Ce trebuie să NU faci pentru a câștiga mai des biletul zilei la pariuri (2021)

În acest articol o să-ți prezint ce trebuie să nu faci pentru a câștiga mai des la biletul zilei la pariuri. Din start îți recomand să nu pariezi la agențiile stradale. Dacă joci biletul zilei la acestea o să ai un câștig mai mic din cauza taxei de 5% din miza biletului. Luăm în calcul un bilet cu miza de 500 RON și o cotă totală de 3 o să ai un câștig mai mic cu 71 RON.

ce să nu faci pentru a câștiga biletul zilei

Nu paria multe evenimente pe biletul zilei chiar dacă o să fii atras de câștigul foarte mare, pe care de obicei îl regăsești la persoanele care joacă la agențiile stradale bilete cu câte 20 de pronosticuri. Este foarte greu ca aceste bilete să fie câștigătoare și, în plus, este posibil ca profitul obținut să nu acopere pierderile anterioare.  Chiar dacă sunt persoane care joacă bilete single sau 1-2 evenimente pe bilet este recomandat să nu joci mai mult de 5 evenimente pe bilet pentru a păstra o șansă reală de reușită a acestuia.

Nu te grăbi și încearcă să eviți să pariezi în zilele în care oferta de pariere este slabă. Nu este obligatoriu să pariezi în fiecare zi! Dacă o vei face vei risca să pariezi pe anumite echipe pe care nu le cunoști. Cel mai probabil nici n-o să găsești prea multe informații utile despre acele meciuri și o să pariezi doar urmărind datele statistice.

Nu paria orbește ponturile recomandate de anumiți tipseri de pe site-urile de pariuri sportive, chiar dacă au un procentaj foarte mare de reușită. Acest bilanț bun nu înseamnă că oferă doar ponturi pariuri câștigătoare și n-o să aibă un rezultat slab tocmai când te-ai decis să joci și tu pronosticul recomandat de el.  Este bine să te inspiri din ponturile oferite, să vezi și alte păreri la evenimentul analizat de tine, dar îți recomand să mergi pe mâna ta.

Încearcă să eviți cât de mult poți aceste lucruri și cu siguranță șansele tale să câștigi biletul zilei la pariuri vor fi mai mari.

Joacă AICI biletul zilei la casa de pariuri preferată de români!

Leave a Comment: