Biletul zilei la pariuri – vezi aici ce cotă finală ar trebui să aibă

În principiu prefer să fac biletul zilei la pariuri cât mai simplu, fără să mă complic cu multe evenimente sau cu cote foarte mari. Cea mai mare greșeală a pariorilor este că încearcă să facă profit cât mai repede și din această cauză aleg multe evenimente. De obicei aceștia sunt cei care pariază la agențiile stradale, acolo unde sunt atrași și de bonusurile mari oferite în funcție de numărul evenimentelor de pe bilet.

cota ideală pentru biletul zilei

Părerea mea este că biletul zilei trebuie să fie format din maxim 3-4 pronosticuri. El trebuie să aibă o cotă finală cuprinsă între 2 și 3.50. Totuși, cel mai indicat este să joci bilete single la care cota să fie mai mică, între 1.80 și 2. Astfel vei șanse mai mari de câștig, deoarece depinzi doar de un singur eveniment.

Mulți pariori își aleg cota totală de la biletul zilei și-n funcție de miza pe care-și permit s-o joace. Un parior cu un money management bine pus la punct va încerca să obțină un profit mic pe termen scurt, dar să fie mulțumit după o perioadă lungă.

Sunt persoane care pariază cote mai mici, de 1.20-1.30, dar care-și permit să pună o miză mai mare pentru a obține un profit bun. Dar trebuie să te gândești dacă merită riscul, deoarece nu cred că este parior care să nu fi pierdut un bilet din cauza unei cote foarte mici, de 1.10-1.20.

De cealaltă parte sunt pariorii care joacă bilete cu cota totală mai mare, de minim 5 și maxim 10, cu o miză fixă. Obiectivul lor este ca la finalul unei anumite perioade să aibă un minim de bilete câștigate și astfel să obțină profitul dorit.

În final vreau să-ți spun că indiferent de cota finală pe care decizi s-o ai pe biletul zilei trebuie să ai răbdare și să gândești pe termen lung pentru a avea succes la pariuri.

Leave a Comment: