6 sfaturi utile pentru pariuri sportive pe handbal în 2021

Chiar dacă cei care pariază pe handbal sunt mult mai puțini decât pariorii pe fotbal, tenis sau baschet, este clar că și acest sport atrage suficient interes.

În rândurile următoare îți voi prezenta 6 sfaturi utile pentru pariurile pe handbal care te vor ajuta să-ți îmbunătățești stilul de joc și să obții câștiguri. Articolul se adresează atât celor care vor să înceapă să joace ponturi pariuri handbal, cât și pariorilor cu ceva experiență, care cu siguranță vor afla lucruri interesante.

pariuri pe handbal sfaturi utile

Dacă vrei să ai succes în ponturi pariuri pe handbal, atunci ține cont de următoarele sfaturi:

1 Pariază doar pe meciurile despre care ai suficiente informații

Una dintre problemele majore ale pariorilor este că pariază fără să dețină prea multe informații despre respectivul eveniment. Acest lucru se întâmplă, în special, în zilele fără meciuri de handbal importante. “Nevoia” unora de a juca la pariuri îi împinge spre meciuri de mâna a doua, despre care nu cunosc foarte multe lucruri.

Sfatul meu este să te rezumi doar la meciurile la care ai suficiente argumente pentru un anumit pariu.

2 Urmărește în direct cât mai multe partide de handbal

În analiza unui meci majoritatea pariorilor iau în calcul doar statisticile, forma de moment a echipelor și, în general, doar informațiile care sunt la un click distanță. Pentru a reuși să câștigi la pariurile pe handbal este nevoie să urmărești în direct cât mai multe meciuri.

În acest fel îți vei face o idee despre stilul de joc al anumitor echipe, vei cunoaște mai bine jucătorii și te asigur că-ți va fi mult mai ușor să faci alegerile câștigătoare. Acum casele de pariuri online oferă streaming live de la meciurile de handbal, astfel că este foarte ușor să urmărești aceste jocuri și, în plus, nu te costă nimic.

3 Ține cont de jucătorii indisponibili

Un lucru foarte important atunci când analizezi un meci de handbal este să te informezi asupra problemelor de lot cu care se confruntă echipele. Este evident că fiecare echipă are în componență câțiva jucători importanți, fără de care jocul și rezultatele vor avea de suferit.

Caută astfel de informații în legătură cu jucătorii indisponibili și ține cont de aceste aspecte atunci când alegi pariurile.

4 Nu te lăsa influențat exclusiv de cote

O greșeală pe care am observat-o la foarte mulți pariori, fie că vorbim de pronosticuri fotbal, handbal sau orice alt sport este aceea că se orientează în funcție de valoarea cotelor. Se spune că șansa de reușită a unui pariu se reflectă în valoarea cotei acestuia, însă nu mereu acest lucru este valabil.

Să te orientezi doar după cotele mai mici în handbal este “sinucidere” curată. Nu te lăsa influențat de cote! Joacă doar pariurile pe care le consideri tu cu șansă mare de reușită, în urma analizei și informării făcute asupra unui anumit meci.

5 Evită pariurile care țin strict de noroc

Oferta de pariuri pe handbal la casele de pariuri online este diversificată. La prima vedere vei spune că acesta este un avantaj și-n mare parte așa este, doar că pariorii începători pot cădea în “capcana” întinsă de agenții. Mă refer aici la pariurile pe handbal care țin exclusiv de noroc, prezențe mai ales la pariurile live, precum “Cine va înscrie următorul gol” și alte astfel de selecții.

Evită aceste pariuri și joacă doar selecții care au o bază logică și pentru care ai suficiente argumente.

6 Nu paria pe jocurile amicale

Un ultim sfat pe care ți-l voi da pentru pariurile pe handbal este să eviți meciurile amicale, fără miză. Orice se poate întâmpla într-un joc test, în care echipele testează anumite strategii, jucători etc. Astfel, rezumă-te doar la a urmări aceste meciuri amicale și evită pariurile pe ele, deoarece sunt jocuri imprevizibile și chiar nu merită riscul.

Acestea sunt cele mai importante 6 sfaturi pe care le pot da în ceea ce privește pariurile pe handbal. Dacă vei ține cont de ele, vei paria responsabil și informat, vei avea un management bun al banilor, atunci ai toate șansele să câștigi la pariurile pe handbal.

Pariază AICI pe meciurile de handbal – primești un super bonus!

Leave a Comment: