baschet etc. Chiar daca aceasta analiza necesita mult timp este singura cale spre castig. Daca n-ai timpul necesar pentru a te informa te poti inspira de la tipsterii nostri.

5. Nu juca la recuperare

O greseala foarte des intalnita in randul pariorilor, care duce inevitabil la pierderea banilor este jucatul la recuperare. Atunci cand trec printr-o perioada proasta, in care efectiv orice ar juca nu iese, majoritatea pariorilor maresc mizele in incercarea de a recupera pierderile de pana atunci.

Este o strategie sinucigasa, care de cele mai multe ori va duce la pierderi si mai mari!

Cand treci printr-o perioada slaba sfatul meu este sa iei o pauza de cateva zile, sa cauti motivele pentru care lucrurile n-au mers cum te-ai fi asteptat si sa revii inarmat cu rabdare si perseverenta. Psihicul si gestionarea emotiilor fac diferenta dintre un parior de succes si unul care pierde constant.

Vezi AICI care este casa de pariuri online recomandata celor care vor sa parieze fara card!

Ti-am prezentat 5 sfaturi prin care nu numai ca nu-ti vei mai pierde toti banii la pariuri, dar ai toate sansele sa obtii si castiguri din acest joc. Pentru a avea succes atunci cand joci ponturi pariuri trebuie sa fii foarte calculat, rabdator si realist, deci ia in considerare sfaturile anterioare pentru a incepe sa faci profit din pariuri.

superbet promotie

Leave a Comment: