Citește acest articol înainte să joci pariuri live la casele de pariuri online în 2021

Pariurile live sunt în momentul de față foarte populare printre jucătorii la pariuri din România, deoarece reprezintă o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga. Dacă, însă, nu ești un parior calculat și disciplinat poți ajunge să pierzi sume importante de bani pe această platformă.

Pariuri live informații utile

În cele ce urmează-ți voi prezenta câteva lucruri pe care ar trebui să le știe oricare persoană care vrea să parieze live, de la ce înseamnă aceste tipuri de pariuri, ce avantaje și dezavantaje au și până la sfaturi care te vor ajuta să câștigi.

1. Ce reprezintă pariurile live?

În primul rând, platforma de pariuri live a caselor de pariuri online îți permite să plasezi bilete în timpul desfășurării anumitor evenimente sportive. În orice moment din meci poți plasa o mulțime de tipuri de pariuri, începând cu cele mai populare, precum rezultat final sau număr de goluri, și ajungând chiar la pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori.

Cotele la pariurile live sunt în continuă fluctuație și este foarte important să plasezi pariuri în momentul potrivit și să cauți pariuri de valoare. De asemenea, pariurile pe care le plasezi pot fi single sau poți juca bilete multiple, combinând mai multe selecții live sau chiar combinații live cu pre-meci.

2. Avantajele pariurilor live

2.1 Poți plasa pariuri la cote foarte bune

De multe ori ponturile la pariuri sportive pre-meci pe care le joci, în special cele de “peste” la goluri, cornere nu încep foarte bine, deoarece starturile de meci sunt destul de sărace în evenimente. Poți profita, însă, de acest aspect la pariurile live. Acolo, pe măsura trecerii timpului, vei beneficia de cote mult mai mari pentru selecțiile pe care voiai să le joci inițial.

2.2 Poți obține informații prețioase din transmisiile live

Deși ai făcut o analiză foarte bună înainte de începerea evenimentului, în fotbal, dar și-n oricare alt sport, intervin multe variabile pe care nu le poți lua-n calcul. Accidentările, condițiile meteo, stilul de joc al echipelor etc. îți pot da peste cap pariul plasat inițial. La pariurile live, însă, ești mereu conectat la ceea ce se întâmplă pe teren. Astfel îți va fi mult mai ușor să alegi pariurile câștigătoare.

2.3 Poți câștiga într-un timp foarte scurt

Pentru pariorii care n-au prea multă răbdare, pariurile live ar putea fi soluția cea mai bună. Dacă vei plasa pariuri în timpul desfășurării meciurilor nu numai că vei alunga plictiseala, dar poți să și câștigi într-un timp scurt. De exemplu, în zilele de weekend sunt foarte multe meciuri interesante în orice moment și astfel în câteva ore poți obține un profit frumos.

Joacă pariuri live AICI în timp ce urmărești meciuri live video!

3. Dezavantajele pariurilor live

3.1 Poți fi luat ușor de val

Pariurile live sunt mult mai dinamice și mai palpitante. Acest lucru ar putea reprezenta un dezavantaj pentru o parte dintre pariori. Cei impulsivi și care nu-și pot controla emoțiile pot fi ușor luați de val și vor începe să joace pe fel și fel de evenimente și tipuri de pariuri care vor conduce la pierderi de bani.

3.2 Trebuie să iei decizii într-un timp foarte scurt

La pariurile live trebuie să gândești foarte repede și să fii capabil să alegi cele mai bune selecții. Dacă la pariurile pre-meci ai la dispoziție mult timp pentru a te gândi la ce vei juca, la pariurile live trebuie să acționezi cât mai repede, pentru că-n orice moment se poate întâmpla ceva-n meci care să-ți dea peste cap calculele. Acest lucru i-ar putea încurca pe unii pariori, care din grabă nu vor mai da mare atenție selecțiilor pe care mizează.

3.3 Informațiile afișate de casele de pariuri nu sunt oficiale

Chiar și la evenimente sportive mai puțin cunoscute, agențiile de pariuri online ofera o serie de statistici, precum: șuturi pe poartă, posesie, cartonașe galbene, total cornere etc. Deși-n majoritatea cazurilor aceste informații sunt corecte, uneori se poate întâmpla ca ele să fie eronate, iar agenția nu-și asumă nicio responsabilitate. De altfel, acest aspect este trecut și-n regulamentul pe care l-ai acceptat la înscriere. Așadar, verifică și-n altă sursă dacă statisticile oferite sunt corecte, în cazul în care te bazezi pe ele în alegerea unui pariu.

4. 5 sfaturi pentru a câștiga la pariuri live

4.1 Propune-ți un target zilnic

Problema cel mai des întâlnită la pariurile live nu este că jucătorii nu câștigă, ci că nu știu când să se oprească. Majoritatea joacă fără a avea un target stabilit, iar aceasta este o mare greșeală de abordare. Pariurile live pot reprezenta pentru unii o capcană. Văzând că obții câștiguri vei continua în aceeași manieră, crezând că te vei îmbogăți. Însă, mai mult ca sigur te vei trezi la realitate când nu vei mai avea bani-n cont. Sfatul meu este să-ți propui un obiectiv zilnic, unul realist raportat la mizele jucate, pe care odată ce l-ai atins să te oprești din joc.

4.2 Evită să joci pariuri live care țin strict de noroc

Oferta de pariuri live este foarte bogată. Deși acest lucru pare un avantaj, la prima vedere, se poate dovedi o capcană pentru unii jucători. Sfatul meu este să plasezi doar pariuri cu șanse reale de reușită și să eviți selecțiile care țin exclusiv de noroc. Pariuri precum “Următorul corner”, “Următorul eveniment în meci” etc. nu pot fi analizate foarte solid, iar pe termen lung acestea-ți vor aduce doar pierderi.

4.3 Nu juca niciodată la recuperare

Chiar dacă la pariurile live se câștigă ceva mai ușor decât pre-meci, nu înseamnă că nu vei trece și prin perioade slabe, în care orice ai juca va ieși invers. Este important să știi să gestionezi asemenea situații. Sfatul meu este să nu joci niciodată la recuperare. În momentul în care vei pierde pe bandă rulantă nu vei mai gândi logic și vei dori să faci orice pentru a recupera banii. Acest lucru te va face să mărești mizele și să plasezi pariuri pe care-n mod normal nu le-ai fi jucat. În astfel de momente păstrează-ți calmul și cel mai bine ar fi să iei o pauză.

4.4 Pariază doar pe meciurile pe care le poți urmări în direct

Așa cum scriam la început, faptul că poți urmări evenimente sportive în direct și să pariezi în același timp reprezintă un mare avantaj al pariurilor live, de care trebuie să profiți. Îți recomand să joci doar pe evenimentele pe care le poți urmări în direct. Astfel îți vei face o idee despre cursul jocului și vei putea alege mai ușor pariurile câștigătoare.

4.5 Profită de opțiunea Cashout la pariuri live

Majoritatea caselor de pariuri oferă funcția Cashout. Aceasta îți permite să închizi pariul plasat înainte ca acesta să fie decis. Funcția Cashout îți permite fie să reduci pierderile (în cazul în care pariul plasat nu merge-n direcția potrivită), fie să-ți asiguri un câștig garantat, scăpând de emoții suplimentare. Este important să alegi momentul potrivit pentru a da Cashout, în funcție de desfășurarea evenimentului.

Pariază live ACUM – descoperă bonusul pe care-l poți obtine!

Ți-am prezentat cele mai importante lucruri în legătură cu pariurile live, pe care orice parior ar trebui să le cunoască. Pentru a avea succes trebuie să fii un parior calculat, răbdător, să alegi doar cele mai bune pariuri și să știi când să te oprești din joc.

Leave a Comment: