Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 18.09.2021

ban pe ban cu ion dan

Afumatiul a facut-o de oaie ieri la Gloria Albesti si cred ca acolo a fost ceva suspect. Nu mai are rost sa discutam despre asta, deoarece am intrat din nou intr-o serie negativa si avem mare nevoie de un bilet castigator pentru a ne reveni. Am mari asteptari de la acest weekend si sper sa terminam saptamana cu doua bilete castigatoare !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

U Craiova 1948 – FCSB

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre U Craiova 1948 si FCSB, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Romania: Liga 1 !

Echipa lui Mititelu este in cadere libera si nu au mai reusit sa castige de 4 etape in campionat. Incepusera sezonul destul de bine, iar asteptarile erau mari, dar timpul isi spune cuvantul si ne arata ca atata pot in acest moment. Astazi vor avea o misiune dificila, mai ales ca sunt tensiuni in sanul echipei. Ne asteptam sa vedem o atmosfera incediara, lucru ce ii poate impinge pe baieti sau le poate turna „plumb in ghete”.

De cealalta parte, FCSB-ul este pe culmi inalte. Revenirile lui Keseru si Budescu, 36.000 de fani la ultimul meci si umilinta istorica cu Dinamo in ultima etapa, i-au pus pe ros-albastrii pe un piedestal. Au un moral foarte bun inaintea meciului de astazi si chiar le dau sanse bune sa obtina toate cele trei puncte. Fiind campionatul Romaniei, orice se poate intampla, asa ca nu mergem pe solist, ci alegem varianta Peste 1.5 goluri in meci !

St.Etienne – Bordeaux

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre St. Etienne si Bordeaux, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din Franta: Ligue 1 !

In aceasta seara avem un derby al suferintei, deoarece ambele echipe au inceput acest sezon cu stangul. St.Etienne are doar 3 puncte acumulate in primele 5 etape si un golaveraj foarte slab: 5 goluri marcate si 9 primite. Este adevarat ca au avut de confruntat adversari dificili, precum Montpellier, Marseille, Lille, Lens sau Lorient, dar ma asteptam la ceva mai mult de la aceasta echipa. Au 3 rezultate de egalitate si doua infrangeri, iar in 4 meciuri au reusit sa marcheze cel putin o data. In aceasta seara nu mai au scapare, deoarece sunt intr-un moment delicat, iar tribunele se anunta a fi pline !

De cealalta parte, Bordeaux sta si mai prost la statistica si puncte in acest start de sezon. Doar doua puncte au obtinut pana in acest moment si au golaveraj de 5 cu 12. Echipa arata rau in toate compartimentele si ma astept sa aibe un sezon foarte greu, daca nu vor face schimbari importante in iarna. Bordeaux a avut mereu probleme in meciurile directe cu St.Etienne, iar astazi chiar ii prind intr-un moment dificil. Mergem pe varianta Gazdele castiga minim o repriza !

Ponturi Pariuri 18.09.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1000 RON!