Ce este Paysafecard, de unde poți cumpăra și cum depui cu el bani la casele de pariuri

În ultimii ani casele de pariuri au înregistrat o creștere semnificativă. Totodată au apărut și noi metode de a depune bani la aceste case, precum este Paysafecard.

Click AICI pentru a depune chiar și 20 RON la pariuri online cu Paysafecard!

paysafecard

Ce este Paysafecard și de unde-l putem cumpăra?

Paysafecard este o metodă alternativă de plată online, mai exact este un card preplătit. Poate fi cumpărat sub formă de chitanță, pe care este trecută valoarea și codul PIN aferent. Acesta poate avea următoarele valori: 25 RON, 50 RON, 100 RON și 300 RON.

INFO! Nu este necesar să ai cont bancar deschis, n-are nicio legătură cu vreo bancă, ci doar funcționează precum un card, având în vedere că banii sunt transferați instant în cont.

Acesta poate fi achiziționat din diferite puncte de vânzare precum: benzinării, chioșcuri, Poșta Română sau super / hypermarketuri. Numărul acestor locații este în continuă creștere. În acest moment, în România, există cateva mii de puncte de vânzare care oferă Paysafecard. A fost creată chiar și o aplicație care îți poate spună care este cel mai apropiat punct de vânzare din zona ta.

Cum se folosește un Paysafecard?

Fiecare card are un cod PIN. Nu ca cel obișnuit, ci este un număr format din 16 cifre, care trebuie introdus pe site-ul my.paysafecard.com, iar valoarea cardului va fi introdusă în contul creat pe respectivul site.

Următorul pas este să selectezi pe site-ul unei case de pariuri, la secțiunea “Depunere”, metoda Paysafecard. Ulterior vei fi redirecționat către site-ul amintit mai sus, unde te vei loga în cont și vei realiza transferul, banii fiind virați instant în contul de pariuri / casino / poker.

Se plătește vreo taxa suplimentară?

Nu se plătește vreo taxă suplimentară în momentul în care este cumpărat. Totuși, la unele case de pariuri online se va percepe un comision atunci când se efectuează depunerea. În general acest comision este de 2%, dar la Unibet ajunge până la 5%.

De asemenea, dacă se dorește efectuarea unui transfer din Paysafecard către Skrill, cei din urmă percep un comision de 7% din suma transferată. Prin urmare nu recomand această variantă, deoarece nu este eficientă.

În situația în care nu folosești contul creat pe my.paysafecard.com timp de 12 luni vei fi nevoit să platești o taxă de administrare, care se situeaza în jurul valorii de 10 RON.

Important de reținut

Nu se poate utiliza o sumă parțială din card, ci întreaga valoare va fi transferată către respectivul cont. Mai departe, însă, se poate folosi doar o parte din sumă pentru a alimenta contul de pariuri.

De exemplu, dacă vei cumpăra un Paysafecard de 300 RON, îl vei încărca integral pe mypaysafecard.com, iar ulterior vei putea depune 50 RON la o casă de pariuri, 70 RON la o altă casă de pariuri etc.

Case de pariuri online recomandate care acceptă depuneri prin Paysafecard:

Leave a Comment: