Biletul Zilei Cota 2 11.05.2021

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 11.05.2021 –  Pentru azi m-am oprit asupra unei duble oferita de doua confruntari, una din Cupa Romaniei si al doilea joc din campionatul Turciei. Dinamo vrea sa profite de forma buna in care se afla, neinvinsa de 4 etape, si sa intoarca soarta calificarii, dupa 0-1 la Giurgiu, iar in Turcia liderul spera in victorie si spectacol pentru a fi mai aproape de titlu de campioana, acum cind mai sunt doar doua etape. Sa avem bafta si profit!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 11.05.2021

Ponturi pariuri Dinamo – Astra (ora 20:15)

Dinamovistii sunt intr-o forma foarte buna, patru succese consecutive in campionat si astfel si-au asigurat evitarea retrogradarii directe. Cu doua etape inaintea finalului au trei puncte avans fata de pozitiile de baraj.

Acum cind salvarea este realizata in proportie destul de mare antrenorul gazdelor, Dusan Uhrin jr, doreste sa mai dea o lovitura, sa intoarca rezultatul meciului tur, 0-1, si sa reuseasca calificarea in finala Cupei.

In conditiile evolutiilor foarte proaste din ultimele cinci runde, un egal si patru infringeri, din care trei consecutive, antrenorul Eugen Neagoe a fost demis si astazi asistam la debutul pe banca tehnica a giurgiuvenilor a lui Ionut Badea, artizanul promovarii lui FC Arges in prima liga sezonul trecut.

Ultimele patru victorii ale celor de la Dinamo au fost reusite in jocuri in care au reusit sa inscrie cite doua goluri, capitol la care „cainii” au fost mult timp deficitari.

Unul dintre cele mai longevive dueluri din prima liga intre cele doua echipe, 45 de jocuri, in care momentan Astra are un usor avantaj, 17-16 la victorii, restul de 12 meciuri fiind egaluri.

Singurele incertitudini vin de la faptul ca dinamovistii nu au reusit sa inscrie in ultimele trei partide contra Astrei, insa acestea au fost toate la Giurgiu.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Besiktas – Karagumruk (ora 21:30)

Gazdele pot face azi un pas urias in lupta pentru titlu in conditiile in care mai sunt de jucat doar doua etape si intalnesc un adversar fara griji deosebite, si in fata caruia au castigat lejer in deplasare, 4-1.

O forta ofensiva de individiat, 48 de goluri reusite in cele 19 jocuri de pe terenul propriu, o medie de peste 2,5 goluri de fiecare partida desfasurata acasa.

Mai mult au marcat de 86 de ori in cele 38 de etape desfasurate pina acum si au doua puncte peste Fenerbahce si trei mai mult decat Galatasaray. In plus un program lejer, acasa azi cu Karagumruk si in deplasare in ultima runda la Goztepe, echipe fara griji si in fata carora ar trebui sa se impuna.

Pe linga titlul de campioana cei de la Besiktas mai au un obiectiv, atacantul canadian Larin, care are 19 reusite, sa reuseasca cel putin sa-l egaleze pe liderul clasamentului marcatorilor, gabonezul Boupendza, de la Hatayspor, care are 22 de goluri.

Pont: 1 @ I 1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

11.05

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !