Ce înseamnă BTTS la Pariuri?

ce inseamna btts la pariuri

Pariurile pe piața BTTS sunt o modalitate interesantă de a paria, oferind șanse de câștig chiar dacă rezultatul final al meciului nu este cel așteptat, în privința învingătoarei. De aceea, în următoarele rânduri îți voi explica ce înseamnă BTTS la pariuri, cum alegi meciurile pentru acest tip de pariu, dar și care sunt cele mai tari case de pariuri la care poți plasa ponturi bune pe această piață.

Ce înseamnă BTTS la Pariuri?

BTTS este acronimul din limba engleză pentru „Both teams to score”, care în limba limba română se traduce „Ambele echipe să marcheze„.

BTTS este o piață populară mai ales în rândul pariorilor care joacă ponturi pe fotbal. Casele de pariuri online, oferă o rubrică numită „Ambele echipe marchează/înscriu, Ambele marchează (denumirea diferă de la o casă de pariuri online la alta)” și îți oferă posibilitatea de a alege între „Nu” sau „Da”.

Dacă selectezi „Da”, pariezi pe faptul că ambele echipe vor înscrie în meci, în timp ce un „Nu” înseamnă că este posibil ca una sau ambele să nu înscrie. 

ce inseamna btts la pariuri
Deci, dacă plasezi un pariu BTTS Da, în esență, prezici că meciul se va încheia cu un scor de 1-1, 2-1, 2-2, 3-1 sau orice altă combinație în care ambele echipe marchează.
 
Șansele de câștig pentru această piață sunt de 50%, fiind mult mai mari față de piață „Rezultat final” unde șansele de câștig sunt de doar 33%, deoarece există 3 opțiuni din care poți alege 1, 2 sau egal.
 
Dacă îți place să joci câte un pronostic btts. află că noi propunem zilnic ponturi GG!

Tipuri de pariuri BTTS

Există multe tipuri de pariuri pentru piața Both Teams To Score, iar din acest motiv, eu îți voi prezenta, pe scurt, doar pe cele mai populare. 

BTTS Yes sau No

Este cel popular pariu pentru piața BTTS. La casa de pariuri online Fortuna, dacă alegi Da, trebuie să prezici că meciul ales se va încheia cu un scor de 1-1, 2-1, 2-2, 1-2, sau orice alt scor în care ambele echipe marchează.

Dacă alegi Nu, trebuie să alegi un meci de fotbal în care crezi că o echipă nu va reuși să înscrie minim un gol. Exemple de scoruri 1-0, 0-1, 2-0 etc.

BTTS pronostic și Rezultat Final

Piața Ambele echipe marchează și Rezultat final este o combinație între pariul ambele echipe înscriu și pariul pe rezultatul final al meciului de fotbal. 
 
Să luăm câteva exemple pentru meciul Botoșani – Mioveni din oferta Betano:
 
  • Dacă pariezi pe „Mioveni și Da”, înseamnă că te aștepți ca ambele echipe să marcheze și, în final, echipa oaspete să câștige meciul.
  • „Nu și Egal” însemna că cel puțin una dintre echipe nu va marca și meciul se va termina la egalitate.
ce inseamna btts si rezultat final

BTTS și Total goluri: Da sau Nu

La pariuri, piața ambele echipe marchează și Total goluri combină predicția că ambele echipe vor marca cu pariul pe numărul total de goluri marcate în meci. 
 
Iată câteva exemple pentru a ilustra acest tip de pariu din oferta Superbet:
 
  • GG și peste 2.5 goluri: Pariezi că ambele echipe vor marca și că totalul golurilor din meci va fi de cel puțin trei. De exemplu, dacă meciul se termină cu scorul 2-1, pariul este câștigător.
  • GG și sub 3.5 goluri: Pariezi că ambele echipe vor marca și că totalul golurilor din meci nu va depăși trei. Așadar, un scor final de 2-1 ar fi în favoarea ta, dar un scor de 3-1 nu ar fi.
ce inseamna btts si total goluri

Alte tipuri de pariuri pentru piața BTTS

  • Ambele echipe marchează în prima/a doua repriză;
  • Ambele echipe marchează în ambele reprize;
  • Șansă dublă și ambele marchează;
  • Ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri (GG3+);
 
De reținut! Dacă casa de pariuri online are funcția BetBuilder, trebuie să știi că poți combina ambele echipe marchează cu alte piețe precum cornere, cartonașe etc.
 
Pariurile care combină ambele echipe marchează cu alte piețe au cotele mult mai mari față de cele care nu combină piețele!

Pe ce sporturi pot paria Both Teams To Score?

Fotbalul este sportul numărul 1, dacă vrei să pariezi pe ambele echipe marchează, deoarece există multe opțiuni din care poți alege. 
 
Hocheiul este un alt sport unde această piață este viabilă, având în vedere că se joacă pe goluri. Fanii acestui sport, pot paria pe piețe precum: ambele echipe marchează în prima, a doua sau a treia perioadă, ambele echipe înscriu minim 2 goluri etc.
 
Fotbalul Virtual sau E-fotbal oferă piață ambele echipe marchează. Dintre cele 2, eu recomand să alegi E-fotbal, deoarece nu este un sport generat pe calculator ca fotbalul virtual. 
 
Și la futsal(fotbal de sală) poți paria pe ambele echipe marchează, dar este mai greu, deoarece casele de pariuri online au puține meciuri în ofertă sau nu oferă deloc pariuri pe acest sport.
pe ce sporturi pot paria pariuri btts

Cum alegi meciurile de fotbal pentru BTTS?

Mai jos am pregătit o listă cu câteva sfaturi pe care le poți folosi pentru a identifica meciurile în care se așteaptă ca fiecare echipă să înscrie.
 

Analizează statisticile echipei: Verifică statisticile privind golurile marcate și a celor primite în ultimele meciuri, a fiecărei echipe

Ia în considerare forma echipei: Analizează ultimele meciuri ale ambele echipe. Sunt în formă bună, marcând constant goluri? Sau se chinuie să găsească golurile?
 
Verifică meciurile directe: Uită-te peste rezultatele ultimelor întâlnirile, directe, dintre cele două echipe, pentru a vedea dacă au existat meciuri în care ambele au marcat.
 
Accidentări și suspendări: Ia în considerare orice jucători cheie care ar putea fi accidentați sau suspendați. Absența unor atacanți sau fundași de top poate afecta semnificativ capacitatea unei echipe de a marca sau de a preveni golurile.
 
Forma de joc ale echipelor pe teren propriu sau în deplasare: Unele echipe marchează mai mult acasă decât în deplasare și invers. Verifică statisticile celor două echipe pentru meciurile jucate acasă și în deplasare pentru a vedea situația golurilor.
 
Importanța jocului: Ia în considerare importanța meciului. În meciurile cruciale, echipele ar putea fi mai prudente în defensivă, dar ar putea fi, de asemenea, mai motivate să atace. 
 
Meciurile fără miză: Meciuri amicale sau cele care nu mai au nicio miză pentru echipele combatante, reprezintă cea mai bună alegere dacă vrei să pariezi pe piața ambele echipe marchează. De ce? Pentru că meciul nu mai are o relevanță, echipele vor juca mai relaxat.
 
Condițiile meteorologice: Condițiile meteorologice extreme, cum ar fi ploaia sau vântul puternic pot afecta jocul. Echipele din legiile inferioare nu au stadionul și terenul la cele mai înalte standarde, iar din acest motiv jocul lor poate fi afect dacă plouă sau bate vântul.

Case de pariuri online recomandate pentru a plasa pariuri BTTS

Mai jos am pregătit o listă cu top 3 case de pariuri online la care poți plasa pariuri pe piața ambele echipe marchează.
 
Betano este cel mai bun loc pentru a plasa pariuri BTTS. Operatorului oferă unele dintre cele mai bune cote, iar pe deasupra are și o funcție de BetBilder care îți permite să combini piață ambele marchează cu orice tip de pariuri. La Betano, vei găsi pariul BTTS sub denumirea de Ambele echipe înscriu.
 
Superbet are o reputație excelentă printre pariorii români, datorită serviciilor de calitate pe care le oferă. Retragerile sunt rapide, iar pariurile BTTS vin sub diferite forme și combinații. La Superbet BTTS vine sub denumirea de Ambele echipe marchează (GG). Poți citi pe larg despre ce inseamna gg combo la Superbet.
 
La Fortuna poți plasa pariuri BTTS în cote mari cu pariuri fără risc. Aceste bonusuri îți aduc banii înapoi dacă biletul tău este stabilit ca fiind pierzător. Aici găsești pariul sub denumirea de Ambele marchează.