Bingo online România – Ce trebuie să știi

Bingo online România – tot ce trebuie să știi e aici! Descoperă jocul devenit popular în ultimii ani și în România. Îl poți juca acum și online, la case de pariuri licențiate.

În acest articol îți voi prezenta tot ce trebuie să știi despre jocul de bingo, dar și strategii și sfaturi utile pentru a-ți crește șansele de câștig.

1. Ce este Bingo și cum se joacă?

În primul rând, trebuie să știi că jocul de Bingo este asemănător celui de loterie, pentru că sunt urne cu numere, iar în fiecare rundă de joc se extrag mai multe bile, în funcție de specificul fiecărui joc.

Diferența principală între loto și Bingo este că la Bingo, pentru a juca, îți procuri cartoane de joc cu numere prestabilite, neavând posibilitatea de a alege tu ce numere să joci.

A doua mare diferență este modalitatea de câștig. La loto, trebuie să ghicești toate numerele extrase, iar la Bingo schemele de câștig sunt organizate pe linii de joc, astfel încât și mecanismul de câștig este cu totul altul. Fiecare joc de Bingo are un câștigător, neexistând varianta de report.

În același timp însă, și câștigurile sunt substanțial mai mici față de loteriile clasice.

Pentru a începe un joc de Bingo, trebuie să îți cumperi cartoane de joc.

În funcție de agenția online unde te-ai decis să joci bingo bet pariuri sportive, există mai multe camere de joc cu mai multe tipuri de jocuri. Prețul unui bilet variază de regulă între 0.20 lei și câțiva lei.

Dacă ai cumpărat minim un bilet, atunci ești înscris ca și participant în următorul joc.

2. Cum se câștigă la Bingo bet cu bani reali?

Pentru a câștiga la Bingo, trebuie ca numere extrase din urnă să se potrivească cu cele existente pe biletul tău, însă pe linii.

Un bilet de joc este structurat pe mai multe linii și coloane. În funcție de tipul de joc, poți avea între 3 și 5 linii cu numere prestabilite.

Sistemul de câștig vizează completarea tuturor liniilor, gradual, cu numerele extrase.

Să luăm exemplul unui joc cu 90 de bile și 3 linii de joc. Câștigi o linie dacă îți sunt bifate toate numerele de pe aceasta, apoi 2 linii, iar dacă sunt bifate toate numerele de pe bilet, însă în ordinea completării liniilor de joc, atunci ai marcat Bingo, adică ai încasat tot premiul pus în joc.

Există multe tipuri de bingo, iar fiecare joc are regulile proprii și modalități specifice de câștig. De principiu, la toate jocurile se câștigă cu linie și nu contează dacă numerele se completează pe bilet de la stânga la dreapta sau invers.

Sunt jocuri însă care oferă câștigul pe linie și atunci când numerele se completează pe coloane, dar sunt și jocuri în care linia se consideră completată și pe diagonală.

Înainte de a cumpăra un bilet, interesează-te mai întâi ce tip de joc urmează să joci și care sunt modalitățile de câștig.

Separat de câștigurile pe linii, coloane și House (completarea întregii cărți de joc), există și anumite jackpot-uri și bonusuri bingo puse în joc în unele camere. Astfel, vei putea pune mâna pe jackpot dacă, de exemplu, completezi întregul cupon de joc (house) din primele 30 de bile.

3. Tipuri de jocuri de Bingo.

Sunt mai multe variații ale jocului de Bingo, fiecare cu scheme proprii de câștig, însă în continuare ți le voi prezenta pe cele mai populare, întâlnite la toate agențiile licențiate.

3.1 Bingo cu 90 de bile.

Cea mai jucată variantă de bingo, cel puțin la noi în țară, este cea cu 90 de bile.

O carte de joc de Bingo 90 Ball are 15 numere prestabilite dispuse pe 3 rânduri, câte 5 pe rând. Sunt în total 3 linii de joc și 5 coloane.

bingo bet verificare bilet

Pe măsură ce bilele sunt extrase din urmă, acestea se completează automat pe biletul tău de joc, deci nu trebuie să completezi nimic, doar să urmărești extragerea.

Sunt 3 faze în care se câștigă la bingo cu 90 de bile.

