Strategii pariuri sportive – Cea mai bună strategie

cele mai bune strategii de pariere

În acest articol îți voi prezenta TOP 4 Strategii pariuri și îți voi spune care e cea mai bună strategie la pariuri, în opinia mea. Citește în continuare dacă vrei să afli cum poți face bani cu astfel de strategii!

500 RON Bonus

Oferit de Cea Mai Bună Casă!

Încă din start vreau să-ți spun că este foarte important în pariuri să începi cu un buget clar stabilit și pe care să ți-l permiți.

 

Multi pariori joacă haotic și atunci când trag linie la finalul unei perioade lungi se află pe minus și intră la categoria ”donatorilor” către case de pariuri.

 

Sunt alții însă, mai calculați, care își fac strategii, fie bazate pe probabilități și statistică, fie bazate pe sume fixe investite în pariuri.

1. Strategii pariuri sportive bazate pe șirul Fibonacci

Prima strategie de pariuri pe care pe care ți-o prezint are la bază șirul Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc).

 

Ca să înțelegi mai bine, șirul lui Fibonacci începe cu numărul 1, iar următorul număr din șir este suma precedentelor 2 numere.

 

Pentru a avea succes cu această strategie începi cu o miză de o unitate și dacă ai un bilet necâștigător vei creste miza progresiv, conform șirului, iar când vei câștiga un bilet o vei lua de la capăt. 

 

Mai jos găsești un tabel cu un exemplu aplicat pe șirul Fibonacci începând cu miza de 20 RON, iar cota biletului este 3.

 

strategii pariuri - fibonacci

 

La această strategie trebuie să pariezi pe biletul zilei cota mare; nu-ți recomand să joci pe cote mai mici de 3.

2. Strategie de pariuri Martingale

Strategia Martingale la pariuri se bazează pe dublarea mizei după un bilet pierdut. Astfel, în urma unui bilet câștigat după o serie de bilete pierdute vei recupera investiția și vei obține și profit.

 

De aceea trebuie să te bazezi pe o sumă mai mare, deoarece nu poți ști când vei prinde primul bilet câștigător.

 

Este recomandat să-ți propui de la început un număr maxim de pași pe care să-i joci pentru a-ți atinge obiectivul propus. De obicei se pariază pe cote mari, iar mai jos o să-ți prezint un exemplu cu o cotă de 2, plecând de la o miză de 20 RON.

 

Martingale strategii pariuri

 

Dacă nu știi pe ce să joci această strategie de cota 2, îți recomand să vezi biletul zilei cota 2 propus de specialistul nostru!

3. Strategii de pariere D'Alembert

Principiul de aplicare a acestei strategii este foarte simplu. Dacă pariul este pierdut vei crește miza cu o unitate, iar dacă biletul este câștigat vei scădea miza cu o unitate.

 

Valoarea unității o alegi singur. Precizez că ar trebui avută o bancă de cel puțin 20 de ori mai mare decât miza inițială. Asta înseamnă că dacă vrei să începi cu 10 lei, ar trebui să ai cel puțin 200 lei în cont. Cota fiecărui bilet trebuie să fie în jurul valorii de 2.

 

Mai jos găsești un exemplu cu principiul de funcționare a acestei strategii. Am ales 20 RON valoarea unei unități și 3 cota biletului.

 

strategia la pariuri D'Alembert

 

În final trebuie să ții cont că, indiferent de ce metode de făcut bani se pliază pe profilul tău de parior, poate îți place să joci doar un pont pe zi, pontul zilei, trebuie să ai și răbdare pentru a obține profit.

4. Metoda de pariere Labouchere

Principiul strategiei Labouchere este foarte simplu. Pariorul formează un șir de numere cuprins între 1 și 9. Miza jucată pe primul pariu este suma dintre primul și ultimul număr din șir.

 

În cazul în care pariul este câștigat atunci se vor elimina cele 2 numere din șir. Dacă pariul este pierdut atunci miza respectivă va fi trecută ca ultimul număr din șir. Mai departe se continuă în același mod. Al doilea pariu va avea o miză egală cu suma dintre primul și ultimul număr din șir.

 

În momentul în care termini toate numerele din șir, profitul total obținut va fi egal cu suma tuturor cifrelor din șirul inițial. Acest lucru se va întâmpla dacă biletele vor avea cota 2.

 

Exemplu:

Presupunem ca avem următorul șir de numere: 2, 4, 5, 7, 9. Prin urmare profitul propus este de 27 unități. Pariurile presupunem că vor fi jucate pe cote de 2 și avem:

  • Pariu 1: Miza 11u (2+9) – câștigat – șirul nou 4, 5, 7.
  • Pariu 2: Miza 11u (4+7) – pierdut – șirul nou 4, 5, 7, 11.
  • Pariu 3: Miza 15u (4+11) – pierdut – șirul nou 4, 5, 7, 11, 15.
  • Pariu 4: Miza 19u (4+15) – câștigat – șirul nou 5, 7, 11.
  • Pariu 5: Miza 16u (5+11) – câștigat – șirul nou 7.
  • Pariu 6: Miza 7u – câștigat – șir încheiat.

 

O unitate poate avea orice valoare dorești, în funcție de banca avută la dispoziție.

 

Un inconvenient al acestei strategii de pariere Labouchere este acela că pe măsură ce avansăm și terminam șirul mai târziu mizele vor crește și astfel vom avea nevoie de un buget mai mare.

 

Totuși, strategia este una bună pentru a disciplina un parior. Atenție și la numerele din șir deoarece cu cât sunt mai multe si mai mari, cu atât vei avea nevoie de mai multe ponturi câștigătoare pentru a-l termina.

5. Cea mai bună strategie la pariuri sportive

Recomandarea mea este să testezi o strategie și să vezi dacă este viabilă și pentru tine. Dacă ai văzut pe un site o persoană că a avut succes cu mai multe strategii pariuri nu înseamnă că automat vei avea și tu același succes. Pot să fie pentru tine falimentare.

 

Un alt sfat pe care ți-l dau e ca înainte să utilizezi o strategie cu mize mai mari este necesar s-o testezi și tu, dar nu doar pe hârtie, ci pe bani reali, cu mize mai mici.

 

Personal cea mai bună strategie de pariere consider că este Fibonacci. Așa cum ți-am arătat, ea presupune prinderea unei cote de 3. La fiecare bilet cota 3 câștigător facem profit. Miza pariului este calculată ca sumă a precedentelor 2 mize pierdute.

 

Chiar și aplicând șirul lui Fibonacci, este destul de riscant. Eu prefer să joc miza fixă pe o cotă de minim 3. Dacă prind un bilet din 3 atunci fac profit. În cazul în care într-o lună (30 de bilete) am prins 10 fac profit ușor, iar dacă ajung la 13-14 bilete câștigate deja profitul este unul acceptabil. La finalul fiecărei luni recalculez miza astfel încât să nu pariez mai mult de 5% din bancă pe pariu.

 

Nu știu dacă este chiar o strategie de pariere sau o chestie ce ține de managementul banilor, dar personal consider că este cea mai bună variantă pentru a face profit din ponturi la pariuri sportive.

Dacă vrei să afli mai multe despre cele mai bune strategii de pariere, îți recomand să urmărești materialul video prezentat mai sus, care tratează cele mai bune 3 metode de pariere!