5 sfaturi pentru a evita cele mai frecvente greșeli făcute de pariori în 2021

Dacă ai intrat aici înseamnă că vrei să te perfecționezi ca parior. Acest lucru este foarte bun! Informarea corectă este primul pas pe drumul către succes, iar conștientizarea greșelilor făcute este și ea foarte importantă.

sfaturi pentru a evita greșeli la pariuri În următoarele rânduri îți voi prezenta cele mai frecvente 5 greșeli ale pariorilor, dar voi veni și cu soluții și sfaturi utile prin care ele pot fi evitate.

Pariază AICI la casa de pariuri numărul 1 în România!

1. Majoritatea pariorilor visează să se îmbogățească peste noapte

Pariurile sportive sunt încadrate în categoria jocurilor de noroc și poate și din această cauză majoritatea pariorilor încă visează la un câștig astronomic, care să le schimbe viața peste noapte. Aceasta este o percepție greșită.

Probabil că ai auzit la prieteni, la tv, pe internet despre oameni care s-au îmbogățit după ce au dat “tunul” la pariuri.

Da, există și astfel de povești, dar chiar crezi că vei fi tu următorul norocos? Un astfel de câștig se ivește cel mult o dată în viață. Astfel șansa de a te îmbogăți din pariuri este aproape inexistentă sau putem spune că este egală cu cea de a prinde 6 numere la loto.

1.1 Soluție

Pariurile sportive trebuie privite ca o investiție pe termen lung. Este foarte important ca-n pariuri să fii realist și calculat. Trebuie să-ți propui un obiectiv realist în comparație cu bugetul avut pentru pariuri.

De exemplu, unii jucători care sunt foarte mulțumiți dacă-n decurs de o lună își dublează banii la pariuri. Evident, așa cum scriam, așteptările diferă-n funcție de sumele jucate. Ramâi cu picioarele pe pământ, deoarece pariurile nu sunt o modalitate de îmbogățire. Ele pot reprezenta o sursă de câștiguri suplimentare, dacă ești un jucător calculat, informat și pariezi inteligent.

2. Biletele multiple sunt cele mai populare

Mai ales în țara noastră, dar chiar și-n străinatate, pariurile multiple sunt cele mai populare, deoarece necesită o investiție mică și pot aduce câștiguri substanțiale. Totuși, orice parior trebuie să fie conștient de faptul că șansele de reușită ale unui bilet scad cu fiecare eveniment adăugat, indiferent de cota acestuia.

Vei spune că astfel de bilete merită jucate, deoarece nu pierzi mulți bani. Dar dacă vei aduna toate sumele plasate de-a lungul unei luni de zile cu siguranță vei fi impresionat. Chiar și dacă prinzi un bilet multiplu este posibil să fii tot pe minus, dar cum majoritatea pariorilor nu țin o evidență a biletelor plasate, se bucură de un câștig de moment care (poate) nici măcar nu le acoperă pierderile. Totuși ai putea juca biletul zilei propus de 10pariuri.ro, deoarece are o cotă mai realistă și șanse mari de câștig.

Pariezi bilete multiple? Alege această casă de pariuri pentru a primi câștiguri mărite cu până la 100% la astfel de bilete!

2.1 Soluție

Sfatul meu este să te axezi, în special, pe ponturi pariuri single, care conțin un singur eveniment. Această strategie este singura care-ți poate aduce câștiguri pe termen lung. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, deoarece orice lucru bine făcut necesită timp.

Mai poți plasa și câte un bilet multiplu odată la câteva zile, cu o miză mică, doar pentru distracție și pentru acea doză de adrenalină pe care o caută toți pariorii. Dacă-ți dorești să obții câștiguri constante, atunci pariurile simple sunt calea spre reușită, iar pentru a le plasa îți recomand să alegi una dintre casele de pariuri online de top.

3. Jucatul la recuperare este un obicei des întâlnit

Orice parior a trecut cel puțin o dată-n viață printr-o perioadă foarte slabă, în care indiferent de ce pariuri plasa acestea se dovedeau necâștigătoare.