În primă etapă, câștigă jucătorul care reușește să completeze primul o linie de 5 numere (atenție, o linie nu o coloană).

A doua etapă de câștig este cea în care un jucător reușește să completeze două linii de joc.

În final, cel mai mare câștig se acordă primului jucător care reușește să completeze toate liniile de joc (house), atunci când se strigă Bingo!

Așa cum îi spune și denumirea, în urnă sunt 90 de bile, numerotate de la 1 la 90.

Câștigă doar primul jucător care completează pe bilet secvențele liniare explicate mai sus, astfel că dacă ulterior completezi și tu pe bilet numărul, însă nu ești primul care face asta, nu vei pune mâna pe premii.

Există însă posibilitatea ca un jucător să câștige toate premiile puse în joc. Cum? Completează primul atât o linie, cât și pe celelalte 2, realizând astfel Bingo.

3.2 Bingo cu 75 de bile.

Această variantă de bingo este mai puțin populară la noi în țară, fiind mai des întâlnită pe continentul american.

Biletul de joc are 5 linii și 5 coloane, precum și o diviziune mediană numită “free”.

bingo polonia

Biletul de joc are 5 linii și 5 coloane și oferă 24 de numere, pentru că zona free nu are corespondent numeric.

Coloanele sunt denumite pe litere B-I-N-G-O și au corespondent numeric. Coloana B are numerele de la 1 la 15, coloana I de la 16 la 30, coloana N de la 31 la 45, coloana G de la 46 la 60, coloana O de la 61 la 75.

La fel ca și în cazul jocului cu 90 de bile, și aici trebuie completate numerele într-o anumită ordine (pe linii, pe coloane, pe diagonală). Primul jucător care reușește să completeze o astfel de schemă de câștig ia premiul pentru categoria respectivă, iar primul care completează tot cartonul ia premiul cel mare.

3.3 Bingo cu 80 de bile.

Nu este la fel de popular ca primele două variante, fiind o variantă intermediară, însă teoretic șansele de câștig sunt puțin mai mari decât la 90 de bile.

Cartonul de joc este format din 4 coloane diferite, fiecare fiind identificată printr-o culoare aparte.

În prima coloană avem numerele de la 1 la 20, în cea de-a doua, de la 21-40, în cea de-a treia, de la 41-60, iar ultima coloană conține doar numere între 61-80.

Aici schemele de câștig sunt ușor diferite față de celelalte variante ale jocului. Se poate câștiga dacă se completează o diagonală, numerele din chenarul median, house-ul, însă unele case oferă și câștiguri mai mici, pe linii.

pariuri sportive bingo bet

3.4 Bingo cu 30 de bile.

Este cea mai rapidă și cea mai simplă variantă de bingo. Jocurile se termină foarte rapid aici, sunt programate la fiecare 2 minute, ceea ce face această variantă foarte atractivă pentru jucătorii care nu doresc să aștepte prea mult timp pentru a completa house-ul.

Cartonul de joc conține 3 linii și 3 coloane, având în total 9 numere.

Pentru a câștiga, este nevoie să bifezi toate cele 9 numere de pe carton. Nu există variante intermediare de câștig, singura posibilitate fiind aceea de a realiza house-ul, ceea ce înseamnă că un singur jucător va lua tot premiul pus la bătaie.

bingo online romania

3.5 Bingo Flash 5's.

O variantă inedită a jocului de bingo este Flas 5, în care nu vom mai avea cartoane de joc, ci vom juca cu cărți de joc.

Asta presupune că ni se vor acorda 5 cărți, iar mai apoi sistemul va extrage cărți dintr-un pachet standard care conține 52 de cărți. Câștigătorul este cel care nimerește primul cele 5 cărți extrase din pachet.

La fel ca și la Bingo cu 30 de bile, nu există decât un singur câștigător, iar premiile sunt, de regulă, ceva mai mici la această variantă.

4. Case de pariuri licențiate unde poți juca Bingo.

Mai jos ai lista agențiilor unde poți juca bingo online România:

Aici poți juca bingo online pe bani reali în condiții foarte bune. Dacă vrei să ai parte de servicii de cea mai bună calitate atunci îți recomandăm să alegi Unibet Bingo, acolo unde ai posibilitate să joci chiar și gratis bingo unibet.

Leave a Comment: