Ce înseamnă „câștigă oricare repriză”

Cu siguranță există foarte mulți pariori care folosesc în cadrul pronosticurilor și pariuri „speciale”, precum cel menționat în titlu: „câștigă oricare repriză”. Totodată sunt și alții care nu cunosc semnificația acestui tip de pariu. Din acest articol vei reuși să afli mai multe despre acest pronostic și unde-l poți întâlni.

ce inseamna ”castiga oricare repriza”

Ce înseamnă pariul „câștigă oricare repriză”?

Acest pronostic se regăsește doar la fotbal și există 2 variante de pariere: 1 sau 2 / echipa X sau echipa Y.

Dacă vrei să pariezi că meciul va fi egal la pauză sau la final atunci ai varianta PsF X – vezi articolul ce înseamnă PsF X.

Concret, dacă vrei să mizezi pe echipa 1, alegi pontul „Câștigă oricare repriză – Echipa 1”.

În această situație, pentru ca pariul tău să fie câștigător trebuie ca Echipa 1 să conducă la pauză sau să câștige cea de-a doua repriză.

Dacă de exemplu, la pauză, scorul este 3-0 pentru echipa 2, iar la final meciul se termina cu 3-1, înseamnă că prima echipă s-a impus cu 1-0 în a doua repriză și astfel pontul tău este unul câștigător.

ATENȚIE! A nu se confunda cu pariul „pauză sau final”. Cu toate că cele 2 pronosticuri seamănă între ele, rezultatul unui meci poate să ofere un pronostic câștigător („câștigă oricare repriză”), iar pentru „pauză sau final” să fie pierzător.

La ce case de pariuri găsești acest pariu și sub ce denumire

Mai jos vei regăsi o listă cu cele mai importante case de pariuri unde vei putea să mizezi folosind acest pronostic și totodată cum se numește pariul, ca să îl găsești mai ușor în ofertă.

Îl găsești în secțiunea „Combo Sau/Sau”, iar pariul se numește „I1 sau II1” (pentru un pariu pe prima echipă), respectiv ”I2 sau II2” (pentru un pariu pe a doua echipă).

Trebuie să ții cont că nu vei regăsi acest pronostic pentru toate meciurile, ci doar pentru competițiile mai importante.

  • BetanoCâștigă oricare repriză

La pariurile pentru categoria „Pauză” vei identifica: „Câștigă oricare repriză” – echipa 1 sau echipa 2.

  • PublicwinGazdele să câștige oricare din reprize

Pentru această casă de pariuri vei găsi pariul sub următoarea formă: ”Gazdele să câștige oricare din reprize” sau ”Oaspeții să câștige oricare din reprize”.

  • UnibetEchipa 1 să câștige cel puțin o repriză

Aici găsești următoarea denumire: „Echipa 1 să câștige cel puțin o repriză”, respectiv „Echipa 2 să câștige cel puțin o repriză”.

  • Get s BetEchipa 1 (CMR1)

Vei întâlni aici pariul în secțiunea „Câștigă minim o repriză” – echipa 1 (CMR1) sau echipa 2 (CMR2).

În cazul în care ai nelămuriri cu privire la acest tip de pronostic, nu ezita să ne lași un comentariu în secțiunea de mai jos și te vom ajuta cu răspunsuri.

Leave a Comment: