Cele mai mari 5 greșeli făcute de jucătorii la pariuri online în 2021

Probabil cunoști și tu faptul că majoritatea celor care joacă la pariuri sportive nu câștigă. Te întrebi care sunt motivele? Le afli în continuare, deoarece îți voi prezenta cele mai mari 5 greșeli făcute la pariuri, care conduc inevitabil către pierderea bugetului. Sunt sigur că te vei regăsi și tu în cel puțin 2 dintre situațiile de mai jos.

greșeli la pariuri online

1. Jucatul la recuperare

Cea mai des întâlnită greșeală făcută de cei care joacă la pariuri sportive online este jocul la recuperare. Trebuie să fii conștient că orice parior va trece, mai devreme sau mai târziu, prin perioade foarte slabe, în care rezultatele nu sunt cele așteptate. În astfel de situații trebuie să-ți poți păstra calmul și să accepți pierderile.

Problema este că marea majoritate a pariorilor nu sunt capabili de acest lucru și doresc să recupereze cât mai repede banii pierduți. Nu numai că nu vor reuși acest lucru, ci vor ajunge să piardă și mai mulți bani, deoarece vor juca haotic, nu vor mai respecta niciun fel de strategie sau sistem de joc și vor paria pe orice eveniment le iese-n cale.

2. Nu există un obiectiv și o strategie de joc

Un lucru foarte important în pariuri, dar care este neglijat de majoritatea jucătorilor este stabilirea unui obiectiv clar. Acesta te va ajuta să știi atunci când trebuie să te oprești și evident că, pe termen lung, îți va asigura rezultate mult mai bune. Cei mai mulți pariori joacă haotic și nu cunosc niciun fel de limite. Trebuie să-ți stabilești un obiectiv realist în comparație cu banca de start și să te rezumi la atingerea acestuia, dacă vrei să faci profit la pariuri online.

De asemenea, o strategie sau un sistem de joc te va ajuta să obții mai multe câștiguri la pariuri. Trebuie să-ți alegi sau să-ți construiești singur un sistem care se pliază pe stilul tău de joc și care-ți poate aduce câștigurile dorite. Dacă vei juca fără niciun plan, atât bilete simple, combinate, cât și pariuri live sau mai multe strategii aplicate simultan, fii sigur că nu vei obține rezultate.

3. Lipsa de informare sau analiza slabă a meciurilor

Baza în pariuri este reprezentată, în primul rând, de modul în care alegi pronosticurile. Aici mă refer la analiza și informarea asupra evenimentelor pe care pariezi. Este foarte important să aloci suficient timp și să cauți informații importante (nu doar statistici) despre meciurile pe care vrei să joci.

Din păcate acest aspect este neglijat de cei mai mulți pariori, care se mulțumesc să consulte-n câteva minute statisticile și să aleagă un pronostic. Chiar dacă pe termen scurt poți obține rezultate și-n acest mod, fii sigur că pe termen lung lucrurile vor sta complet diferit și nu vei ajunge decât la pierderi de bani.

De asemenea, sunt mulți care pariază pe meciuri de “mâna a doua”, despre care n-au suficiente informații, astfel încât pariurile lor stau la mâna norocului. Te sfătuiesc să pariezi doar pe evenimentele pe care le poți analiza într-un mod profesionist.

4. Stabilirea unui buget inadecvat pentru pariuri

Am ajuns la un alt punct important în pariuri online și anume stabilirea bugetului, acolo unde majoritatea pariorilor pornesc din start greșit.

Bugetul pentru pariuri trebuie să fie reprezentat, în primul rând, de o sumă care nu te afectează-n cazul în care o vei pierde. Am auzit mulți pariori care și-au pierdut banii de chirie, întreținere sau alte cheltuieli absolut necesare. NU intra niciodată în banii de care nu te poți lipsi! Îți recomand să nu aloci pentru pariuri mai mult de 10% din banii dintr-o lună. Acest procent poate fi mai mic sau mai mare, în funcție și de venitul fiecăruia.

5. Biletele multiple și mirajul îmbogațirii peste noapte

Ultima greșeală din această listă este modul în care pariorii privesc acest joc. Majoritatea dintre ei văd în pariurile sportive o șansă de a se îmbogăți peste noapte, ceea ce este fără discuție o percepție greșită.

De asemenea, cei mai mulți pariori joacă bilete cu foarte multe evenimente, în speranța că vor da “lovitura”. Chiar dacă ai auzit astfel de situații, cazurile sunt izolate și 99% dintre cei care practică acest “stil de joc” nu vor câștiga niciodată. Îți recomand să joci ponturi pariuri simple. Chiar dacă profitul nu este unul impresionant, pe termen lung cu siguranță vei fi mult mai mulțumit.

Îți sugerez să NU mai privești pariurile drept o metodă de îmbogățire, ci să le consideri o distracție în primă fază. Evident, există oameni care trăiesc din pariuri sportive, dar au în spate mulți ani de experiență și un stil de joc foarte bine pus la punct, de la care nu se abat niciodată. De asemenea, raportat la sumele investite în pariuri, nu se poate vorbi de o îmbogățire, ci doar despre câștiguri constante mulțumitoare.

Pariază online AICI la casa de pariuri preferată de români!

Leave a Comment: