Akhmat Grozny – Sochi ponturi pariuri 02.08.2021

ponturi pariuri pe fotbal

Akhmat Grozny si Sochi se vor intalni de la ora 20:00, intr-un meci ce conteaza pentru runda cu numarul 2 din Premier League, Rusia. Citeste cateva date statistice interesante si vezi pontul pe care il propun.

Date statistice

Akhmat nu a castigat niciodata in cele 6 intalniri directe, toate incepand cu anul 2019. In editia trecuta de campionat Sochi a castigat ambele dueluri.

In 2021 cele doua echipe s-au intalnit intr-un meci amical. Tot Sochi a avut castig de cauza, desi meciul s-a jucat la Grozny.

Akhmat are de partea sa inceputul bun de campionat: victorie cu 2-1 la Samara in prima etapa.

Sochi a inceput noua editie de campionat cu o infrangere la nou promovata Nizhny Novgorod, avand ca scuza faptul ca s-a concentrat pe meciurile din Conference League.

Sochi a trecut de Keshla (Azerbaijan) cu scorul general de 7-2 in turul II si va juca peste 3 zile in turul III preliminar al Conference League cu Partizan (Serbia).

Pentru Akhmat pare multumitor un rezultat de egalitate in fata unui adversar pe care nu l-a invins niciodata, in timp ce pentru Sochi este acceptabila o remiza, in conditiile in care trebuie sa se menajeze pentru meciul din ECL.

Cote Akhmat Grozny – Sochi
1X2
2.723.052.60

Pronostic Akhmat Grozny – Sochi propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Pauza sau Final X1.60Betano1.000 RON!