5 sfaturi care te vor ajuta să câștigi mai mult la pariuri online în 2021

Pentru cei care nu respectă o serie de reguli bine definite este foarte greu să câștige la pariuri sportive. Fără un plan bine pus la punct și fără să ai câteva calități necesare unui parior, șansele de a câștiga împotriva agențiilor sunt aproape nule.

În acest articol îți voi prezenta 5 sfaturi care te vor ajuta să câștigi mai mult la pariuri sportive online.

Pariază online AICI la casa de pariuri recomandată!

sfaturi care te vor ajuta să câștigi la pariuri online

1. Învață să analizezi corect un eveniment, nu paria doar după cote și statistici!

Primul pas pentru a avea pariuri câștigate este reprezentat de analiza evenimentelor, analiză care la majoritatea pariorilor este inexistentă sau, în cel mai bun caz, este făcută greșit. Cei mai mulți dintre pariori se bazează într-o proporție foarte mare doar pe cote și statistici atunci când fac biletele.

Pariurile sportive nu sunt o știință exacta. Astfel statisticile n-au prea mare importanță atunci când vine vorba de a anticipa desfășurarea unui eveniment. De asemenea, cotele mai mici nu înseamnă întotdeauna și mai multă siguranță, astfel încât ele nu trebuie să ne influențeze alegerile.

În funcție de sportul pe care pierzi sunt alți factori mult mai importanți de care trebuie să ții cont. De exemplu, la fotbal trebuie să acorzi atenție deosebită problemelor de lot (jucători accidentați / suspendați), formei de moment a echipei, problemelor financiare, motivației, chiar și condițiilor meteorologice.

2. Ține cont de părerea tipserilor

Mai ales pentru pariorii începători, dar chiar și pentru cei cu o anumită experiență, este recomandat să citească și să țină cont de sfaturile și recomandările tipserilor. Aceștia sunt persoane cu o mare experiență-n domeniul pariurilor, pasionate de un anumit sport, care sunt mereu la curent cu ultimele știri și noutăți.

Ei sunt în măsură să aleagă cele mai bune pariuri și este indicat să ții cont de părerile lor despre evenimentele pe care le analizează. Pe 10pariuri.ro găsești ponturi pariuri din diferite sporturi: fotbal, tenis, baschet, deci ai de unde alege.

3. Joacă în special pariuri simple

Biletele multiple, cu mai multe pronosticuri fotbal, sunt cele mai populare în rândul pariorilor români. Ele nu sunt foarte indicate, deoarece șansele de reușită ale unui bilet multiplu sunt mici, în funcție de numărul de evenimente plasate.

Sfatul meu este să începi să joci doar pariuri single, adică un singur eveniment pe bilet. Chiar dacă sumele câștigate sunt evident mai mici, pe termen lung vei observa și singur că profitul va fi mulțumitor, spre deosebire de biletele multiple la care se câștigă mult mai rar. Chiar și atunci când vei câștiga un astfel de bilet este foarte probabil să fii tot în pierdere, deoarece câștigul nu va acoperi mizele pierdute până atunci.

Vrei să pariezi online? Vezi AICI care este agenția de pariuri preferată de români!

4. Urmărește în direct evenimentele sportive

Oricât de bună ar fi analiza făcută pre-meci, nici o informație nu se dovedește a fi mai importantă decât cea pe care o obții atunci când urmărești în transmisiune directă un anumit eveniment. Casele de pariuri online oferă servicii de live streaming, astfel că este foarte ușor și comod să vizionezi evenimentele preferate. Singura condiție pentru a vedea meciuri live online este să ai măcar 1 RON în contul de pariuri.

Atunci când vezi un meci îți poți face o idee despre cursul jocului și poți alege mult mai ușor pariurile câștigătoare. Ai grijă, însă, la pariurile live deoarece pentru jucătorii fără experiență ele se pot dovedi o adevărată capcană și se pot pierde sume importante de bani.

5. Profită de bonusurile și ofertele caselor de pariuri online

Chiar dacă multe persoane sunt încă reticente cu privire la bonusurile oferite de agențiile de pariuri pe net, aceasta este o mare prostie. Aceste oferte nu conțin termeni ascunși, condițiile sunt în general ușor de îndeplinit, astfel că nu există vreun motiv pentru care să nu profiți de astfel de ocazii.

Bonusurile vin în ajutorul pariorilor care n-au un buget “grozav” de început, astfel că-ți poți dubla investiția prin intermediul acestor oferte. De asemenea, agențiile online vin foarte des cu pariuri gratuite pentru cele mai importante evenimente. De aceea este bine să fii mereu la curent cu ultimele promoții afișate de cele mai bune case de pariuri online.

Acestea au fost 5 sfaturi pe care dacă le vei respecta îți vei crește considerabil șansele de reușită la pariurile sportive, iar câștigurile se vor ridica la nivelul așteptărilor. Fii mereu înarmat cu răbdare, pariază calculat și informează-te într-un mod inteligent. Astfel ai toate șansele să câștigi lupta împotriva caselor de pariuri și să faci profit pe termen lung.

Pariază online AICI la cea mai bună casă de pariuri licențiată în România!

Leave a Comment: