Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 09.03.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Speram ca rezultatele de luni sa fie unele pozitive si sa incepem saptamana cu dreptul. Astazi revine pe micile ecrane UEFA Champions League, asa ca trebuie sa pregatim un bilet special pentru aceasta competitie.

ban pe ban cu ion dan alexandru

Juventus – FC Porto

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Juventus si FC Porto, meci ce conteaza pentru returul optimilor de finala din UEFA Champions League !

Juventus are de recuperat dezavantajul primit dupa partida tur si abia astept sa ii vad in actiune. Uefa Champions League este un trofeu foarte important pentru Pirlo si pentru club, asa ca ma astept sa vedem seriozitate si concentrare maxima din partea echipei. Golul lui Chiesa din finalul partidei le da sanse bune de a intoarce rezultatul din tur si cu siguranta sunt in stare sa faca acest lucru.

Porto a avut un meci foarte bun acum trei saptamani, dar c-am atat pot spune de aceasta formatie. Au pierdut clar batalia in campionat, acolo unde Sporting defileaza si au fost de curand eliminati si din Cupa. Este clar ca nu este anul lor si cu siguranta vor avea de suferit si in aceasta seara. Merg pe victoria italienilor si cred ca o vor face intr-o maniera destul de lejera !

Dortmund – Sevilla

Pentru al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Borussia Dormtund si FC Sevilla, meci ce conteaza pentru returul optimilor de finala din UEFA Champions League !

In partida tur am vazut doua echipe determinate, multe goluri si spectacol de cel mai inalt nivel. Dortmund a avut castig de cauza, reusind sa se impuna in deplasare cu scorul de 3:2 si luand un avantaj considerabil in lupta pentru accederea in urmatorul tur. Totusi, nu este totul jucat, iar Sevilla vine in aceasta seara sa isi joace cartea pana la final. Haaland a demonstrat si in meciul cu Bayern Munchen ca este in mare forma si ma astept ca si astazi sa isi treaca numele pe tabela de marcaj.

De cealalta parte, Sevilla vine dupa un esec in campionat, acolo unde nu au fortat prea tare, fiind cu gandul la meciul din Germania. Spaniolii vor fi nevoiti sa iasa la joc si sa atace si cu siguranta vor lasa spatii mari in defensiva. Sunt doua echipe ultra-ofensive si cred ca vom vedea un meci de nivelul celui din tur, asa ca am sa merg pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

PONTURI PARIURI AZI: 09.03.2021

Pariază aici cu bonus 500 LEI!