5 sfaturi prin care îți poți crește șansele de câștig la pariuri sportive (2021)

Industria sportului a evoluat foarte mult în ultima vreme, astfel că evenimentele sportive sunt din ce în ce mai greu de pronosticat, iar diferențele dintre echipe/jucători au devenit din ce în ce mai mici. Probabil că acest lucru l-ai observat și tu, deoarece la pariuri este mai greu de câștigat acum decât în urmă cu câțiva ani, însă nu este imposibil.

În articolul acesta îți voi prezenta 5 sfaturi importante prin care poți crește considerabil șansele de câștig la pariurile sportive.

Click AICI pentru a paria la cea mai bună casă de pariuri!

sfaturi cu care crești șansele de câștig la pariuri

1. Axează-te pe un singur sport și doar pe câteva campionate

Nimeni nu poate fi expert în toate domeniile. Așa cum fiecare îsi alege în viață o anumită meserie, cam în același mod ar trebui să meargă lucrurile și în pariuri. Dacă vrei să urmărești cu atenție mai multe sporturi îți trebuie foarte mult timp și nici dacă ți-ai dedica întreaga zi pariurilor nu cred că vei obține rezultate prea bune.

De aceea, pentru a câștiga la pariuri sfatul meu este să te axezi pe un singur sport, la care te pricepi cel mai bine (fotbal, tenis, baschet etc.) și să selectezi doar anumite campionate asupra cărora deții cele mai bune informații.

Spre exemplu, există pariori profesioniști care pariază doar pe câteva echipe de fotbal, deoarece acestea se pot analiza în detaliu și se pot alege astfel mai ușor ponturi pariuri câștigătoare. Ai fi surprins, poate, să afli că cei care trăiesc din pariuri nu mizează neapărat pe echipele foarte cunoscute, ci mai degrabă urmăresc formații din ligi inferioare, acolo unde și cotele la pariuri nu sunt setate atât de bine de către bookmakeri.

2. Pariază pe evenimentele pe care le urmărești în direct

Fie că vorbim de pariuri pe fotbal, tenis, baschet sau oricare alt sport, cu siguranță atunci când vezi în direct un anumit eveniment poți alege mult mai ușor pariurile câștigătoare. Oricât de bine am analiza un meci înainte de începerea lui, oricând pot apărea situații neprevăzute (de exemplu, la fotbal: absențe de ultim moment, cartonașe roșii, vreme nefavorabilă etc) care să ne dea calculele peste cap. De aceea este indicat să pariezi live, deoarece ești întotdeauna conectat cu ceea ce se întâmplă pe teren.

Cele mai bune case de pariuri online oferă servicii de live streaming gratuite, singura condiție fiind să ai minim 1 RON în cont. Fii foarte atent, însă, la aceste pariuri live, deoarece poți fi luat foarte ușor de val și dacă începi să pariezi pe fel și fel de evenimente vei pierde mulți bani într-un timp scurt. Ia în considerare, prin urmare, sfatul de la punctul 1.

3. Pariază un singur pronostic pe bilet

Toți ne dorim un câștig cât mai mare într-un timp cât mai scurt. Acesta este, însă, un vis care de prea puține ori se transformă în realitate, pentru unii chiar niciodată. De aceea sfatul meu este să te mulțumești cu un eventual câștig mai mic, dar care are mult mai multe șanse de reușită.

De câte ori n-ai pierdut un singur meci de pe bilet? Sau 2-3 evenimente pe un bilet cu 20 de meciuri? Gândește-te ce profit ai fi avut dacă jucai acele meciuri separat.

Click AICI pentru a juca la pariuri online!

Biletele single reprezintă singura șansă de a câștiga bani din pariuri sportive. Chiar dacă profitul este unul mic pe moment, trebuie să ai răbdare și să gândești pe termen lung, deoarece pariurile sportive necesită timp și perseverență. Părerea mea este că orice bilet care are de la 3-4 evenimente în sus deja este bazat prea mult pe noroc, factor pe care un parior profesionist dorește să-l elimine pe cât posibil.

4. Fixează mizele în funcție de buget și nu juca la recuperare

Mulți pariori nu dau importanță money management-ului, iar acest lucru conduce inevitabil la pierderi de bani. În funcție de bugetul fiecăruia mizele trebuie alese potrivit. Aici vorbim de pariurile single, adică un singur eveniment pe bilet, așa cum am scris la punctul anterior. În cazul unei astfel de “strategii” de joc se recomandă să nu se parieze mai mult de 5% din bugetul total.

De asemenea, fiecare parior va trece prin perioade mai bune și mai slabe, dar atunci când nimic nu merge conform planului nu trebuie să mărești mizele, în speranța că vei recupera pierderile. Este una dintre cele mai mari greșeli făcute de pariori. Trebuie să ai curajul să-ți asumi pierderile și să continui să pariezi cumpătat. Aceasta este singura cale spre profit!

5. Fixează un obiectiv realist

Problema multor pariori este că nu știu când să se oprească. Chiar dacă obțin câștiguri, majoritatea pariorilor nu sunt niciodată mulțumiți și continuă să joace biletul zilei fără să aibă un stabilit un obiectiv. Pentru a câștiga la pariuri este necesar să-ți setezi un target, un obiectiv săptămânal sau lunar pe care să-l atingi. Acest lucru se face în funcție de bugetul fiecăruia, dar și de așteptările pe care fiecare le are de la această activitate.

De exemplu, unii ar fi foarte mulțumiți cu dublarea banilor într-o lună de zile, în timp ce alții și-ar dori atingerea acestui obiectiv într-o singură săptămână. Evident că cei din prima categorie vor avea de câștigat. Poate că este posibilă și dublarea banilor într-o săptămână, dar dacă vei reuși acest lucru (cu mult noroc) cu siguranță nu te vei opri și vei continua să pariezi “agresiv”, iar într-un final îți vei pierde toți banii.

Sfatul meu este să-ți propui un obiectiv cu șanse reale de reușită, pe care odată ce-l atingi să retragi suma de bani câștigată și s-o iei de la caăat.

Click AICI dacă vrei să joci la pariuri online fără card bancar!

Ți-am prezentat cele mai importante 5 sfaturi, în opinia mea, prin care îți vei crește șansele de reușită la pariurile sportive. Dacă vei continua să pariezi haotic și să încalci una sau mai multe din regulile prezentate, atunci nu vei avea nicio șansă împotriva casei de pariuri. Înarmează-te cu răbdare, informează-te foarte bine cu privire la evenimentele pe care le joci și pariază cu cap – astfel ai toate șansele să obții câștiguri.

 

netbet mobile black superbet logo

netbet mobile black

Bonus fără depunere: 100 LEI

50 LEI + 229 Rotiri  Bonus fără depunere

Rotiri Gratuite fără depunere: 500 Runde

Ia BonusulIa BonusulIa Bonusul

Leave a Comment: