Casele de pariuri limitează pariorii care câstigă constant; adevărat sau fals?

Casele de pariuri continuă să existe datorită câștigurilor înregistrate, care evident vin din partea pariorilor care nu reușesc să obțină profit din acest joc. În același timp, însă, există și jucători care obțin câștiguri constante. Este drept, procentul lor din totalul pariorilor este unul foarte mic.

limitări la casele de pariuri online

Astfel de jucători sunt practic “inamicii” agențiilor de pariuri. Ei le reduc încasările, dar oricum diferența este aproape insesizabilă. Circulă în acest mediu al pariorilor vorba cum că orice persoană care obține câștiguri va ajunge la un moment dat să fie limitat de casele de pariuri.

În continuare îți voi prezenta adevărul din spatele acestui mit.

Pariază online AICI la una dintre casele de pariuri de top!

1. Pariori vs bookmakeri

Aceasta este “lupta” care se dă în pariurile sportive. Casele oferă o multitudine de cote, dintre care pariorii încearcă să le aleagă doar pe cele câștigătoare. Trebuie să știi din start că, din poziția de parior, pornești cu un dezavantaj, deoarece bookmakerii ajustează payout-ul (banii care se întorc la pariori) după bunul plac.

De exemplu, nu vei avea niciodată pentru 2 tipuri de pariuri contrare cote egale, de 2.00, ci vor fi de 1.90 sau chiar mai mici. De acolo agenția își “trage” prima dată câștigurile, iar apoi din deznodământul pariurilor plasate de jucători.

2. Pariorii care obțin câștiguri sunt limitați?

Este evident faptul că o agenție de pariuri nu-și “dorește” clienți care câștigă constant biletul zilei. Cum nu poate interzice accesul niciunei persoane și nu poate face o selecție a jucătorilor, pierderile înregistrate de casa de pariuri sunt inevitabile. Bineînțeles că vorbim doar despre cazuri izolate, a câtorva zeci sau sute de pariori care fac profit. Chiar și așa agenția obține, per total, câștiguri, pentru că se pierd mai mulți bani decât se câștigă.

Unii pariori își pun întrebarea dacă vor fi limitați de către agenție în momentul în care vor câștiga. Răspunsul este clar NU.

Nici o casă de pariuri nu-și “permite” să blocheze accesul sau să limiteze un parior doar pe baza acestui lucru. Chiar dacă ai auzit “povești” cum că o persoană a fost limitat după o serie de câștiguri importante, în cele mai multe cazuri nu câștigurile reprezintă motivul limitării, ci încălcarea unor puncte din regulamentul agenției.

În continuare îți voi prezenta cele mai frecvente greșeli făcute de pariori care pot conduce la limitarea sau chiar blocarea contului.

3. Care sunt principalele motive pentru care un parior poate fi limitat sau blocat?

3.1 Conturi multiple

Probabil este cea mai întâlnită greșeală care duce la blocarea contului de pariuri. Există foarte mulți jucători care încearcă să profite de bonusurile oferite de agenții și deschid mai multe conturi pentru a beneficia de mai multe ori de aceeași ofertă.

Îți spun din start să renunți la orice idee de a primi mai multe bonusuri la același operator. Rezultatul va fi același: blocarea contului. Chiar dacă vei folosi alte date personale, alt IP, alt card bancar etc. vei fi depistat ușor că ai pariat de pe mai multe conturi și casa va lua măsurile prevăzute în regulament.

3.2 Neverificarea identității

Conform reglementărilor o persoană care deschide cont la o casă de pariuri licentiață în România are obligația ca-n termen de 30 de zile de la prima depunere să facă verificarea identității. Aceasta constă, în cele mai multe cazuri, în trimiterea unei copii a unui act de identitate.

În cazul în care această verificare nu este facută, agenția îți va bloca contul. Eventuala sumă de bani pe care o ai în cont va fi virată către bugetul statului și nu-i vei mai putea recupera.

3.3 Depuneri cu carduri care nu-ți aparțin

În regulamentul caselor de pariuri online este specificat faptul că depunerile prin intermediul cardurilor/conturilor bancare se fac doar de pe același nume cu care este deschis contul. Astfel, dacă ți-ai deschis cont pe numele tău nu este recomandat să depui cu cardul altei persoane.

Consecințele rămân la latitudinea operatorului, care poate recurge doar la un avertisment sau chiar la blocarea temporară sau permanentă a contului. Dacă n-ai card pe numele tău atunci poți apela la alte metode de depunere, cum ar fi Skrill sau Paysafecard, și nu vei întâmpina vreo problemă.

Acestea ar fi principalele motive care pot duce la blocarea contului de pariuri. Mai există și alte situații care contravin regulamentului caselor de pariuri, cum ar fi:

  • Aplicarea unor strategii de pariere – în special arbitrage betting; majoritatea strategiilor sunt permise – martingale, easy money etc., dar important este ca pariurile să varieze, să plasezi și alte ponturi pariuri în afara celor care fac parte din strategie.
  • Încercarea de a profita de erorile tehnice apărute pe platforma agenției.

Pariază online AICI și ai primul pariu fără risc!

La întrebarea din titlu ai aflat răspunsul, care este un categoric NU. Chiar dacă pariorii care fac profit nu sunt pe placul agențiilor, aceștia nu vor fi blocați doar pentru că obțin câștiguri.

Ți-am prezentat principalele motive care duc la blocarea contului. Dacă vei paria corect și vei respecta regulamentul, pe care l-ai acceptat la înscriere, atunci fii sigur că nu vei întâmpina nicio problemă.

Leave a Comment: