Ce sa faci si ce sa nu faci cand joci la pariuri in 2021

Tinand cont de faptul ca majoritatea pariorilor care joaca la agentiile online au un stil de pariat haotic si nu reusesc sa obtina profit consider ca acest articol va fi de mare folos.

ce sa faci si ce sa nu faci cand joci la pariuri

In continuare iti voi prezenta lucrurile pe care trebuie sa le faci si pe care nu trebuie atunci cand joci la casele de pariuri online. Este un articol care se adreseaza in special incepatorilor, dar chiar si pariorii cu ceva experienta pot afla lucruri utile citindu-l.

1. Ce trebuie sa faci

1.1 Sa alegi cea mai buna casa de pariuri sportive online!

Primul pas pe care trebuie sa-l faca orice parior care doreste sa inregistreze profit este sa aleaga casa de pariuri online care i se potriveste cel mai bine. In acest moment nu putem spune ca exista de departe cel mai bun operator de pariuri de pe piata, astfel incat fiecare jucator trebuie sa-si aleaga agentia in functie de preferinte si de stilul de joc.

In alegerea casei de pariuri trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte, in masura in care ele te intereseaza: cotele oferite, oferta de pariuri live si pre-meci, bonusul oferit la depunere, streaming live, interfata si accesibilitatea site-ului etc.

Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da insa este sa ai cont deschis la mai multe agentii de pariuri online, pentru ca astfel vei beneficia de multe avantaje, cum ar fi: vei paria intotdeauna pe cea mai buna cota, vei urmari in direct toate evenimentele sportive si vei profita de toate promotiile oferite.

1.2 Sa stabilesti un buget lunar pentru pariuri si sa-ti propui un obiectiv!

Odata ce ai ales casa/casele de pariuri online la care vei juca urmatorul pas este sa depui bani cu care sa joci. Gestionarea bugetului este foarte importanta in pariuri, astfel ca sfatul meu este sa aloci un buget special pentru acest joc, fara sa intri in banii pentru cheltuielile strict necesare (chirie, intretinere, facultate, mancare etc.). Recomand pentru pariuri maxim 10% din bugetul lunar, insa in functie de cheltuielile fiecaruia acest procent poate varia.

De asemenea, la fel de important este sa-ti stabilesti un obiectiv, un target pe care sa-l atingi. Cei mai multi dintre pariori joaca fara a avea un scop si de obicei asta duce la pierderea bugetului, deoarece nu stiu cand sa se opreasca din jucat.

Sfatul meu este sa-ti setezi un target zilnic, saptamanal sau lunar, care, odata atins, sa te faca sa te opresti din pariat si sa retragi sumele de bani castigate. Pariurile sportive sunt un joc complex, astfel ca trebuie sa-ti propui un obiectiv realist si sa nu fii lacom.

Vrei un buget mai mare pentru pariuri? Da click AICI si fa prima depunere la casa de pariuri recomandata!

1.3 Sa pariezi mereu informat!

Un aspect foarte important in pariuri este reprezentat de analiza si informarea asupra evenimentelor pe care se pariaza. In Romania majoritatea pariorilor dedica foarte putin timp acestui lucru si tocmai de aceea multi dintre ei nu reusesc sa castige.

Axeaza-te pe un sport la care te pricepi cel mai bine sau doar pe cateva campionate/echipe, invata cum sa analizezi corect un eveniment si vei vedea ca, pe termen lung, vei avea numai de castigat. Trebuie sa privesti pariurile drept o investitie, nu ca pe un joc de noroc. Cu cat dedici mai mult timp analizei si informarii, cu atat cresc sansele tale de a castiga.

2. Ce nu trebuie sa faci

2.1 Sa nu joci niciodata la recuperare!

Scriam mai sus despre impunerea de obiective. Este evident faptul ca nu intotdeauna aceste obiective vor putea fi atinse, insa diferenta dintre un parior incepator si unul profesionist se face tocmai in aceste momente mai dificile.

In cele mai multe cazuri in astfel de situatii, in care pariurile nu merg in directia potrivita, pariorii incep sa creasca mizele. Fac acest lucru in speranta ca vor recupera pierderile, insa intr-un final ajung sa piarda si mai mult sau chiar sa piarda bugetul intreg.

Sfatul meu este sa nu joci niciodata la recuperare!

Atunci cand treci printr-o perioada mai slaba cel mai indicat este sa iei o pauza, sa analizezi motivele pentru care rezultatele n-au fost cele asteptate si sa revii in joc mai bine informat. Fiecare parior trece prin perioade mai bune si mai slabe, insa pe termen lung rabdarea, informarea si stapanirea emotiilor face diferenta intre pierderi si castiguri.

2.2 Sa nu pariezi numai pe favoriti sau pe cele mai mici cote!

Exista acest trend printre pariorii din Romania de a alege numai favoritii sau numai cotele mai mici, considerate a fi mai sigure. Este o greseala mare, deoarece in mai toate sporturile lucrurile s-au echilibrat in ultimii ani, astfel ca nu mai exista diferente atat de mari intre echipe si sportivi. Aici intervine analiza de care vorbeam mai sus.

Pe favoriti poate paria orice incepator, insa in urma informarii si analizei vei putea ajunge la ponturi pariuri mult mai bune, cu sanse mai mari de reusita. Tine minte faptul ca nu intotdeauna cotele reprezinta sansa reala de reusita a unui pronostic. O cota mai mica nu-ti ofera mai multa siguranta, de aceea cotele nu trebuie sa reprezinte un factor de alegere al pariurilor.

2.3 Sa nu pariezi pe echipa favorita si sa nu te implici emotional!

Cum toti pariorii au o echipa sau un jucator preferat este greu sa nu te implici emotional in astfel de meciuri. In pariuri insa trebuie sa ramai mereu calculat si sa iei deciziile potrivite, astfel ca sfatul meu este sa nu pariezi pe meciurile care implica echipa sau jucatorul favorit. In astfel de situatii nu vei mai gandi logic si vor interveni in joc emotiile, ceea ce de cele mai multe ori duce pariuri pierzatoare.

Unde pariaza cei mai multi romani? Da click AICI si afla chiar acum!

Ti-am prezentat cele mai importante sfaturi atunci cand joci la pariurile sportive online. Pentru a fi un parior de succes si a reusi sa ai profit trebuie sa tii cont de cele prezentate anterior, sa fii mereu calm, informat si sa iei deciziile “la rece”, fara sa te implici emotional. Fara a respecta un set de reguli nu vei avea nicio sansa impotriva caselor de pariuri.

Leave a Comment: