Caută
Close this search box.

Cel mai mare Castig la Pariuri Sportive

cel mai mare castig la pariuri

Cel mai mare castig la pariuri din Romania este de ordinul milioanelor de EURO. Există mai multe bilete câștigătoare care au intrat în istoria pariurilor sportive din România, iar despre ele vom discuta mai jos.

500 RON Bonus

Oferit de Cea Mai Bună Casă!

În lumea de pariuri online Romania, fiecare bilet câștigător este o poveste de succes. De la mici câștiguri care îți pot aduce un zâmbet pe buze, până la sume impresionante care schimbă vieți, pariurile au un loc special în inimile și buzunarele românilor pasionați de sport și noroc.

Dar cum se obțin cele mai mari câștiguri la pariuri? În următoarele rânduri, o să îți prezint câteva dintre cele mai mari câștiguri la pariuri din România, dar și modul prin care le poți obține și tu, dacă ai puțin noroc.

Cel mai Mare Câștig la Pariuri Sportive

În istoria pariurilor din România, au existat câștiguri incredibile care au ajuns să devină subiecte de discuție în comunitatea pariorilor. Cele mai mari câștiguri la pariuri online din România se învârt, de obicei, în jurul sutelor de mii de euro, dar există și câțiva „norocoși” care au depășit bariera de un milion de euro.
 
De exemplu, un parior din Ploiești a reușit să câștige incredibila sumă de 955.000 de euro la Superbet, investind doar 100 de lei. Biletul conținea 28 de meciuri, iar jucătorul Superbet a decis să-l plaseze de 50 de ori, cu miza de 2 lei per bilet. 

Cum pot obține câștiguri mari la pariuri?

Ei bine pentru a obține și tu, astfel de câștiguri, ai nevoie de o strategie de pariere, o intuiție bună, o analiză amănunțită a evenimentelor pe care urmează să pariezi, iar, în ultimul rând, o să ai nevoie și de noroc.
 
Să știi că pentru a obține câștiguri mari la pariuri nu trebuie să joci sume amețitoare de bani. În realitate, cele mai mari câștiguri la pariuri din România, au fost obținute cu bilete plasate în sume de maxim câteva sute de lei, dar în cote mari. Un astfel de exemplu este pariorul de mai sus, care a câștigat 955.000 de euro cu doar 100 de lei jucați.
 
Un alt factor de care poate depinde câștigarea unor sume uriașe la pariuri este casa de pariuri online la care joci.
 
Cele mai bune case de pariuri online oferă bonusuri la prima depunere, pariuri gratuite sau pariuri fără risc, care îți pot crește șansele de a obține câștiguri mari. De exemplu, Fortuna oferă regulat pariuri fără risc, care îți permit să joci bilete în cote foarte mari, fără a exista riscul ca tu să îți pierzi bani pariați.
 
Multiplicatorul de cotă sau „Bonus Dublu” cum este cunoscut între pariori, este o altă funcție de care trebuie să ții cont, mai ales dacă joci bilete cu multe evenimente, deoarece îți poate multiplica eventualul câștig. La Superbet, această funcție îți poate mări un câștig cu un procent de până 150%, dacă joci un bilet cu 25 de evenimente. Multiplicatorul de cotă apare când joci minim 6 evenimente, în cota de 1.25, fiecare, și tot crește cu fiecare selecție adăugată pe bilet.

Alte recomandări pentru pariori 

Există mai multe sfaturi pentru pariori de care ar trebui să ții cont. 

  • Dacă nu optezi pentru biletele cu „Bonus Dublu”, ar fi indicat să cauți casele de pariuri care oferă cele mai mari cote pentru evenimentele pe care vrei să pariezi. În acest moment, casa de pariuri online Betano este cea mai bună, din piață, atunci când vine vorba de valoarea cotelor.
  • Analizează evenimentele pe care urmează să pariezi. Înainte de a plasa un pariu, cercetează echipele, jucătorii accidentați, forma recentă și alte statistici relevante. Făcând acest lucru poți lua decizi mai bune, care pot face diferența dintre un bilet câștigător și unul pierdut. 
  • Joacă bilete în cote mari și cu sume mici, dacă îți dorești să câștigi mult, dar nu exagera, deoarere vorbim de pariuri sportive unde câștigul nu este garantat.

Cel mai mare câștig la pariuri Betano

Un parior curajos de la Betano a reușit să obțină un câștig uriaș de 2,64 milioane de lei (528.000 de euro), plasând un bilet multiplu pe 8 meciuri de fotbal. Miza a fost de 22.222 de lei, iar cota totală a biletului a fost de 118!
 
Câștigătorul a ales din oferta Betano, pariuri pe piețele rezultat final, ambele marchează și șansă dublă + total goluri. Meciurile nu au fost lipsite de emoții, multe dintre au fost câștigate la limită, fie cu ajutorul arbitrajului video(VAR), fie cu goluri marcate în prelungiri.
cel mai mare castig betano

Printre meciurile alese de pariorul nostru sau regăsit partide din România, Premier League, La Liga, Serie A, Cupa Elveției, Cupa Germaniei și Cupa Italiei.

Cel mai mare câștig la pariuri Fortuna

Începutul anului 2023 a adus cel mai mare câștig la pariuri din România. Un parior din Horezu, județul Vâlcea, a câștigat 2 milioane de euro la Fortuna!
cel mai mare castig fortuna pariuri
În dată 28 decembrie 2022, acesta a intrat într-o agenție Fortuna și a plasat mai multe bilete cu miza minimă de 1 leu. Biletele conțineau 30 de evenimente pe pronosticuri din fotbal, baschet și volei.
 
Meciurile nu au fost lipsite de emoții, dar în final pariorul nostru a câștigat suma de 15.500.000 lei. După impozitare, inspiratul parior a rămas cu un caștig net total de 9.766.550 lei, aproape 2 milioane de euro.
Iată câteva declarații de la fericitul câștigător:
 
„Din prima zi am simțit că biletul va fi câștigător. A fost parcă ceva divin. Pe parcursul celor două zile am avut emoții foarte mari. Vineri seară (nr. 30 decembrie 2022) am aflat că am câștigat și nu am putut dormi toată noaptea” a recunoscut Dragoș.
 
„Acum m-am liniștit, dar primesc în continuare foarte multe mesaje. Nu știu ce o să fac cu banii, dar abia aștept să plec într-o scurtă vacanță pentru că am avut un an destul de greu. Mă gândesc să-mi achizitionez o casă și o mașină, dar toate la timpul lor”