Biletul zilei la pariuri – sfaturi care te vor ajuta să obții profit în 2021!

Recomandarea mea, dacă vrei să obții profit în urma biletului zilei, este să renunți la agențiile stradale, dacă n-ai făcut acest lucru până acum. Îți dau acest sfat deoarece diferența dintre cotele oferite în mediul online și offline este destul de mare. De obicei, persoanele care joacă la agențiile stradale fac un bilet cu foarte multe pronosticuri, fiind atrași de diverse bonusuri în funcție de numărul evenimentelor, dar această schemă va duce la pierderi pe termen lung.

biletul zilei la pariuri sfaturi

În primul rând îți recomand să nu pariezi mai mult decât îți permiți și pentru un bilet cu șanse mai mari de câștig să încerci să joci pe bilet o cotă accesibilă. De exemplu, majoritatea pariorilor se axează pe biletul zilei cu o cotă totală de 2. Acesta este format din 2-3 selecții și cu siguranță această metodă va aduce câștig, mai ales pe o perioadă lungă.

Cel mai indicat este să pariezi ponturile analizate de tine, chiar dacă o să găsești alte recomandări pe diverse site-uri, în contradictoriu cu alegerile tale. Îți recomand să faci această analiză cu o zi înainte, pentru a fi la curent cu ultimele detalii despre echipe și să plasezi biletul tot atunci, deoarece sunt șanse destul de mari ca în ziua meciului să observi o scădere a cotelor care va diminua câștigul.Încearcă să pariezi doar pe sporturile pe care le urmărești și la care te pricepi mai bine, chiar dacă în momentul respectiv are loc un eveniment important în alt sport.

În continuare vreau să-ți prezint o metodă prin care poâi câștiga cu biletul zilei.

Dacă dispui de o sumă mai mare cu care să pleci la drum poți alege să pariezi o sumă fixă de 10% din suma disponibilă pe fiecare bilet. După un câștig pui deoparte profitul obținut. La această metodă îți recomand să mizezi pe o cotă 2, unde ai șansa să dublezi investiția după câteva bilete câștigate și să obții un profit bun pe teren lung. Trebuie să te gândești că există și posibilitatea să pierzi încă de la primul bilet, dar vei avea șansa să recuperezi banii la următorul bilet și s-o iei de la capăt.

În final vreau să-ți enumăr câteva sfaturi de care să ții cont înainte să pariezi biletul zilei:

  • Nu paria mai mult decât îți permiți și gândește-te de la început că există posibilitatea să pierzi.
  • Nu încerca să obții un câștig mare într-un interval scurt de timp.
  • Încearcă să alegi cât mai puține evenimente pe bilet, pentru a avea o șansă mai mare de câștig.
  • Nu juca ponturi pariuri în zilele cu ofertă slabă doar de dragul de paria și astfel să alegi pariuri la întâmplare.
  • Încearcă sa fii obiectiv dacă alegi să pariezi pe echipele favorite, deși este mai bine să nu le iei în calcul.

În concluzie nu rămâne decât să pleci la drum cu un plan pus bine la punct și dacă vei respecta aceste sfaturi cu siguranță o să obții un profit bun pe termen lung, deoarece pariurile nu sunt pentru cei care vor să se îmbogățească peste noapte.

Dă click AICI și primești bonus pentru a juca biletul zilei!

Leave a Comment: