7 sfaturi care te vor ajuta să câștigi biletul zilei la pariuri în 2021

Din dorința de a obține câștiguri constante la pariuri sportive din ce în ce mai mulți pariori apelează la diferite strategii și sisteme de joc. Biletul zilei este unul dintre proiectele care atrage cel mai mare interes.

Sfaturi ca să câștigi biletul zilei

În acest articol îți voi da câteva sfaturi utile care te vor ajuta să câștigi mai des biletul zilei și să fii pe plus la final de lună. Îți recomand în același timp să te inspiri și de pe biletul zilei propus de tipsterii site-ului nostru pentru a-ți crește astfel șansele de reușită.

1. Nu combina un număr mare de pronosticuri

Probabil cea mai importantă regulă atunci când vine vorba despre biletul zilei la pariuri este să nu combini un număr prea mare de pronosticuri. Tentația unui câștig mare este la tot pasul și vei fi parcă împins de la spate să tot adaugi pronosticuri pe bilet.

Trebuie să fii conștient de faptul că șansele de reușită ale unui bilet scad cu cât adaugi pe el mai multe evenimente. Sfatul meu este să te rezumi la maxim 3-4 pronosticuri pe bilet și să te mulțumești cu un câștig mai mic, dar constant.

2. Alege cote rezonabile

Valoarea cotelor nu trebuie să reprezinte principalul criteriu de alegere al unui pont. Ea, însă, semnifică în cele mai multe cazuri șansa reală de reușită a unui anumit pariu.

Prin urmare îți recomand să joci pariuri sportive cote rezonabile și să nu te “arunci” pe valori prea ridicate, deoarece probabilitatea de a câștiga va scădea considerabil. Nu înseamnă că dacă alegi cele mai mici cote vei câștiga garantat, dar trebuie să găsești un echilibru între valoarea cotei și șansa reală de reușită a respectivului pronostic.

3. Informează-te și învață să analizezi corect un eveniment sportiv

Analiza meciurilor este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a putea câștiga biletul zilei. Ceea ce trebuie să înțelegi din start este faptul că analiza unui eveniment sportiv necesită destul de mult timp. Doar consultarea fugitivă a statisticilor și a unor știri din sport nu-ți va oferi prea multe informații importante.

Nu e suficient să urmărești câteva site-uri de ierarhii (flashscore sau clasamente.ro), ci trebuie să faci și o interpretare corectă a cifrelor. Dacă vrei să câștigi la pariuri, atunci trebuie să dedici timp și informării asupra meciurilor pe care pariezi.

4. Nu juca niciodată la recuperare

O greșeală foarte des întâlnită la pariorii din România, indiferent de sistemul de joc pe care-l pun în aplicare, este jocul la recuperare. Este evident faptul că oricât de bine ai analiza și te-ai informa despre evenimentele sportive mai devreme sau mai târziu vei trece și prin perioade cu rezultate modeste.

Inspirația joacă un rol important în pariuri!

În astfel de momente majoritatea pariorilor măresc mizele sau joacă bilete mai riscante. Gândul lor este că vor recupera pierderile inițiale. Tot ceea ce vor face este să piardă și mai mulți bani. Prin urmare sfatul meu este să nu joci niciodată la recuperare și să-ți menții același stil de joc indiferent de rezultatele înregistrate. Nu te teme să joci doar un pont pe zi. Pentru tine ar putea fi strategia câștigătoare!

5. Pariază doar pe sporturile pe care le cunoști

Sunt foarte puțini pariori care se pricep la mai mult de un sport. De aceea te sfătuiesc să te axezi pe un singur sport, despre care ai cele mai multe informații. Uneori oferta sportivă săracă într-un anumit sport te va face să-ți îndrepți atenția și către alte competiții.

Este o mare greșeal!

Vei paria fără să faci o analiză corectă. Acest lucru va conduce, pe termen lung, către pierderi de bani. Dacă totuși vrei să plasezi un bilet în astfel de situații îți recomand să arunci o privire peste ponturile oferite de specialiștii nostri pe respectivul sport.

6. Ai răbdare și păstrează-ți mereu încrederea

O calitate necesară oricărui parior, fără de care n-are nicio șansă să câștige lupta împotriva casei de pariuri este răbdarea. Foarte mulți pariori renunță prea repede la un sistem de joc dacă rezultatele nu sunt mulțumitoare.

Trebuie s-ai răbdare și să-ți păstrezi încrederea, pentru că fiecare persoană trece prin perioade mai bune sau mai proaste. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite. Învață să gândești pe termen lung, mergi pe o anumită strategie cel puțin 2-3 luni și abia apoi vezi dacă aceasta ți se potrivește sau nu.

7. Inspiră-te de la tipsterii noștri

Nu-n ultimul rând te sfătuiesc să urmărești mereu ce ponturi pariuri propun tipsterii noștri. Aceștia sunt pariori cu experiență, care te pot ajuta-n alegerea celor mai bune pariuri. Cum inspirația este foarte importantă-n pariuri, atunci când treci printr-o perioadă mai slabă ar fi indicat să mergi și pe mâna altor persoane, care se pot afla într-o formă de moment mult mai bună.

Click AICI pentru a paria online; ai bonus la prima depunere!

Ți-am prezentat câteva sfaturi care se pot dovedi foarte utile în alegerea pronosticurilor pentru biletul zilei. Ar trebui sa începi să le iei în considerare pentru a-ți crește șansele de a câștiga la pariuri.

Leave a Comment: