Cea mai bună strategie pentru a câștiga la pariuri sportive în 2021

În acest articol îți voi prezenta cea mai bună strategie la pariuri. Vrei să afli cum ai putea să câștigi constant la pariuri? Atunci citește în continuare.

Cea mai bună strategie la pariuri

Strategiile de pariere sunt destul de variate. De cele mai cunoscute strategii a auzit toată lumea. Acestea ar fi Martingale, Fibonacci, Easy money, Paroli. Toate au avantaje, dar și dezavantaje.

De aceea recomandarea mea este să testezi o strategie și să vezi dacă este viabilă și pentru tine. Dacă ai văzut pe un site o persoană că a avut succes cu o strategie nu înseamnă că automat vei avea și tu același succes. Poate să fie pentru tine falimentară.

De aceea îți recomand ca înainte să utilizezi o strategie cu mize mai mari este necesar s-o testezi și tu, dar nu doar pe hârtie, ci pe bani reali, cu mize mai mici sau alegând dintre cele mai bune bonusuri la pariuri online astfel încât să nu riști să pierzi foarte mult din banii tăi.

Personal cea mai bună strategie de pariere consider că este Fibonacci. Această presupune prinderea unei cote de 3 (formată chiar și din mai multe evenimente, nu trebuie să prinzi neapărat un superpont în cotă 3+). La fiecare cotă de 3 prinsă facem profit. Miza pariului este calculată ca sumă a precedentelor 2 mize pierdute.

De exemplu, dacă începi cu 10 RON șirul mizelor ar fi 10-10-20-30-50-80-130-210 etc. Din 8 încercări ar trebui să prinzi măcar o dată o cotă de 3, caz în care o iei de la capăt. Ideea la această strategie este s-ai răbdare, să nu joci 3-4 bilete într-o zi. Dacă analizezi cu atenție oferta de pariere cred că se găsește zilnic sau chiar și la 2 zile o cotă de 3 cu șanse mari de reușită.

Chiar și aplicând șirul lui Fibonacci este destul de riscant. Eu prefer să joc miza fixă pe o cotă de minim 3. Dacă prind un bilet din 3 atunci fac profit. În cazul în care într-o lună (30 de bilete) am prins 10 fac profit ușor, iar dacă ajung la 13-14 bilete câștigate deja profitul este unul acceptabil. La finalul fiecărei luni recalculez miza astfel încât să nu pariez mai mult de 5% din bancă pe pariu.

Dacă are de gând cineva să aplice această strategie pe care o utilizez acum sfatul meu este să deschidă cont la această casă de pariuri.

Nu știu dacă este chiar o strategie sau un management al banilor, dar personal consider că este cea mai bună variantă pentru a face profit din ponturi pariuri. Poate ne spui și tu cum reușești să câștigi constant la acest joc de noroc!

Descoperă AICI agențiile de pariuri preferată de pariorii din România!

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply