Cât de sigură este trimiterea actelor la casele de pariuri online în 2021

După cum probabil știi deja, orice casă de pariuri online la care deschizi cont îți va solicita o serie de documente pentru verificarea identității, a metodei de plată, precum și a adresei de domiciliu. Mulți se sperie de această procedură și consideră că trimiterea actelor către agenția de pariuri nu este sigură.

trimiterea actelor la casele de pariuri online

În continuare îți voi oferi detalii în legătură cu trimiterea documentelor la casele de pariuri online și-ți voi spune cât de sigură este această procedură.

1. De ce sunt solicitate anumite documente?

Agențiile de pariuri pe internet funcționează pe baza unui regulament, pe care orice jucător trebuie să-l accepte înainte de a crea contul. În acesta sunt specificate anumite aspecte, precum faptul că persoanele sub 18 ani nu pot paria online, depunerile de fonduri se fac doar prin metode care-ți aparțin, precum și că introducerea de detalii incorecte la înscriere poate duce la blocarea contului.

Pentru a verifica toate aceste detalii casele de pariuri solicită fiecărui jucător anumite documente.

Joaca AICI la pariuri cu bonus la prima depunere!

2. Ce documente sunt solicitate de către agențiile de pariuri online?

Toate casele de pariuri pe legale îți vor cere 3 documente pentru verificarea contului. Există posibilitatea ca nu toate aceste acte să-ți fie solicitate, dar îți prezint mai jos la ce trebuie să te aștepți:

2.1 Copia buletinului / cărții de identitate / pașaportului

Acest document îți este cerut pentru verificarea identității, a faptului că ești o persoană majoră, precum și a informațiilor oferite la crearea contului.

2.2 Copia față / verso a cardului cu care ai depus

În acest fel operatorul verifică dacă metoda de plată utilizată (cardul bancar, în acest caz) îți apartine. Nu este permisă depunerea de fonduri cu cardul altei persoane. Ai grijă să acoperi o parte din numărul cardului, precum și codul de securitate, atunci când trimiți copii către agenția de pariuri.

2.3 Copia unei facturi de utilități / extras de cont bancar

Aici poți furniza orice factură de utilități din ultimele 3 luni (gaz, curent, TV, internet etc.) sau un extras de cont bancar. Pe document trebuie să fie trecut numele tău și adresa la care locuiești. Astfel îți este verificată adresa de domiciliu pe care ai introdus-o la înscriere.

3. Cât de sigură este trimiterea actelor la casele de pariuri online?

După ce ți-am prezentat principalele detalii legate de documentele solicitate de agențiile de pariuri, acum vei afla și cât de sigură este trimiterea acestora. Chiar dacă sunt mulți pariori care se feresc de trimiterea documentelor la casele de pariuri, în prezent sistemele de securitate și tehnologia folosită de astfel de site-uri este foarte ridicată. Prin urmare datele tale sunt în maximă siguranță și nu există niciun risc pentru tine.

Trebuie să te gândești că sunt pariori cu sume importante de bani în cont și n-am auzit până acum ca o agenție de pariuri să “fure” bani din contul bancar sau să folosească în vreun mod datele furnizate.

Atâta timp cât trimiți documentele unde trebuie la casele de pariuri online (pe adrese de e-mail corecte, accesând link-ul corect al agenției etc.) nu trebuie să-ți faci niciun fel de griji în privința securității datelor tale.

Ți-am prezentat cele mai importante aspecte legate de trimiterea documentelor către casele de pariuri online. După cum ai putut citi, această operațiune nu presupune niciun risc, iar procedura de verificare a contului este foarte sigură, atâta timp cât pariezi la agențiile de pariuri legale.

Deschide cont AICI la casa de pariuri preferată de români!

Leave a Comment: