Ce trebuie să faci pentru a avea mai multe bilete câștigate la pariuri în 2021

Cred că este suficient de clar faptul că majoritatea pariorilor pierd. Acesta este și modul în care casele de pariuri continuă să existe, ba chiar mai mult, apar pe piață din ce-n ce mai mulți operatori.

Ce să faci ca să câștigi mai multe bilete la pariuri

Chiar dacă, probabil, ai și bilete câștigate, atunci când tragi linie la final (dacă o faci) foarte probabil vei fi pe minus mare. În cele ce urmează-ți voi prezenta câteva sfaturi pentru a-ți mări considerabil șansele de câștig la pariurile sportive și pentru a avea cât mai multe bilete câștigate.

Pariază AICI la cea mai bună casă de pariuri din România!

1. Axează-te pe un singur sport și chiar pe câteva campionate sau echipe

Majoritatea pariorilor din România joacă bilete combinate pe care plasează ponturi pariuri din mai multe sporturi, in special în zilele-n care oferta nu este foarte bogată. Cum nici în viața reală nici un om nu poate fi bun la toate, așa și-n pariuri trebuie să te concentrezi pe un singur sport, la care te pricepi cel mai bine.

Dacă-ți vei “distrage” atenția cu fel și fel de evenimente sportive fii sigur că nu vei avea decât de pierdut. Pariorii profesioniști se axează doar pe câteva campionate sau echipe/jucători, pe care-i urmăresc cu atenție. Astfel le este mult mai ușor să anticipeze care ar putea fi desfășurarea unui eveniment și să aleagă ponturi bune. O idee bună ar fi să te axezi pe campionatele sau echipele pe care le urmărești cel mai des. Dacă vizionezi meciuri îți vei face o idee clară despre stilul de joc adoptat de fiecare formație.

2. Învață să analizezi corect un eveniment sportiv

Analiza joacă un rol esențial în pariuri sportive și fără o informare corectă asupra evenimentelor sportive pe care pariezi te asigur că n-ai nicio șansă împotriva agenției și vei continua să pierzi. Deoarece fotbalul este cel mai popular sport printre pariorii din România îți voi prezenta mai jos câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când analizezi un meci de fotbal, dar pe site vei găsi articole detaliate și despre alte sporturi, precum tenis sau baschet.

  • Forma de moment a echipelor – joacă un rol important în alegerea unui pronostic, deoarece toate echipele, indiferent de valoarea lor, pot trece prin forme de moment mai bune sau mai slabe. Este evident că o echipă care are 5 înfrângeri la rând poate obține victoria în al șaselea joc, dar de obicei continuarea seriei este mai probabilă.
  • Problemele de lot – un aspect pe care nu mulți pariori îl iau în considerare este legat de jucătorii indisponibili. Este foarte important să cunoști problemele de lot ale ambelor echipe, deoarece fiecare formație are-n componență jucători importanți, fără de care rezultatele vor avea de suferit. Acest lucru necesită timp pentru a căuta informații, însă pe termen lung fii sigur că vei avea mai multe pariuri câștigate.
  • Miza meciului și motivația echipelor – trebuie să ții cont de motivația echipelor, mai ales pe final de sezon, în cupe sau în competițiile europene. De exemplu, pe final de sezon vor fi multe echipe care nu mai au niciun obiectiv, iar calitatea jocului ar putea avea de suferit. De asemenea, echipele mai puternice nu acordă mare atenție cupelor interne, folosind formule de joc experimentale. În general astfel de meciuri sunt de evitat. Uneori se pot găsi pariuri valoroase, dacă meciul are miză doar pentru una dintre echipe.

Dă click AICI pentru a obține un pariu fără risc de până la 500 RON!

Alte aspecte importante pe care trebuie să le iei în calcul la fotbal ar fi: condițiile meteorologice (pe un teren inundat sau înghețat nu se poate practica un fotbal de calitate, iar rezultatele pot fi surprinzătoare), derby-urile locale (sunt în general de evitat, deoarece în joc intervin orgolii și pot apărea surprize), schimbarea antrenorului (aduce-n general o motivație-n plus jucătorilor și-n multe cazuri tehnicienii înregistrează rezultate bune la debut).

3. Evită pariurile care țin exclusiv de noroc

Oferta caselor de pariuri online este foarte bogată și, deși acesta este un avantaj, pentru unii pariori se poate dovedi o capcană, deoarece sunt atrași de fel și fel de pronosticuri care însă pe termen lung nu sunt profitabile. Astfel, sfatul meu este să eviți pariurile care țin exclusiv de noroc, cum ar fi “Primul corner în meci”, “Cine are lovitura de start” etc. Astfel de evenimente nu pot fi analizate.

Te-ar putea interesa și: Cate cornere se dau intr-un meci de fotbal?

Un parior profesionist țintește să elimine norocul din ecuație, pentru că-n final să râmănă doar inspirația și analiza. Bazează-te pe pariurile clasice, care implică rezultatul final, golurile, cornerele și estimează mereu șansele reale de reușită ale selecțiilor tale.

4. Alege pronosticuri pentru care primești cote valoroase

Cotele joacă un rol important în pariuri, deoarece pe baza lor ne calculăm câștigul. Deși majoritatea pariorilor sunt tentați să mizeze pe cele mai mici cote, considerându-le mai sigure, acesta nu este un criteriu bun de selecție. Sfatul meu este să te bazezi pe informațiile și pe analiza făcută și să mizezi pe pariuri valoroase, a căror șansă reală de reușită este mai mare decât cota oferită de casele de pariuri.

Nu te speria de valoarea cotelor. Consideră-le doar niște numere cu care-ți calculezi câștigul, deoarece de multe ori se întâmplă ca acestea să nu reflecte șansa reală de reușită a unui pariu.

5. Pariază bilete cu mai puține evenimente

În pariuri mirajul unui câștig mare este la tot pasul. Aceasta este și strategia pe care se bazează casele de pariuri, unele oferind chiar și bonusuri pentru pariurile multiple. Trebuie să fii conștient de faptul că șansele de reușită avute de biletul zilei scad direct proporțional cu numărul de evenimente de pe acesta. De aceea sfatul meu este să reduci numărul de pronosticuri și să începi să joci bilete cu șansă mai mare de reușită, un bilet pauza final are sanse infime sa iasa. Chiar dacă eventualul câștig este mai mic vei vedea că pe termen lung vei avea numai de câștigat.

Înregistrează-te ACUM la una dintre cele mai mari case de pariuri din lume!

Ți-am prezentat cele mai importante sfaturi pentru pariuri, pe care dacă le vei respecta nu numai că-ți vei crește considerabil șansele de câștig, dar vei avea mai multe bilete câștigate. Fii mereu realist, țintește un profit pe termen lung și dedică timp analizei și informării asupra evenimentelor pe care pariezi.

Leave a Comment: