Când revine Bet365 în România?

Întrebarea care stă pe buzele multor pariori e când revine Bet365 în România? Încercăm să anticipăm răspunsul în rândurile de mai jos.

Cand Revine bet365 in Romania

S-au scurs deja aproape 5 ani de zile de când cunoscutul operator de pariuri Bet365, a părăsit subit piața de pariuri din România, în urma unor cauze care nici până azi nu au putut fi elucidate nici măcar de către justiția română. De atunci și până în prezent, Bet365 a intentat nu mai puțin de 3 procese statului român, dintre care unul singur a ajuns aibă o finalitate.

nd revine Bet365 în România?

Acesta întrebare stă în fiecare an pe buzele tuturor pariorilor români, pariori care vor să beneficieze de facilitățile pe care le oferă acest operator de pariuri online și care vor să-și joace aici ponturile la pariuri. Însă revenirea e departe de a și avea loc. Până în acest moment, un singur proces din cele 3 intentate de Bet365 statului român a fost închis. În celelalte două procese, pârțile implicate au formulat recurs.

Termenele stabilite pentru judecarea recursurilor sunt destul de înainte în timp, într-unul din cazuri recursul urmând a fi judecat în a doua parte a anului 2020. Un alt recurs are ca prima dată de judecare luna septembrie a anului 2021.

Deocamdată, Bet365 a avut căștig de cauza în toate cele 3 procese intentate statului român. Acest aspect aduce speranțe că Bet365 va avea revină în viitorul relativ apropiat în țara noastră, probabil undeva după anul 2022.

Până când revine bet365 în România, noi îți recomandăm să pariezi la cea mai bună casă de pariuri actuală din țara noastră!

Cum s-a ajuns aici?

Totul a început în 2015, când Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ONJN, instituție înființată abia în anul 2013, a reușit implementeze niste reglementări de funcționare a caselor de pariuri din Romania, reglementări conforme cu prevederile europene din domeniu.

Practic, aceste reglementări le cereau operatorilor de pariuri sportive din România intre în legalitate, până atunci mulți dintre aceștia neachitând nici măcar taxa pentru autorizația de funcționare.

interfata pariuri bet365

În urma unui audit realizat de o firmă, pe numele ei, Remote Gambling Association, statul român a cerut tuturor operatorilor de pariuri și de jocuri electronice din România  plătească la trezoreria statului 20% din profitul brut pe care acestea le-au realizat în perioada 2010-2015.

Urmare Legii 214 din 29 Mai 2015 privind funcționarea operatorilor de jocuri de noroc din România, casele de pariuri erau obligate în termen de 90 de zile de la promulgarea legii vireze statului sumele de bani datorate în perioada 2010-2015, pentru a putea funcționeze în continuare pe teritoriul României.

A fost momentul în care mai mulți operatori de pariuri din Romania au decis nu își mai continue activitatea în țara noastră, precum a fost și cazul gigantului Bwin.

În aceasta perioadă de grație de 90 de zile oferită de statul român, Bet365 a căutat conteste legea dată de Parlamentul României, însă cu câteva zile înainte de expirarea termenului, aceștia au decis plătească banii datorați statului român, plătind inițial puțin peste 400.000 euro statului, angajându-se vireze restul sumei datorate până la finele anului respectiv.

Decizia a fost comunicată celor de la ONJN în data de 7 septembrie, iar aceștia au fost de acord le ofere o licență de funcționare temporară, licență care urma a fi valabilă însă abia de la data de 1 a lunii următoare, adică de la 1 octombrie 2015.

Bet365 a refuzat însă își suspende activitatea pe perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2015 și a continuat opereze pariuri pe teritoriul țării noastre, operatorul funcționând în ilegalitate. Această ilegalitate a fost semnalată de către ONJN la data de 13 octombrie 2015,  aceștia dispunând anularea dreptului de funcționare a operatorului de pariuri Bet365.

Amenda Bet365

Deși nu au fost anunțați nici de către operatorul de pariuri și nici de către statul român, peste 50.000 de pariori care aveau cont deschis la Bet365 România, s-au trezit au pariat ilegal în perioada 10-30 septembrie 2015 și sunt pasibili de amenzi în valoare de 5000 de RON, ceea ce a creat o adevărată isterie în tara noastră.

Într-un final, ONJN a decis ceară explicații doar de la câțiva pariori care rulaseră sume mari de bani în acea perioadă de timp în care Bet 365 a funcționat ilegal. Foarte puțini pariori au și plătit amenzile dictate împotriva lor, mulți contenstând în instanță amenzile primite.

Cum pot accesa Bet365 din România?

(Cand) Revine bet365 in Romania Accesând acum bet365.com vei primi acest mesaj automat furnizat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

În primul rând, voi începe prin a spune este total ilegal pariezi la case de pariuri care nu dețin licență în România, acțiune care se poate solda cu o amendă din partea statului român. Așadar, nu încurajez în niciun fel plasarea de pariuri la operatori de pariuri care nu dețin licență în România și inclusiv acest text nu va fi despre asta. Vezi top 10 case de pariuri 100% LEGALE în România!

Pentru cei nostalgici, care vor acceseze platforma de pariere a operatorului bet 365, o alternativă a site-ului bet365 poate fi accesat și din Romania, alternativ link bet 365 fiind disponibil la adresa www.288sb.com. Acesta adresă poate fi accesată inclusiv de pe desktop, dar funcționează și link bet 365 mobile, unde poți urmări desfășurarea unor evenimente bet 365 live.

Totodată, poți verifica oferta bet365 pariuri, unde poți, de exemplu, analizezi cotele pe care bet 365 le oferă în comparație cu operatorii de pariuri sportive din Romania. De asemenea, mai poți accesa site-ul bet365 cu ajutorul unui VPN (Virtual Player Network).

Cea mai bună casă de pariuri din România este AICI!

Leave a Comment:

6 comments
Add Your Reply