Ce este un pariu gratuit (freebet) si ce case de pariuri il ofera in 2021?

Foarte probabil ai auzit pana acum termenul freebet sau daca nu macar pariu gratuit, asta daca ai navigat in mediul online in comunitati de pariori. Chiar daca la prima vedere pare banal sa explici ce inseamna un pariu gratuit cu siguranta sunt persoane care nu stapanesc termenul in totalitate. Acestora ma voi adresa in articolul de fata si voi veni si cu exemple concrete la fiecare cu modul in care acorda casele de pariuri online aceste pariuri gratuite.

freebet

1. Ce este un freebet sau un pariu gratuit?

O suma de bani pe care o agentie de pariuri o ofera clientilor sai in cadrul unei oferte. In functie de termenii si conditiile promotiei respectivul freebet va trebui utilizat tot o data sau, in cazuri mai rare, poate fi impartit in valori mai mici.

In general atunci cand ai un pariu gratuit in cont vei putea sa bifezi utilizarea lui pe biletul de pariere.

In urma utilizarii unui pariu gratuit vei ramane, in general, cu profitul rezultat daca pariul a fost castigator. Acel profit este creditat, in cele mai multe cazuri, sub forma de bani reali, adica bani care pot fi scosi imediat.

2. Case de pariuri la care vei putea primi pariuri gratuite

Nu exista o regula legata de acordarea acestor pariuri gratuite, asa ca orice agentie de pariuri ti-ar putea oferi la un moment dat un astfel de pariu. Eu ma voi referi in acest articol doar la freebeturile pe care le ofera casele de pariuri online.

2.1 Betano – click aici pentru a deschide cont

In cadrul Misiunilor vei avea posibilitatea de a beneficia de full bet-uri. Avantajul acestor full bet-uri Betano, cum sunt ele denumite la acest operator, este acela ca daca pariul plasat din pariul gratuit va fi castigat in cont iti va fi creditata si miza pariului gratuit, nu doar profitul.

Exemplu de acordare a unui freebet la Betano: plaseaza 3 pariuri pe meciuri din Anglia Premier League si vei primi 20% din totalul mizelor sub forma unui full bet.

2.2 Netbet – click aici pentru a deschide cont

Casa de pariuri Netbet este cea care acorda cele mai multe pariuri gratuite, in special pentru pariorii pe meciuri de fotbal din competitiile de top. La toate promotiile la care se acorda freebet-uri la Netbet este necesara inscrierea la promotie.

Exemplu de acordare a unui freebet la Netbet: se acorda 2 pariuri gratuite de cate 50 lei daca se paria cel putin 5 bilete simple cu mize de cel putin 50 lei pe evenimente cu cote de cel putin 1.60 din anumite competitii fotbalistice de top. Daca pariul plasat folosind freebet-ul va fi castigator in cont va ramane profitul.

2.3 Winmasters  click aici pentru a deschide cont

Acorda constant pariuri live gratuite pentru pariuri pariuri pre-match pe jocuri din Liga 1. La toate promotiile de acest tip este necesara efectuarea prealabila a unei depuneri si scrierea unui cod promotional aferent promotiei respective.

Exemplu de acordare a unui freebet la Winmasters: se acorda un pariu live gratuit de 15 lei pentru a paria pe un anumit meci din Liga 1 daca se depune minim 50 lei utilizand codul specificat pe pagina promotiei si se plaseaza un pariu pre-meci cu o miza de cel putin 50 lei si o cota de minim 1.75 pe evenimentul stabilit de agentie. Daca pariul plasat folosind freebet-ul va fi castigator in cont va ramane profitul.

2.4 Betfair – inregistreaza-te aici

Betfair are o promotie constanta la baschet in cadrul careia acorda pariuri gratuite. De asemenea cu ocazia anumitor meciuri de fotbal mai importante mai acorda free bet-uri, daca se plaseaza anterior un pariu eligibil.

Exemplu de acordare a unui freebet la Betfair: joaca un pariu cu miza minima de 50 RON pe meciul FCSB – Dinamo si vei primi un pariu gratuit combinat in valoare de 25 RON. Daca pariul plasat folosind freebet-ul va fi castigator in cont va ramane profitul.

2.5 Unibet – click aici pentru a deschide cont

In general Unibet acorda pariuri gratuite in cadrul anumitor promotii care presupun optarea pe pagina promotiei respective si indeplinirea unor anumite cerinte (de exemplu plasarea unui pariu care sa respecte cerintele specificate).

Exemplu de acordare a unui freebet la Unibet: se acorda un pariu live gratuit de 30 lei pentru meciuri de la Cupa Mondiala de handbal feminin, daca se paria live minim 120 lei pe un eveniment live care sa aiba cota minima 1.40 de la aceeasi competitie.

Ai in acest articol atat explicatia termenului de free bet (pariu gratuit), cat si case de pariuri legale la care poti free bet-uri si modul in care se acorda acestea. In cazul in care ai neclaritati esti invitatul meu sa le expui in sectiunea de comentarii de mai jos.

Leave a Comment: