8 sfaturi utile pentru a câștiga la pariuri pe fotbal

Acesta este un articol dedicat în special pariorilor începători, deoarece voi prezenta în el 8 sfaturi utile pentru a câștiga la ponturi pariuri pe fotbal.

sfaturi pentru a câștiga la pariuri pe fotbal

Totuși, aceste lucruri se pot dovedi de mare folos și pariorilor cu ceva experiență, care până acum n-au dat prea mare importanță analizei unui meci de fotbal. Prin urmare, atunci când joci la pariuri pe fotbal ține cont de următoarele lucruri.

1. Întâlnirile directe nu contează prea mult la pariuri pe fotbal

Atunci când se informează și analizează un meci de fotbal cei mai mulți pariori se orientează, în mod deosebit, după întâlnirile directe dintre echipe. Îți spun din start că acest lucru nu este unul prea important, iar în unele situații se poate dovedi chiar inutil.

De ce spun acest lucru?

În primul rând, multe echipe de fotbal fac schimbări importante de lot sau chiar de antrenor de la un sezon la altul. Astfel se schimbă obiectivele și stilul de joc al echipei. Mai mult, întâlnirile directe din urmă cu 3-4 sezoane aproape că nici nu trebuie să le luăm în considerare. Este foarte probabil ca echipele să difere în proporție foarte mare, ținând cont de perioada lungă de timp.

Sfatul meu este să iei în considerare doar meciurile directe din sezonul precedent, dar acesta să nu fie un aspect prioritar în alegerea pronosticului.

2. Condițiile meteo influențează mult desfășurarea unui meci de fotbal

Majoritatea pariorilor nu dau importanță acestui aspect, care foarte probabil nici măcar nu există pe lista lor de puncte care trebuie atinse în analiza unui meci. Vremea are, însă, o importanță foarte mare într-un meci de fotbal.

Atunci când meciurile se desfășoară în condiții dificile de joc (teren înghețat, ploaie torențială, caniculă etc.) diferențele dintre formații sunt mai mici, iar deznodământul partidei este foarte greu de pronosticat. Atunci când te informezi cu privire la un meci de fotbal ia în considerare și prognoza meteo pentru orașul în care se joacă respectivul meci și eventual intervalul orar potrivit, deși chiar și o ploaie puternică ce s-a abătut asupra terenului cu ore bune înainte de startul jocului poate influența performanța jucătorilor.

3. Urmărește în direct meciurile

Oricât de bine te-ai informa înainte de începerea unui eveniment, nici o informație nu este mai importantă decât cea pe care o obții urmărind în direct evoluția meciului. Cum majoritatea caselor de pariuri recomandate oferă servicii de live streaming este foarte ușor să rămâi conectat la desfășurarea evenimentelor.

Cum te ajută acest lucru?

Astfel vei putea lua contact direct cu ceea ce se întâmplă pe teren, vei fi sigur de jucătorii introduși de fiecare antrenor, de condițiile meteo în care se desfășoară meciul, precum și de stilul de joc adoptat de echipe.

Ai grijă atunci când joci live ponturi pariuri, pentru că se pot dovedi o capcană, mai ales pentru începători. Alege doar pariurile în care ai cea mai mare încredere și nu pierde noțiunea banilor.

4. Urmărește doar câteva campionate sau câteva echipe

Cei mai mulți dintre pariori aleg meciuri din toate campionatele puternice, dar acesta nu este tocmai un lucru pozitiv. Este foarte greu să fii expert pe toate campionatele de fotbal. De aceea sfatul meu este să te axezi numai pe 1-2 competiții interne sau pe anumite echipe pe care să le urmărești cu atenție.

Astfel vei avea șanse mai mari să obții profit la pariuri, deoarece vei dobândi informații prețioase legate de stilul de joc al fiecărei formații și nu te vei baza doar pe statistici sau pe știrile apărute în presă.

5. Ține cont de forma de moment și motivația jucătorilor

Forma de moment a unei echipe joacă și ea un rol important atunci când vorbim de ponturi fotbal. Moralul jucătorilor și motivația acestora pot juca un rol vital în desfășurarea unei partide. De asemenea, este important să cunoști informații despre primele de joc oferite de unele cluburi înaintea meciurilor mai importante, lucru care ar putea să-i motiveze suplimentar pe jucători și să-i conducă către un rezultat bun.

Pariază online AICI la cele mai bune cote!

Pe final de sezon este foarte posibil ca unele echipe să nu mai aibă pentru ce juca. Astfel motivația jucătorilor va fi foarte mică. În asemenea situații se poate profita, în funcție de obiectivele diferite ale echipelor implicate în respectivul joc.

6. Ține cont de problemele de lot și problemele financiare ale echipelor

Un aspect foarte important în legătură cu meciurile de fotbal este reprezentat de problemele de lot cu care se confruntă echipele. Atunci când joci ponturi fotbal este esențial să știi care sunt jucătorii indisponibili. Este evident că toate echipele importante au jucători “cheie”, fără de care evoluția în teren nu va fi aceeași.

Problemele financiare reprezintă un lucru important. Acest aspect este de luat în considerare doar în campionatele mai slab cotate, acolo unde chiar există probleme cu banii. O echipă a cărei jucători n-au fost plătiți de câteva luni este foarte probabil să nu se ridice la nivelul așteptărilor.

Ca să fii mereu la curent cu acest tip de informații urmărește cele mai importante stiri sportive de la televizor și nu numai. Caută cele mai bune site-uri de stiri sportive fotbal și ia-ți de acolo informațiile valoroase. De exemplu, stiri sportive pe Liga 1 vei găsi oricând la Digisport, DigiSport1 online, TelekomSport Live, Prosport live, Fanatic Show etc.

7. Nu paria pe meciurile care implică echipa favorită

Cu siguranță toți pariorii au una sau mai multe echipe de fotbal favorite. Atunci când discutăm despre partidele în care acestea sunt implicate este greu să rămâi obiectiv, tocmai de aceea sfatul meu este să eviți meciurile echipei favorite.

În pariuri trebuie să fii mereu calculat și să rămâi limpede în gandire. Acest lucru este destul de dificil de făcut atunci când joacă echipa de suflet, deoarece te vei implica emoțional și sunt toate șansele să nu faci alegerea potrivită.

8. Încearcă să eviți derby-urile

Meciurile cu miză importantă atrag, de obicei, și mai mult atenția pariorilor, dar de multe ori derby-urile s-au dovedit a fi imprevizibile.

De ce?

Deoarece în joc intră și orgoliile celor două formații și astfel jocurile sunt mai greu de pronosticat. Diferența de valoare între echipe tinde să dispară și-n final va rămâne doar dorința de a câștiga a jucătorilor. Sfatul meu este să eviți derby-urile importante din orice campionat.

Pariază AICI la una dintre casele de pariuri preferate de români!

Ți-am prezentat cele mai importante 8 aspecte, în opinia mea, pe care trebuie să le ai în vedere atunci când joci predictii fotbal. Chiar dacă acesta este cel mai popular sport printre pariori, nu înseamnă că-ți va aduce automat și câștiguri. Ține cont de lucrurile prezentate anterior atunci când pariezi pe meciurile de fotbal și astfel vei avea toate șansele să câștigi.

Leave a Comment: