Biletul zilei – sportul ideal din care trebuie sa alegi ponturile in 2021

Daca intri pe diferite site-uri de pariuri o sa gasesti recomandari pentru biletul zilei din mai multe sporturi, dar de obicei pe bilet se afla evenimente din acelasi sport. Cei mai multi pariori nu se axeaza pe mai multe sporturi in alegerea evenimentelor de pe bilet, ci-si indreapta atentia pe sportul lor preferat.

biletul zilei sportul ideal din care trebuie să alegi ponturile De aceea nici nu exista un sport care sa aduca cel mai bun profit deoarece totul tine de parior. Daca vei intreba diferiti tipsteri care este cel mai bun sport din care sa alegi pronosticurile pentru biletul zilei o sa primesti raspunsuri diferite in functie de sporturile lor preferate.

Totusi, cel mai pariat sport este fotbalul, care este si unul dintre cele mai populare sporturi si la care ai parte de o oferta mult mai bogata din care sa-ti alegi pronosticurile. Dupa fotbal cele mai multe ponturi alese pentru biletul zilei sunt din tenis si baschet, acolo unde pariorii tind sa joace doar pe turneele si campionatele importante.

Iti recomand mai intai sa-ti faci o analiza in functie de sporturile tale preferate, pe care le urmaresti si la care esti la curent cu cele mai noi informatii despre echipe si jucatori. Dupa aceasta analiza o sa-ti dai seama care este sportul la care te pricepi cel mai bine.

Chiar daca crezi ca stapanesti mai multe sporturi este bine sa nu joci ponturi pariuri din mai mult de 2 sporturi, deoarece o sa ai nevoie de un timp mult prea mare pentru analiza meciurilor. Astfel risti sa nu atingi toate informatiile necesare cand analizezi un eveniment datorita volumului prea mare pe care trebuie sa-l acoperi.

In final parerea mea este ca cel mai bun sport din care sa alegi meciurile pentru biletul zilei este sportul pe care-l cunosti cel mai bine si astfel poti sa faci o analiza cat mai buna a evenimentelor sporind sansa de reusita a biletului.

Leave a Comment: