Cea mai bună strategie la pariuri – TOP 3 Strategii pariuri

În acest articol îți voi prezenta TOP 3 Strategii pariuri și îți voi spune care e cea mai bună schemă de joc la pariuri în opinia mea. Citește în continuare dacă vrei să afli cum poți face bani cu astfel de strategii.

strategii pentru biletul zilei

Strategiile de pariere sunt destul de variate. De cele mai cunoscute strategii a auzit toată lumea. Acestea ar fi Martingale, Fibonacci, Easy money, Paroli. Toate au avantaje, dar și dezavantaje.

Încă din start vreau să-ți spun că este foarte important în pariuri să începi cu un buget clar stabilit și pe care să ți-l permiți.

Multi pariori joaca haotic si atunci cand trag linie la finalul unei perioade lungi se afla pe minus si intra la categoria ”donatorilor” catre casele de pariuri.

Sunt altii insa, mai calculati, care isi fac strategii, fie bazate pe probabilitati si statistica, fie bazate pe sume fixe investite in pariuri.

Cele mai bune 3 Strategii Pariuri

1. Strategii Pariuri bazate pe șirul Fibonacci

Prima strategie pe care pe care ți-o prezint are la bază șirul Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc). Ca să înțelegi mai bine, șirul lui Fibonacci începe cu numărul 1, iar următorul număr din șir este suma precedentelor 2 numere.

Pentru a avea succes cu această strategie începi cu o miză de o unitate și dacă ai un bilet necâștigător vei creste miza progresiv, conform șirului, iar când vei câștiga un bilet o vei lua de la capăt. La această strategie trebuie să pariezi pe cote mari; nu-ți recomand să joci pe cote mai mici de 3.

Mai jos găsești un tabel cu un exemplu aplicat pe șirul Fibonacci începând cu miza de 20 RON, iar cota biletului este 3.

strategii pariuri - fibonacci

2. Strategia Martingale

Strategia Martingale se bazează pe dublarea mizei după un bilet pierdut. Astfel în urma unui bilet câștigat după o serie de bilete pierdute vei recupera investiția și vei obține și profit. De aceea trebuie să te bazezi pe o sumă mai mare, deoarece nu poți ști când vei prinde primul bilet câștigător.

Este recomandat să-ți propui de la început un număr maxim de pași pe care să-i joci pentru a-ți atinge obiectivul propus. De obicei se pariază pe cote mari, iar mai jos o să-ți prezint un exemplu cu o cotă de 2, plecând de la o mizaăde 20 RON.

Martingale strategii pariuri

3. Strategia D'Alembert

Principiul de aplicare a acestei strategii este foarte simplu. Dacă pariul este pierdut vei crește miza cu o unitate, iar dacă biletul este câștigat vei scădea miza cu o unitate. Valoarea unității o alegi singur.

Mai jos găsești un exemplu cu principiul de funcționare a acestei strategii. Am ales 20 RON valoarea unei unități și 3 cota biletului.

strategia la pariuri D'Alembert

În final trebuie să ții cont că, indiferent de ce metode de facut bani se pliază pe profilul tău de parior (poate îți place să joci doar un pont pe zi), trebuie să ai răbdare pentru a obține profit din biletul zilei.

Cea mai bună Strategie la Pariuri Sportive

Cea mai bună strategie la pariuri

Recomandarea mea este să testezi o strategie și să vezi dacă este viabilă și pentru tine. Dacă ai văzut pe un site o persoană că a avut succes cu mai multe strategii pariuri nu înseamnă că automat vei avea și tu același succes. Pot să fie pentru tine falimentare.

Un alt sfat pe care ți-l dau e ca înainte să utilizezi o strategie cu mize mai mari este necesar s-o testezi și tu, dar nu doar pe hârtie, ci pe bani reali, cu mize mai mici sau alegând dintre cele mai bune bonusuri la case de pariuri online astfel încât să nu riști să pierzi foarte mult din banii tăi.

Personal cea mai bună strategie de pariere consider că este Fibonacci. Așa cum ți-am arătat, ea presupune prinderea unei cote de 3 (formată din mai multe evenimente, nu trebuie să prinzi neapărat un superpont în cotă 3+). La fiecare cotă de 3 prinsă facem profit. Miza pariului este calculată ca sumă a precedentelor 2 mize pierdute.

De exemplu, dacă începi cu 10 RON șirul mizelor ar fi 10-10-20-30-50-80-130-210 etc. Din 8 încercări ar trebui să prinzi măcar o dată o cotă de 3, caz în care o iei de la capăt. Ideea la această strategie este s-ai răbdare, să nu joci 3-4 bilete într-o zi. Dacă analizezi cu atenție oferta de pariere cred că se găsește zilnic sau chiar și la 2 zile o cotă de 3 cu șanse mari de reușită.

Chiar și aplicând șirul lui Fibonacci, este destul de riscant. Eu prefer să joc miza fixă pe o cotă de minim 3. Dacă prind un bilet din 3 atunci fac profit. În cazul în care într-o lună (30 de bilete) am prins 10 fac profit ușor, iar dacă ajung la 13-14 bilete câștigate deja profitul este unul acceptabil. La finalul fiecărei luni recalculez miza astfel încât să nu pariez mai mult de 5% din bancă pe pariu.

Dacă are de gând cineva să aplice această strategie pe care o utilizez acum sfatul meu este să deschidă cont la această casă de pariuri.

Nu știu dacă este chiar o strategie sau un management al banilor, dar personal consider că este cea mai bună variantă pentru a face profit din ponturi pariuri.

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply