5 sfaturi utile pentru pariurile sportive pe handbal în 2021

Indiferent dacă joci deja pariuri pe handbal sau dacă vrei să înveți cum să pariezi pe acest sport îți recomand să citești cu atenție și să iei în considerare sfaturile pe care ți le voi prezenta în continuare.

pariuri pe handbal sfaturi utile

Chiar dacă numărul celor care pariază pe handbal este considerabil mai mic decât al celor care mizează pe fotbal sau tenis consider că un articol cu sfaturi pentru pariurile pe handbal este de mare folos.

Sfatul 1: Învață să analizezi corect un meci de handbal

Pentru a avea succes și a face profit din pariurile pe handbal trebuie să înveți să analizezi corect un meci. Nu este suficient doar să consulți câteva statistici ale respectivei partide, ci trebuie să aloci mai mult timp informării și să iei în considerare aspecte precum jucătorii indisponibili, miza meciului, tendințele de pariere etc.

Cu cât vei aduna mai multe informații despre un meci de handbal, cu atât șansele de a alege pariul câștigător vor fi mai mari.

Sfatul 2: Urmărește în direct cât mai multe partide de handbal

Dacă mai sus ți-am prezentat câteva aspecte de care ar trebui să ții cont în analiza unui meci de handbal, acum îți prezint probabil cel mai important lucru, anume: urmărește în direct cât mai multe meciuri de handbal, mai ales handbal din liga nationala, unde informatiile ”din culise” sunt mai usor de strans.

Cele mai multe informații, în același timp și cele mai valoroase, le obții atunci când urmărești în direct o partidă de handbal. În acest mod vei observa stilul de joc al fiecărei echipe, jucătorii cei mai importanți, iar în viitoarele meciuri îți va fi mai ușor să faci alegerile câștigătoare.

Acum este foarte ușor să vezi handbal în direct, deoarece casele de pariuri online de top oferă servicii de live streaming. În plus, poți urmări la televizor partide din Liga Nationala de Handbal, atat in Liga Nationala de Handbal Masculin, cât și feminin.

Vezi AICI meciuri de handbal live gratuit!

Sfatul 3: Pariază doar ponturi cu șanse reale de reușită

Aici mă refer la tipurile de pariuri pe care le joci. Îți recomand să eviți pariurile care țin mai mult de noroc, cum ar fi “Echipa care marchează primul gol”, “Număr de goluri par / impar etc.

În acest moment oferta de pariuri pe handbal este foarte variată, dar pentru pariorii începători aceasta ar putea fi o capcană. Îți sugerez să joci doar ponturi pariuri care au o bază logică, pronosticuri care pot fi argumentate și la care norocul nu-și face simțită prezența decât într-o mică măsură.

Sfatul 4: Alege doar meciuri despre care ai suficiente informații

Răbdarea este o calitate pe care trebuie s-o aibă orice parior care vrea să câștige. La handbal, ca-n oricare alt sport, este important să pariezi doar în cunoștință de cauză, pe meciuri pe care le poți analiza-n mod corect. Dacă pariezi pe un meci din România nu e suficient să cauți pe google clasament handbal masculin România și acolo să se oprească analiza meciului.

În multe zile oferta de pariuri va fi slabă, fără evenimente prea importante. De aceea te sfătuiesc să alegi cu atenție meciurile pe care-ți pui banii. Dacă n-ai suficiente argumente să joci un anumit pronostic nu miza banii “aiurea”. Mai bine păstrează-i pentru pariurile cu adevărat bune de jucat.

Sfatul 5: Cotele mai mici nu înseamnă automat și mai multă siguranță

Majoritatea pariorilor, dar mai ales cei începători, sunt de părere că valoarea cotelor reprezintă șansa de reușită a unui pariu. Această afirmație este doar într-o oarecare măsură adevărată. Un parior cu experiență-n mod cert nu se va baza pe cotele mai mici în alegerea unui pronostic.

Sfatul meu este să nu te lași influențat de cote! Să joci pronosticuri fotbal sau pe alte sporturi care consideri că au șanse mari de reușită, în urma analizei făcute, indiferent de valoarea cotei.

Pariază AICI pe meciuri de handbal; ai bonus până la 500 RON la prima depunere!

Ți-am prezentat cele mai importante 5 sfaturi pentru pariurile sportive pe handbal. Îți recomand să le citești cu atenție și să ții cont de ele. În acest fel îți vei crește considerabil șansele de a câștiga pe acest sport. De asemenea, încearcă să pariezi după un anumit sistem de joc și să-ți gestionezi foarte bine banii pentru pariuri.

Leave a Comment: