Biletul zilei baschet 14.04.2021

14 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 4.04. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:00.

WIN ieri la combo-ul propus, ambele partide fiind de under, asa cum bine le-am analizat. Pentru la noapte am ochit tot 2 meciuri din NBA, o favorita si un „underdog”.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 14 APRILIE 2021

Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets (ora 02:00)

O iau evident in ordine cronologica cu partida din Philly, unde avem un derby veritabil in Est intre Sixers(37-17) si Nets(37-17).

Ce „blowout” au oferit Nets azi-noapte in Minneapolis, conducand la un moment dat in sfertul 4 la o diferenta de 45 de puncte. Partidele din NBA, NHL & MLB programate luni in Minnesota au fost amanate din cauza unor proteste, asa ca Brooklyn a trebuit sa aiba acest meci decalat. Durant a marcat 31 de puncte in doar 27 de minute, insa e posibil ca Steve Nash sa-l menajeze in aceasta seara „back-to-back”. Pe langa el, Harden este OUT, iar Irving (motive personale) este incert.

Sixers se intorc acasa dupa o serie de 4 deplasari in care au obtinut 3 victorii, doua din ele extrem de impresionate vs Celtics & Mavs. Toata lumea este sanatoasa in lotul pregatit de Doc Rivers, asa ca asteptati-va la un show frumos in Philly. Jucatorii gazda au jocul de partea lor „on both ends of the floor”, plus tot lotul valid, la care mai adaugam si odihna suplimentare. In cele doua dueluri h2h din acest sezon, fiecare echipa si-a castigat meciul de acasa, si nu vad sa se schimbe ceva in noaptea asta.

Sacramento Kings – Washington Wizards (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul atractiv dintre Kings(22-32) si oaspetii de la Wizards(20-33).

Sacramento are 7 infrangeri la rand, iar jocul prestat de trupa pregatita de Luke Walton nu arata deloc bine. Daca mai punem la socoteala ca printre infrangerile suferite au fost si meciul vs Wolves sau Pistons (echipe considerate mai slabe), atunci „regii” se afla intr-o situatie ingrata. Nici la accidentari echipa gazda nu sta bine: cu Bagley si Holmes indisponibili, Whiteside cu minute limitate si Hield incert.

Wizards joaca altceva de cand Beal s-a intors pe parchet, aducand aminte de echipa ce evolua decent la inceputul anului. Cu 3 victorii in ultimele 4 meciuri, incluzand aici meciuri vs Warriors si mai ales vs Jazz, „vrajitorii” vor sa faca un „late playoff push” in Est. Si avand in vedere ca au doar 2 lungimi in spatele locului 10 cu 19 meciuri inainte de finele sezonului regulat – orice este posibil. Cum zic americanii „wrong team is favorated here”, avem o cota excelenta pe Washington, de care putem profita.

Biletul zilei baschet 14 aprilie 2021