Diferența dintre un parior începător și unul foarte bun se face în gestionarea acestor momente slabe.

Cei mai mulți dintre pariori măresc mizele în astfel de cazuri. Ei joacă la recuperare, în speranța că vor recupera pierderile înregistrate într-un timp cât mai scurt. Este o strategie greșită, care-n cele mai multe cazuri conduce la pierderi și mai mari.

3.1 Soluție

Atunci când treci printr-o perioadă slabă, cea mai bună alegere pe care o poți face este să iei o pauză de câteva zile de la pariuri. În acest timp analizează parcursul tău și vezi care au fost greșelile care au condus la pierderi de bani.

Vei reveni mai bine pregătit, atât din punct de vedere psihic, cât și al informațiilor deținute. Vei reuși să-ți controlezi mult mai corect emoțiile. Astfel ai toate șansele să începi să câstigi, făcând uitate pierderile precedente.

4. Bugetul de pariuri este unul prea mare

Pariurile reprezintă un joc foarte complex la care, pentru a câștiga, un om trebuie s-aibă o serie de calități foarte importante, precum: răbdarea, gândirea pe termen lung, stăpânirea emoțiilor, informarea etc.

Din acest motiv, în special începătorii, este recomandat să se înceapă să se joace la pariuri cu un buget relativ mic. Astfel se va putea învăța toate aspectele legate de acest joc fără să piardă sume importante. Nu puține au fost cazurile-n care oamenii și-au pierdut la pariuri banii de chirie, de întreținere, de facultate sau cei pentru alte cheltuieli strict necesare. Au ajuns astfel să se împrumute și să intre-n încurcătură.

Din acest motiv trebuie să-ți stabilești clar un buget lunar pentru pariuri, pe care să nu-l depășești indiferent de situație.

4.1 Soluție

Una dintre regulile de aur în pariuri este: nu paria niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi. Așadar, investește-n pariuri doar banii de care te poți lipsi, acei bani pe care dacă vei ajunge să-i pierzi să nu-ți provoace probleme. Se recomandă a nu se aloca pentru pariuri un buget mai mare de 10% din veniturile lunare. În funcție de situația financiară a fiecărui parior aceste cifre pot varia.

Dacă vrei să pariezi cu mai mulți bani ia AICI bonus până la 500 RON!

5. Analiza slabă sau inexistentă a evenimentelor pe care se pariază

Cei mai mulți dintre pariori nu acordă atenție prea mare analizei evenimentelor. Ei pariază mai mult în funcție de cote, crezând că cele mai mici sunt mereu și cele mai sigure. Un bilet multiplu ajunge să fie construit în câteva minute, ceea ce implică mult noroc pentru ca acesta să fie câștigător.

În cel mai bun caz pariorii consultă fugitiv clasamentul la zi, eventual întâlnirile directe, și deja se cred în stare să aleagă pariul câștigător. Este un stil de joc care nu va aduce niciun beneficiu pe termen lung.

5.1 Soluție

Pentru a putea alege un pariul zilei trebuie să cunoști toate informațiile cu privire la un anumit eveniment sportiv.

De exemplu, la un meci de fotbal nu este de ajuns să consulți clasamentul, întâlnirile directe sau forma de moment a unei echipe. Trebuie să iei în considerare factori mult mai importanți, precum: problemele de lot, problemele financiare, motivația jucătorilor, condițiile meteorologice etc.

Cu cât te informezi mai bine asupra unui eveniment, cu atât îți crești șansele de a alege pariuri câștigătoare.

Ți-am prezentat cele mai frecvente 5 greșeli făcute de pariori, dar am venit și cu cele mai bune soluții pentru ca aceste greșeli să fie remediate. Dacă vrei să devii un parior mai bun și să câștigi la pariuri sportive, atunci ține cont de toate sfaturile prezentate mai sus.

Leave a Comment: