8 sfaturi care te vor ajuta să câștigi la pariuri sportive în 2021

În acest articol îți voi prezenta 8 sfaturi cu ajutorul cărora îți poți mări considerabil șansele de câștig la pariuri sportive. Fie că ești un parior începător, fie că ai deja experiență-n pariuri, cu siguranță sfaturile următoare îți vor fi de folos.

sfaturi pentru a câștiga la pariuri

Chiar dacă pariurile sportive fac parte din categoria jocurilor de noroc, dacă respecți anumite reguli și pariezi responsabil norocul va avea importanță scăzută pe termen lung și-n ecuația câștigului va rămâne în final doar inspirația, documentația și, în general, munca depusă de tine în acest sens.

1 Stabilește un buget lunar pentru pariuri

Nu paria niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi – este poate cea mai importantă regulă-n pariurile sportive. Indiferent de strategia, money management-ul și stilul tău de joc cel mai important lucru este să-ți aloci un buget lunar pentru pariurile sportive, pe care, indiferent de situație să nu-l depășești.

În cazul în care ai pierdut toți banii pentru pariuri într-o lună (lucru care este puțin probabil dacă ești un parior responsabil), cea mai bună decizie este să iei o pauză și să analizezi greșelile făcute. Aceasta este singura metodă prin care progresezi în pariuri.

2 Nu juca niciodată la recuperare

Pierderile sunt greu de suportat pentru fiecare dintre noi, dar aici se face diferența dintre un parior de succes și un “donator”. Atunci când pierzi la pariuri în creier îți este indusă automat o stare de nervozitate, deși de cele mai multe ori nu ești constient de acest lucru.

Evident că-n acel moment nu mai ești capabil să faci alegerile potrivite și din dorința de a recupera cât mai repede pierderile vei ajunge să pierzi și mai mult. Să presupunem prin absurd că vei reuși să recuperezi o dată, de două ori, dar fii sigur că a treia oară nu-ți va mai ieși și vei ajunge să pierzi toți banii pentru pariuri.

Atunci când pierzi calmează-te, analizează situația și vezi unde ai greșit, pentru că pariurile vor exista și mâine și poimâine și peste 5 ani, deci ai timp să ajungi pe profit.

3 Adoptă o strategie de joc

Cei mai mulți pariori, în special cei care joacă la casele de pariuri online n-au o strategie bine pusă la punct și joacă haotic, după ureche, pe orice eveniment sportiv care le iese-n cale. Este o greșeală des întâlnită, dar care poate fi destul de ușor remediată daca pariorul conștientizează că acesta nu este un stil de joc potrivit pentru pariuri.

Exista nenumărate strategii la pariurile sportive (Martingale, Easy Money, D’Alembert etc.), dar nu toate sunt potrivite pentru toată lumea. Ele trebuie analizate și, împreună cu banca alocată de tine pentru pariuri și cu profitul așteptat, trebuie aleasă strategia care ți se potrivește cel mai bine.

4 Propune-ți un obiectiv realizabil

Toți am vrea să ne îmbogățim peste noapte, dar acest lucru este imposibil. Pariorii care joacă bilete cu zeci de evenimente în speranța că vor câștiga potul cel mare se înșeală amarnic. Chiar dacă ai văzut pe internet câștiguri fabuloase, nu te lăsa influențat de acestea. Nu cunoști exact situația acelui parior, care poate chiar și cu acel câștig mare este tot pe minus, deoarece a plasat de-a lungul timpului mii de astfel de bilete care au fost pierdute.

Cel mai bun sfat este să-ți propui un obiectiv realizabil, cum ar fi de exemplu: dublarea băncii într-o lună, 50 RON profit pe zi etc. Ideea este că obiectivul trebuie stabilit în funcție de bugetul fiecăruia, în procente. Chiar dacă ai o bancă mică de start trebuie să ai răbdare, calm și să fii perseverent, altfel n-ai nicio șansă în fața caselor de pariuri.

5 Pariază doar pe sporturile și meciurile pe care le cunoști

O greșeală des întâlnită-n rândul pariorilor este că joacă ponturi pariuri pe evenimente asupra cărora nu posedă destule informații. Doar statistica nu este o metodă prin care poți câștiga la pariuri sportive. Chiar dacă-n pariuri inspirația joacă un rol esențial, câștigurile nu pot să apară fără o analiză atentă a meciurilor pe care pariezi.

Sfatul meu este să te rezumi doar la sportul/sporturile pe care le cunoști și să nu te arunci în domenii de care n-ai habar. Pariorii profesioniști se rezumă chiar la un anumit campionat sau la câteva echipe/jucători pe care-i urmăresc îndeaproape. Nimeni nu poate fi expert în toate domeniile, deci alege-ți doar o anumită latură sportivă dacă vrei să fii un parior care face profit.

6 Nu te lăsa prins în plasa pariurilor live

Chiar dacă pariurile live reprezintă principalul avantaj al caselor de pariuri online, acestea pot deveni, în același timp, dușmanul numărul 1 dacă nu pariezi responsabil. Zilnic, la orice oră din zi și din noapte, oferta de pariuri live a caselor online este destul de bogată, dar nu înseamnă ca vei putea să și câștigi de pe urma ei.

Așa cum scriam și la punctul anterior, nu este indicat să pariezi pe evenimente despre care n-ai informații. Tentația să joci pe meciurile live va fi mare, dar aici se pierd și cei mai mulți bani la pariuri. Cel mai bine ar fi să vezi meciurile live video, mai ales că sunt destule case de pariuri care transmit meciuri live online.

Click AICI pentru a vedea care este casa recomandată pentru pariuri live!

7 Nu te lăsa influențat exclusiv de cote

În special pariorii începători, dar uneori chiar și pariorii experimentați, cad în capcana întinsă de casele de pariuri. Ei cred că cele mai mici cote sunt în același timp și cele mai sigure. Este complet greșit. Cotele trebuie privite doar ca un număr cu care se inmulțeste miza plasată.

Chiar dacă în spatele cotelor se află o întreagă echipă de bookmakeri, care are acces la toate informațiile necesare, nu trebuie să renunți la un pariu care ți se pare bun de jucat doar pentru că acestuia i s-a oferit o cotă mare, care te sperie. Sunt multe situații în care la casele de pariuri se găsesc acele value bets sau altfel spus, pariuri de valoare. Acestea au cote care nu trebuie ratate, deoarece șansele reale de reușită ale acelui pariu sunt mult mai mari decât o arată cota.

8 Nu juca bilete cu multe evenimente

Șansele de câștig ale unui bilet scad direct proporțional cu numărul de evenimente de pe acesta. Chiar dacă, să zicem, cotele pe care le joci pe biletul zilei sunt mici, șansa să dai peste o surpriză este foarte mare. De câte ori n-ai auzit de la prieteni: “iar m-a scos un singur meci!”?

Un bilet cu mai mult de 3-4 evenimente deja este o problemă, deoarece în astfel de situații va intervini norocul. Acesta este un factor pe care un parior profesionist dorește să-l elimine din ecuație. Pariază pe biletul zilei cât mai puține pronosticuri, chiar dacă va fi câștigul mai mic. Pe termen lung vei fi, fără discuție, mult mai câștigat.

Începe să joci la pariuri online cu o ofertă de bun-venit imbatabilă! CLICK AICI pentru detalii!

Leave a Comment: