Paysafecard – Ce este și cum folosești un cod?

paysafecard

Dacă te întrebi ce este Paysafecard sau doar cauți un cod sau coduri Paysafe, ai nimerit în locul potrivit!

500 RON Bonus

Oferit de Cea Mai Bună Casă!

Probabil și tu te-ai întrebat ce este paysafecard şi cum îl folosim? Un card paysafe sau un cod paysafe reprezintă o metodă prin care poţi depune bani la top case de pariuri online din România.

 

Prezent în 49 de ţări deocamdată, serviciul s-a dovedit a fi unul foarte eficient şi, poate cel mai important pentru pariuri, tranzacţiile sunt efectuate în siguranţă.

1. Ce este paysafecard?

În primul rând, trebuie să achiziţionezi un cod paysafe corespunzător valorii pe care vrei să o depui.

 

Codul paysafe este o secvenţă numerică de 16 cifre pe care trebuie să o introduci în fereastra de plată atunci când vrei să faci o depunere la top case de pariuri online.

 

Înainte de a cumpăra paysafe cardul, informează-te despre valoarea minimă a depunerii acceptată de casa de pariuri unde vrei să faci depunerea.

 

Asta pentru că sunt operatori care acceptă depunere minima 15 lei, sau alții care acceptă de 50 de lei, astfel că vei fi nevoit în al doilea caz să te reorientezi pentru depozit dacă ai un cod paysafecard 25 lei.

2. Creare cont Paysafecard platforma www.paysafecard.com/ro

În primul rând, trebuie să facem distincție între Paysafecard și PayPal. Cele două platforme sunt diferite și nu trebuie confundate. Acum să vedem ce presupune etapa de creare cont Paysafecard.

 

Să zicem că ai intrat în posesia unui cod paysafe 50 de lei.

 

Pentru a putea depune la casele de pariuri, trebuie să îţi faci un cont pe site-ul www.paysafecard.com/ro.

 

Pentru deschiderea unui cont, va trebui să accesezi meniul înregistrare, situat în partea din dreapta sus a paginii principale.

ce este paysafecard - inregistrare

Odată accesat butonul de înregistrare, vei fi redirecţionat pe o altă pagină, unde va trebui să introduci în primă fază datele personale.

inregistrare platforma paysafe

După ce ai terminat de completat datele personale, în partea de jos a paginii va trebui să treci datele de identificare, respectiv userul şi parola pe care le vei folosi de acum înainte pentru tranzacţiile efectuate cu paysafecard.

 

Totodată, vei alege o întrebare de securitate şi vei oferi un răspuns. Această funcţie este foarte utilă pentru situaţia în care uiţi datele de login sau contul îţi este furat.

 

Presupunând că ai completat toate datele corect, urmează să apeşi butonul „înregistrare”.

 

După ce ţi-ai deschis cont, vei primi pe adresa de email folosită la înregistrare o notificare din partea celor de la paysafecard cu un link pentru validarea contului.

 

Tot ce trebuie să faci este să accesezi linkul primit şi contul este gata!

 

Odată accesată platforma mypaysafe, ai acces la toate serviciile paysafe online disponibile în România.

 

Ai la dispoziţie funcţia interogare sold paysafecard, prin care poţi vedea cu câţi bani ai mai rămas în contul paysafe România, în situaţia în care ai avut un paysafe cod de o valoare mai mare şi ai depus o sumă mai mică la pariuri.

 

Tot în platforma mypaysafe ai acces la funcţia de încărcare a unui card paysafe, prin care poţi să îţi pui banii în contul paysafe online.

3. Cum depui banii folosind paysafecard?

Din meniul principal al casei de pariuri, va trebui să selectezi serviciul de Depunere.

Am ales ca exemplu agenţia Betano România, însă etapele de parcurs sunt identice în cazul oricărei agenţii licenţiate la noi în ţară. Vezi și pagina cont pariuri fara card bancar.

cum se foloseste paysafecard

 

Va trebui să selectezi metoda de depunere paysafecard, ultima din partea din dreapta jos şi penultima din rândul metodelor de depunere.

 

Odată selectată această fereastră, vei introduce valoarea pe care vrei să o depui, iar apoi vei fi redirecţionat pe pagina de login a serviciului mypasafecard online.

 

ce este paysafecard și cum se folosește

 

Aici va trebui să introduci datele de login, iar apoi să apeşi butonul de logare. După ce te-ai logat, îţi va apărea o fereastră unde trebuie să parcurgi procedura de verificare în doi paşi.

 

Trebuie să ştii că această funcţie este o măsură suplimentară de protecţie, pentru că au fost reclamate foarte multe fraude online cu card-ul paysafe.

 

Autentificarea în 2 pași se poate realiza foarte simplu, având la dispoziție două posibilități:

a) Prin scanarea unui cod QR cu aplicația dedicată din Google Play sau App Store

b) Prin inserarea unui cod numeric trimis pe numărul de telefon folosit la înregistrare

 

După ce ai parcurs această etapă a verificării în doi pași, tot ce trebuie să faci este să introduci secvența de 16 cifre care reprezintă codul tău paysafecard, iar după ce introduci ultima cifră, îți va apărea notificarea cu suma disponibilă.

 

În acest moment, dai click pe butonul „plătește”, iar banii vor fi creditați instant în contul de joc.

 

Este foarte important ca, odată cumpărat paysafecardul, să îl folosești cât mai repede. De ce? Codul generat pentru plată poate fi folosit de oricine, pe orice dispozitiv. Astfel, dacă pierzi paysafecardul mai înainte de a încărca banii în contul casei de pariuri sau în contul tău din mypaysafecard, poți pierde acești bani.

 

De aceea, este indicat ca imediat după ce ai cumpărat un paysafecard, să deschizi telefonul și să alimentezi contul, iar mai apoi să arunci chitanța.

4. De unde pot cumpăra paysafecard?

Sunt mai multe modalități prin care poți cumpăra un paysafecard:

4.1 Cumpără paysafecard online

În primul rând, furnizorul de servicii îți pune la dispoziție modalitatea de achiziționare online.

 

Totuși, pentru a putea cumpăra online un paysafecard, trebuie să plătești cu cardul, ceea ce personal mi se pare o pierdere de timp, de vreme ce poți folosi cardul bancar pentru a depune la pariuri.

4.2 Cumpărare din magazine – locații paysafecard

Sunt foarte multe magazine de unde poți să îți cumperi un paysafecard, chiar atunci când mergi la cumpărături.

 

Pe site-ul www.paysafecard.com/ro, ai acces la meniul cumpărare paysafecard. Acolo vei găsi o hartă interactivă.

 

Trebuie să introduci numele localității în care te afli și vei primi instant toate punctele de distribuție de unde găsești paysafecard.

 

harta locatii paysafe

 

4.3 Rețea de distribuție Paysafecard

Sunt multe locații paysafecard  partenere prin care îți poți cumpăra un cod paysafecard.

 

Toate terminalele Zebrapay, Epay, EPin, Paypoint, Kiwi și Euronet vând produse paysafecard.

 

Mai mult, găsești coduri de încărcare paysafe în următoarele locații:

  • În toate magazinele Penny Market
  • În centrele de plăți Un-Doi
  • Pe platforma încarcă.ro
  • La Poșta Română
  • La comercianții care au afișat pe geam sigla partenerilor ZebraPay, Paypoint, Epay etc.

 

Dacă intenționezi să cumperi un paysafecard de la terminalele menționate mai sus, trebuie să introduci mai întâi o adresă de mail validă prin care furnizorul să îți trimită detaliile legate de achiziție.

 

Această etapă suplimentară a fost introdusă acum câțiva ani, tot urmare a fraudelor din ce în ce mai numeroase cu paysafecarduri.

5. Încărcare bani din paysafecard prin aplicație

Aplicația Paysafecard oferă foarte multe facilități, inclusiv aceea de a încărca o sumă de bani direct în cont, scanând codul QR de pe un tichet valid. Scan2Pay este funția prin care tranzacțiile sunt procesate rapid și în siguranță.

 

încărcare paysafecard din aplicație

 

Trebuie să deschizi aplicația, scanezi codul QR de pe bilet și apoi confirmi tranzacția, iar plata se va face instant. Codul QR de pe bilet este plasat în partea de jos, exact ca în imaginea oferită ca exemplu.

 

Cam acestea sunt lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le știi despre una din cele mai folosite metode de depunere. Acum că știi ce este paysafecard și cum îl folosim, îți urez baftă la pariuri. Dacă mai ai nelămuriri, te aștept în secțiunea de comentarii. Succes!

6. Paysafecard 50 lei gratuit

Ocazional, vei vedea pe pagina oficială Paysafecard că sunt promoții active în derulare sau diverse concursuri.

 

În cadrul acestor concursuri poți obține un paysafecard de 10 euro, adică 50 de lei gratuit.

 

Mai mult decât atât, există și unele site-uri care se afiliază cu metoda de plată Paysafecard. La început, pentru a atrage atenția clienților, unele site-uri oferă coduri promoționale de 50 de lei gratuit clienților care fac cel puțin o plată prin această metodă.

 

Participă la concursuri și promoții și ai șansa de a câștiga un cod paysafecard de 50 de lei gratuit, cod pe care îl poți folosi pentru a face orice tranzacție dorești, inclusiv la casele de pariuri sau cazinourile online.